Eşimin her işime karışması

yazboztahta

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
1.323
265
323
Arkadaşlar günaydın.
Derdim kocamın tavrı, her işime karışıyor, her yaptığım işin bana nedenini soruyor. Neden yaptın neden ettin ne gerek vardı çocuğu az emzirdin az daha emzir, bu cocuğu banyo yaptırmayacakmısın neden hala yaptırmıyorsun, buzdolabında sebze hala duruyor vs...
Çalışıyorum ve kendime her ay bir şey almam. 2,3 ayda bir anca alırım onu da bütçeye bakarım ondan sonra alırım. Eşim de harcayacağım tutarı önceden hep bilmek ister. Ben de miktarı söylerim tamam der.
Dün mağazanın önünden geçiyorduk, indirim var diye girdim 50 liradan fazla bir sey almam dedim , ama mağazaya girince çok güzel şeyler vardı, ihtiyacım da vardı 3 parça kıyafet aldım 100 tuttu. Dışarı çıkınca kıyamet koptu. Madem 100 lira alacağım deseydin, niye beni kandırdın, planın 100 lira idi de beni saf mı sandın, açık açık söylese idin zaten bir şey demezdim. Derdi baştan 100 liralık eşya alacağım dememem. Ne bileyim ne beğeneceğimi illa şu şu tutar mı demem lazım. O andan beri konuşmuyorum. Onu görmek dahi istemiyorum. İnsan eşinden habersiz 50 liralık bir şey alamaz mı? Haksız mıyım bir akıl verin bana.

cimri mi takıntılı mı?

Zaten çalışıyorsunuz. Sizin her harcamanızı ona önceden söylemenizin bir lütuf olduğunu anlaması gerek eşinizin. O her harcamasını miktar olarak önceden haber veriyor mu size? Sanmıyorum. Öyleyse sizin niye böyle bir mecburiyetiniz var? Yaptığı şeye gelince eşiniz biraz takıntılı bir tip mi? Anlattığınızdan öyle anladım

ben de çalışıyorum, sana hesap verecek değilim de. üstelerse he he de geç.

diğer konularda çok biliyorsan kendin yap de, işleri ona yık.

o da söyler ne alacağını haber verir, ama karşısına beğendiği bir şey çıksa alsa ben bu kadar tepki vermem. Onun derdi böyle bir harcama planlamıyorduk nerden çıktı bu şimdi diyor, takıldığı parası değil

cimri değil takıntılı biraz, karışmayı çok seviyor, önceden bilmek istiyor
iyi de 50 tl değil de 100 tl lik alışveriş yapmak kandırmak mı oluyor?

sen falcı değilsin ki her şeyi önceden bildiresin.

bu konuda anlayışlı olma, zamanla abartır, hayatını mahveder.
söyle tedavi olsun.

ben de çalışıyorum, sana hesap verecek değilim de. üstelerse he he de geç.

diğer konularda çok biliyorsan kendin yap de, işleri ona yık.
ev işlerini öyle yapıyorum zaten, baktım rahatsız mahsus bırakıyorum o işi, o yapıyor bir süre sonra

Bu ne saçmalık yaa.50 tl için kavga edilirmi bukadar.nolmuş yani neyin kafasını yasıyo takıntıymış yok yaa her saçmalıklarınada bi bahane.taviz verme bukadar kendi kazancımın kuruş hesabını yapmak zorunda değilim de.konuşmada zaten o konuşana kadar sustukça önüne gecemezsin

açık kapı bırakın alışverişde gittiğiniz geleceginiz yapacagınız herşeyde işim bitince gelirim bitince alırım uygun neler var bakar karar veririm diyin.
biraz da umuramayın.
siz üzüldükçe dikkatli davranınca daha fazlası için üstünüze gelir.
fedakârlık yapılacaksa kendisi de görmemezlikden gelsin
ahhh hep bizim tavizlerimiz

Canım bak çalışıyormuşsun yani kendi paranı harcadın ona ne? Bu erkeklere çok yüz veriyorsunuz yaa ev geçindirmek onların görevi hiç kusura bakmasınlar. Kaç tanesi benim eşim çalışıyor ev işlerini ortak yapalım diyor? Her şey kadınların sırtında , öyle olmaz. Az erkek olsunlar, kadının parasına güvenip de evlenmesinler , bakamayacak olan evlenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…