- 20 Şubat 2009
- 4.097
- 77
- 363
evet o konuda haklısın zaten itmek istemiyorum demek istediğim o durum..Ben de eşinin hevesini kırma diyenlerdenim.Adamın içinden geliyormuş,ne güzel işte,topluiğne alsa başköşeye koy.Klasik olacak ama ileride almazsa üzülürsün.Aman nasılsa beğenmez veya alsam da kullanmıyor,memnun olmuyor diye almaz.Hatta özel günlerinizi hatırlamaz olur,ah keşke dersin.
Her konuda böyle değil mi ? Eşiniz yemek veya salata yapmak ister.Çekil,ben yaparım,sen mutfağı batırırsın dersiniz.Adam mutfağa girmez olur.Böyle yapa yapa erkekler köreliyorlar.
Biraz da korkutayım seni
Yarın başka bir kıza,bir vesileyle küçük,önemsiz bir hediye alır.Kız yere göğe koymaz.Ah ne kadar düşüncelisin,ne kadar zevklisin der.O kızdan kıymetlisi olmaz.Beni anlıyor,bana değer veriyor diye düşünür.
bi hikaye vardır...
kadın sürekli eşinin annesiyle dalga geçermiş yok çirkin yok huysuz falan diye..
sürekli sorun çıkarırmış...birgün adam bi barda barmen bi kızla tanışır dertleşirler...sonra adam para vermek için cüzdanını açar ve cüzdanında annesinin resmi vardır.kız hemen aaa oresim kim annen mi der adam evet der..ne kadar gülyüzlü bi kadın falan der...ve nemi olur adam o kadına aşık olur...
bizim eşimle iletişimimiz çok farklıdır..hatta be bazen ne kadar huysuzsam o kadar çok üstüme düştüğünü anladığım zamanlar bile olmuştur..ama ne olacağını bilemeyiz...kötü senoryalar örnekler çok allahım karşımıza çıkarmasın...
bende aynı durumdan müzdaribim yaşamayan bilmez eşim malesef ne hesabını bilir nede zevklidir zevkli ve hasabını bilen biri olsa alsın ama aksi durumda gerçektende almasın daha iyi diyo insan size bir örnek vereyim kesinlikle bizim durumumuzdaki insanları anlayacak ve hak vereceksiniz geçen evlilik yıl dönümümüzde iş çıkışında alel acele girdiği bi kuyumcudan bişey almış bizimki kutuyu görünce galiba bu sefer oldu dedim bi açtımki ne göreyim dedelerin ceketinin içine taktığı köstekli saatlerden almış hala gülüyorum aklıma gelince hemen değiştirdik tabi gittim bileklik aldırdım kendime değiştirdim yani o kadar para vericem ee nereme takcam ben onu töbe töbe gözlerimden yaş geldi valla çok bombası vardır benim eşimin ya geçen senede annesine anneler gününde tansiyon aleti almıştı kaynanatöre sinir olduğum için bende hiç ses çıkarmamıştım kadın şok olmuştu millet mutfağa kaçıp kaçıp gülüyoduartık hesap edin 6 yıldır bana gelen saçma sapan hediyeleri yazsam baya uzun olur kısa kestim yinede sağolsun düşünüyo ama her seferinde değiştirmek zorunda kalıyoruz
ben çözümü bana bişey alıcağında beraber alalım değilde beraber beğenip alalım sen bana önceden söyle de buldum