Eşimin hediye almasını istemiyorum...

evet o konuda haklısın zaten itmek istemiyorum demek istediğim o durum..
bi hikaye vardır...
kadın sürekli eşinin annesiyle dalga geçermiş yok çirkin yok huysuz falan diye..
sürekli sorun çıkarırmış...birgün adam bi barda barmen bi kızla tanışır dertleşirler...sonra adam para vermek için cüzdanını açar ve cüzdanında annesinin resmi vardır.kız hemen aaa oresim kim annen mi der adam evet der..ne kadar gülyüzlü bi kadın falan der...ve nemi olur adam o kadına aşık olur...

bizim eşimle iletişimimiz çok farklıdır..hatta be bazen ne kadar huysuzsam o kadar çok üstüme düştüğünü anladığım zamanlar bile olmuştur..ama ne olacağını bilemeyiz...kötü senoryalar örnekler çok allahım karşımıza çıkarmasın...

ayyy nasıl güldüm anlattamam dediğin gibi insanın başına gelince ne demek istediğimi anlıyo...benim işyerimde bi abla var oda hep şikayet ederdi..bir gün eşine demiş oranje kendine bi telefon almış çok hoş dokunmatik bişi..eşi de gidip sevgililer gününde geçenyıl apple almış sinirden öldüm diyo geldi sordu bu kaç paradır diye baktık netten 1.750 ve kadın telefonu hiç kullanamadı eli alışamadı dokunmatik olunca bende takılmıştım ozaman abla gel satalaım 3 tane netbook alırız diye...geçende evine oturmaya gittik mutfak örtü takımı almış ben çok bayıldım ama o çok sinirlenmil durduk yere para harcıyo diye önceki yıl haciz gelemk üzereydi evlerine adam hala alıp duruyo..kadın diyo her akşam eve gidince neyle karşılacağım diye merak ediyorum ..bişiler alıp getiriyo oda kırmaım diye kullanıyo ama sürekli şikayetçi..kadın istese almıyo ama kendi kafasına göre doldurup duryomuş...kimindede takıntı aslında o duruma da gelsin istemiyorum...benim eşimde bi açıdan öylee geçen kuyumcunun önünden geçtik dedim bakalım bakmadı gitti kendi kafasına göre aldı bende öyle yaparım bi bakıma haklıyım...

bu kez öyle deneyeyim ozaman ... ama anlamlı olurmu ki öylede

neden olmasın? hediyenin yarattığı sevinç "düşünülmek"te gizlidir zaten eğer maneviyata değer veriliyorsa. ve o zaman da ne alırsa düşünmüş diye mutlu olursunuz zaten. "önemli olan düşünmen" olayı klişe bi şey gibi gelmesin. bak şimdi senin beğendiğini alıp gelen bir adam iyi güzel helal olsun. ama bir de nette siteleri gezen ne alsam da beğense diye telef olan, çocuksu bi sevinçle bu sefer beğenecek inşallah diye sevinçle karşına dikilip hediyesini gösteren adam evladır benim gözümde, gerçek romantiktir, bu adamları doğuran anaların da eli öpülüp daha çok doğurmaya teşvik edilmelidir

yok eğer halihazırda bi isteğiniz arzunuz varsa onu bekliyorsanız bunun ne oladuğunu algılamasını beklemeyin her zaman. söyleyin ima edin alsın. mesela nette beğendiğiniz şeylerin resimlerini masaüstüne atın. off çok beğendim yaa bi ara alayım maaş yatsın da filan diye ayak yapın mesela

Son düzenleme:
TENY inan yerinde olsam iade etmezdim köstekli saati bakıp bakıp gülerdim valla kızlara hava bile atardım sizin sıradan eşleriniz anca tek taş alsın bi de benim kocama bakın diyip saatle oyanar dururdum çok komik eğlenceli bi adammış eşin

ben de sevmem hediye olayını
anlatmak zor ama üstüme bi sorumluluk yüklemiş gibi gelir o hediyeler bana yük olur resmen
eşim bana çanta veya yüzük kolye ne alırsa alsın, sanki bigün kullanmazsam üzülecekmiş gibi geliyor, e hergün de her kıyafetle aynı kolye veya çanta uymuyor
iş yerine çiçek göndermek de öyle... ben göz önünde ve dikkat çeken biri olmaktan zaten bunalmışken, bir de böyle şeylerle daha da dikkat çekmek istemiyorum

ne bileyim birde yapmacık geliyor, sırf doğum günüm diye bana hediye alınması mesela, cok zoraki alınmış sırf ayıp olmasın diyeymiş gibi geliyor

hediye yerine eşimle güzel bi yemek yemeyi (yemek yemekten de hiç hoşlnmadıgm halde) veya şehir kalabalığından uzak, sessiz huzurlu bi gün geçirmeyi tercih ederim

Arkadaşım olan var olmayan var

Açılacak konu mu bu şimdi

Valla paralarlar seni söyleyeyim

saati taktım canım...ama saat gibi bişi değil bileklik gibi ..hani hergün talkılacak bişi değil saat maksatlı almadım diyo bide bende o zmaan bileklik alsaydın dedim..koluma çok bol bide kayıp düşüyo daraltacaktık kaldı öyle...mesela arkadaşıyla almaya gitmişler..ben öncesinde şu küçük sırlarda su nun kolyesini beğenmiştim çok hoşmuş diye...bana diyo ki işte arkadaşta su nun kolyesini aldı ben alcaktım ama sen herkeste vardır dersin diye almadım diyo...sonra kız geldi kendi hediyesini gösteriyo..bende güzelmiş dedim...istersen alayım dedi bende sen içinden geçeni almışsın önemli değil dedim..resim konusuna gelince o kadar çok resim varki diyo resimlerini bulamadım bi o geldi elime diye bende o tel çekimi çizimi zor olur dedim..ama pc de vardı baksaydın dedim ..evde duruyo zaten resmi beğenmeyince o da çerçeveletmmeiş zaten parasını pesşin verince almak zorunda kaldım dedi...yani benim derdim beni çok iyi tanıdığı halde acaba deyip gidip zıttını alması...ve bi kenarda öylece durması...lise yılalrımda bana bi tavşan almıştı peluş yılarca sakaldım ve hala evimizde çünkü alması vermesi hatırası çok değerliydi..şimdi alıp veriyo hediyeyeiii...bazen özel ortamda hazırlar resmen ayaklarım yerden kesilir öyel yapsın ama dünya para verip kalmasını istemiyorum..idareli yaşamaya çalıyoruz sonuçta..:18:

ya gerçekten öyle almasını istediğim düşündüğüm bişi yok..şu boncuklu şans bilekleri bile mutlu eder ama gidip sürekli fahiş bişiler alınca acaaba gözünde o imajımı veriyorum düşünceside kötü..artık alamasın varsın..sevgisini her daim gösteriyo çok şükür..tüm deliliğime rağmen..diğer arkadaşın dediği gibi bi yük gibi sürekli kullanam ihtiyacı oluşuyo insandaa...o an aaa çok beğendim falan diyorum dört köşeyim sonra bir iki kullanımdan sonra bi köşeye koyunca durum kötü oluyo...

sen şundan şikayetçisin biraz sanırım, beni kaç yıldır tanıyamadı zevklerimi öğrenemedi gitti diye? o konuda haksız sayılmazsın. sen açık açık söyle pahalı olmasın, içten olsun, ilginç olsun, hatta ben ille de şunu isterim diye söylemedikçe belli bir meblağın üzerinde hediye alma, hediye para ile değerlenmez ona değer katacak olan senin benim zevklerimi anlamış olman, düşünülmüş olması de. gerçi bunu ben de anlatamadım benimkine:) zor geliyo uğraşmak bunlara, gideyim alayım olsun bitsin istiyolar

haahhh işte aynen öyleee...
mesela 2 yıl önceki doğum günümde arkadaşım alam falan sabah erkenden aradı...sonra eşim dışar çıkalım dedi ..bende bekliyorum bi sürpriz falan yapıcak diye sesi çıkmıyo falan...neyse gün boyu gezdik bana bişiler bakıyoz sözde bende 1-2 parçça bişi aldım ..ama gene bişi demiyo ...bendee hala bişi beklyiom sessizliğinin ardında bişi vardır diye...sonra gece oldu baktım yok bişi...dedim bu gün doğum günümdü farkındaysan dedim...diyo işte çıkıp bişiler aldık yaaa..
bendee ne alakası var dedim hani dese bugün doğum günün ne istersen al diye falan hadi neyse o da yok bi öpücük bi tebrik yok...
sonra ne dese beğenirsiniz..ben çok düşündüm alacak bişi bulamayınca unutma ayağına yattım diyee..
sanki derdim hediyeyemiş ..neyse o günden sonra değişti...şimdi sabah uyandığı gibi kutlar öper falan...aştık ok konuda ama şimdide takıntılı bi şekilde bişşiler alma peşinde..bazen acaba beni düşündüğü içinmi alıyo yoksa sırf uğraş olsun diyemi bakınıyo diye düşünür oldum..sırf o alışeriş siteleri yüüznden alışverişten bıktım sürekli bakıp duruyo...alayım mı diye sormasıda çileden çıkarıyo..işe gidiyorum ardımdan arıyo bak buna şuna al dersen alayım diye...odamdaki adam bile eşin gelsin az bizle takılsın diyo...üşüdüm desen camı kapamaya gelcek nerdeyse diye dalga geçiyolar...sonra bu durumu eşime söyledim geldi adamala konuşuyo...hiç alınmıyoda diyom böyle diyo diye oda gülüp geçiyo...çok acayip ..ama mutlu değilim desem yalan olur..üzerime düşmesi gerçeken çok güzel..geçen canım muffin istiyo dedim aldı getirdi..bana diyo arkadan giriş varmı diye bekle ben iniyom dedim..bide çıkaracak yanıma kadar ..millet dalga geçiyo artık..geçen kız çiçeklerin solmuş atalım diyo bende niye atacaksın dedim sanane diye nasıl olsa yollar gene boşuna kurusu durmasın diyo...çoğu yönü güzel şımarıyorum hatta..ama maddi olarak olmasın isteğim bu..

ben olipse bayılırım, yemek vermeyin sırf olipsle yasarım yani o derece seviyorum, eşim bigün moralim bozukken bana olips almıştı yemeye kıyamadım duruyor...
baksan nedir ki 1 lira bile değil yani... ama bu bnm için aldığı arabadan da, pırlanta setlerden de daha değerli...

ben seni çok iyi anlıyorum, ve ben eşimi cok savruk buluyorum, arabayla ilgili bişe yazdım sonra sildim taşlanmamak için

İnsanın istemediği birşeyin alınması canını sıkabilir.
Ya da hediyeden hiç hoşlanmıyorda olabilirsiniz, ama bu sizin için geçerli değil heralde.
Benim de çok gereksiz yere birşey alınması hoşuma gitmez.
Ama eşimin çiçek alması vs. hoşuma gider, genelde ne istediğimden de haberi olur aslında ama yine de şansını zorlar benim ki de bazen.
Mesela ben bir ara yüzük istiyordum, bugün onu almış, modelini çok beğendim mi pek beğenmedim, alırken de beğenmezsem değiştiririm diye almış aslında, gittim değiştirdim.
Telefonum biraz arızalı ama ben seviyorum telefonumu ve değiştirmeyi de düşünmüyorum kısa vade de, eşim de ikilem de kalmış telefon mu alsam yüzük mü diye, telefon alsaydı benim de pek hoşuma gitmezdi mesela ve hatta sırf bu yüzden tartışabilirdik, çünkü istemediğimi biliyordu.
Eşinizin hediye konusunda biraz yönlendirilmeye ihtiyacı var sanırım, tabi hediye sonuçta, şunu al bunu al demekte abes te, siz gönlünüzden geçeni söyleyin en son çare olarak, canınız sıkılacağına, istediğiniz birşey alınmış olur.

Canım sen de temmuz annesiydin oyle hatırlıyorum...Üzme kedindini hormonların da daha eski halne gelmedi eşini tebrik ederim çok anlayışlı bir eş...

daha önceden 5 sevgi dili adında bi kitap okumuştum. yazarı yanlış hatırlamıyosam gary chapmandı. bütün arkadaşlara tavsiye ederim muhteşem bi kitap. hele ki eşlerinizle okumanız evliliğinizde yaptığınız yanlışları görmenize yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
arkadaşım senin öncelikli sevgi dilin "kaliteli zaman". yani eşinle beraber zman geçirmek, onla bişiler yapmak istiyorsun. onun hediye alması seni bu yüzden memnun etmiyor.o garibim de belli ki hediye almayı ve vermeyi seven biri. seni hediyelere boğarak sevgisini ifade etmeye çalışıyor. ama senin sevgi diilinden habersiz. senin önceliğini bilmesi lazım. aksi takdirde o seni mutlu ettiğini düşünürken sen kendini kötü hissedeceksin. o kitabı al oku derim.

canım seni çok iyi anlıyorum. Benim sevgilimde hediye almasını bilmiyor. Doğum günüm müydü neydi hatırlamıyorum internetten sipariş vermiş. Böyle değişik süs tarzı mumlu bir şeydi. Parça parçaydı birleştirmek gerekiyordu ve ne yaptıysak birleştiremedik olmadı ben de olmadığı için ağlamıştım bir de bir sürü para vermiş. İnternette çok güzel gözüküyodu diyor ama ben dolaşıp düşünüp bişeyler almasını isterdim. Ne biliyim ya işime yarayacak bir şey ya da ikimize özel bir şeyler olmasını isterim. Başka bir özel günde de kolye aldı hiç takmadım. Artık ne alsam beğenmeyeceksin diyor. Ben de artık fikir veriyorum. Ama hep kendisinin düşünüp beni şaşırtmasını istemişimdir.

ne yazsamki diye düşündüm hiç bişi bulamadım..................

söyleyin ozamnn burda anlatıgın gibi paylaşş eşinizee

hem sen hediye begenmemenden kurtulursun hemede eşine m
asra
fdan kurtuluş olurr aile bütçesine katkı bir nebbzee

kadınları anlamak zor gerçekten adamlar hediye alsalar bi dert almasalar bi dert beğenmediğin hediyeleri istemeyebilirsin ama tektaş küçük geldiyse açtırıp kullanabilirdin canım eşinide mutlu ederdin

yüzüğü genişlettirmek falan mümkün değil mi, adam sizi seviyor mutlu etmek istiyor, öyle davranmasaydınız keşke teşekkür ederim canım deyip geçin nolacak ki. size kırılmasın yazık... yazık ya çok acıdım eşinize yani yaramazlık yapmış çocuklar gibi mahçup oluyordur ne bileym...

ama insan beğenmediği hediye geldiğinde ne diyeceğini şaşırıyor bazen, hediyeyi boşverip eşinizin hoşluk yapma çabasını görün bence

Simdi bana kizacaksin belki ama seninkisi simariklik gibi geldi bana. Hicbir sebep vermemissin yazinda. Desen ki masraf yapmasin anlarim. Veya begenmiyorum desen o da anlasilir. Kendin de demissin neden boyle davrandigini bilmedigini.
Sunu bil ki, hediye getiren kisi, hediyeyi alan kisiden daha da hevesli, mutludur. Senin hediyeye bakip bir gulumsemen hediye vereni daha da cok mutlu eder. Esine uzuldum dogrusu. Hediyelerinin kenara birakilmasi kimbilir ne kadar uzucudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…