- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
- 658
- Konu Sahibi yazboztahta
-
Ay birde genetigi varay ne güldüm gercekten öylekayınvalidemden çekmedim o kadar. Annesi daha oğluna kızar, oğlum karışma bu kadar baban gibi olma der ama nafile yapacağını yapar gene
bi daha söyler miyim zaten bu bana ders, hatta gizli gizli almayı düşünüyorum inadınaSiz barkodların efendisi misiniz? Nerden bileceksiniz hangi ürün kaç para?Bir daha rakam söylemeyin.Allah ne verdiyse almayı düşünüyorum deyin lütfen .
2 çocuğum olmasa asla yapmam da işte onlara yapıyorum mecbur. dün yemek hazırladım masaya davet etmedim hiç, bana da tabak var mı dedi, hiç ses etmedim geldi oturdu yedi yemeğiniçalışıyorsan 50TL nın lafı yapılıyorsa hata sendedir çok yüz vermişsin
çalışmıyor olsan dahil 50 TL büyütülecek bir para değil
konuşmazsa konuşmasın
birkaç gün yemeğini falan yapmazsanız mecbur adım atacaktır
bana göre takıntı ama o kabul etmiyor takıntı olduğunun
Ya o zaman da tehdit ettin boşanacam demedin önceden haber verseydin der.valla tehdit et boşarım seni diye o zaman. tedavi olmalısın ben bu şekilde yaşamak istemiyorum de.
Ya o zaman da tehdit ettin boşanacam demedin önceden haber verseydin der.
Der yani var o potansiyel
2 çocuğum olmasa asla yapmam da işte onlara yapıyorum mecbur. dün yemek hazırladım masaya davet etmedim hiç, bana da tabak var mı dedi, hiç ses etmedim geldi oturdu yedi yemeğini
Bunun erkeklikle ne alakası var ki canım, eşim benim dırdır eder dudur tamam rahatsızım bu durumdan hem de çok, istiyorum ki işime fazla karışmasın, ama bi köşeye oturup hiç bir şeyden de anlamaması da beni rahatsız eder, şimdi yeri gelir mutfaga girer temizlik yapar, çamaşır serer, alışveriş yapar. Kadın çalışıyorsa zaten erkek yeri gelir alışverişe de cıkar yemek de yapar, bunlara yardım etmese zaten çalışırken zor hallederim hepsini, ahhh bi de karışmasa güzel olacak daLütfen yanlış anlamayın ama her şeye karışan bir adamı erkek gözüyle görebiliyor musunuz gerçekten ? Cevremdende görüyorum böyle her şeye müdahil,mutfak alışverişini bile kendi yapan tipler..Çok itici değil mi ? Ben olsam bi sogurdum sanırım ya o gözle göremezdim sanırım. Geçenlerde bi misafirlikte pastanın kremasini yorumlayan adam gördüm. Eşimin önüne krema diye krem peynir koysam yine fark etmez. Sukrediyorum böyle insanları gördükçe..
bu şekilde yola gelecek sakın geri adım atmayın
benzeri babamdı oradan biliyorum
hatta bizimki katıksızdı
birkaç yıl sürdü her para olayında olay çıkarırdı
hatta ilkzamanlar benim kuruştan haberim olacak derdi sonra sonra gevşedi kemeri yaklaşık 1 yıl sürdü gevşemesi
ama her maaş zamanı 2 günlük bir gerginlik yaşanırdı
annem maaşımı vermiyorum o zaman dedi bayağı kavga tartışma ile ancak yola geldi(annem olay çıkmasın diye pes edip hep verdi ama önce eksikleri aldı)
şimdide çalışmıyor babam
annem çalışıyor annem çok pişman keşke zamanında acımasaydım da elimde para birikseydi der
babam o kadar para biriktirdi zor günler için der çıkarıp vermez hastalık da dahil
pazar dahil babam çalışıyordu para biriksin diye bayağı biriktirdi çaktırmadan ya da göstere göstere ailesine vere vere para çok azaldı çok pişmanız babamda ama yapacak birşey yok giden gitti diyor
çalışmıyor da emekli maaşım var diyor ama eve yetişemiyoruz mecbur annem ile çalışıyoruz
size tavsiyem eşinize paranın tüm kontrolünü vermeyin
biz çoook pişmanız annem hastalık hastası oldu felç bile geçirdi babam yüzünden
ev alınabilecek paramızı abisine babasına verdi tek çırpıda
annemin tüm takılarını verdi annem geri gelmez giden diyince ev borçları bitince verecekler aile önemli dedi
diğer verdiklerini sayamıyoruz
memelekette hastalandığında da kimse bakmadı abisi vardı biz uzaktaydık gelin bakın diye bizi aradılar
kayınpederin aynı benim eşimmiş canım. İnş zamanla düzelir yaa,Benim kp de öylekv sen benim kaynanammisin der ama kp korkar kv den bazen susuverir
x yagi biraz daha bol mu koysan?
kaselere koysan?
bak sogani bol kattin olmaz
Haliyi kaldiripta supur akliniza geleck her sey..
bazen esim kp nin numarasini yapar o oyle olmaz elif soyle yap diye. Guluveririm
onu uygun zamanda konusarak atlatirsin canim.
hayatim ben seni anliyorum ama, sende beni anla
Bak sende haklisin ama birde bu yonden dusun
Bundan sonra ben boyle yapiyim sende boyle yap gibi gibi. Of erkekler kral olmaya bayiliyolar iste
hayatta herşeyi planlı mi yaşıyor?o da söyler ne alacağını haber verir, ama karşısına beğendiği bir şey çıksa alsa ben bu kadar tepki vermem. Onun derdi böyle bir harcama planlamıyorduk nerden çıktı bu şimdi diyor, takıldığı parası değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?