Eşimin her işime karışması

çalışıyorsan 50TL nın lafı yapılıyorsa hata sendedir çok yüz vermişsin
çalışmıyor olsan dahil 50 TL büyütülecek bir para değil

konuşmazsa konuşmasın
birkaç gün yemeğini falan yapmazsanız mecbur adım atacaktır

2 çocuğum olmasa asla yapmam da işte onlara yapıyorum mecbur. dün yemek hazırladım masaya davet etmedim hiç, bana da tabak var mı dedi, hiç ses etmedim geldi oturdu yedi yemeğini

Lütfen yanlış anlamayın ama her şeye karışan bir adamı erkek gözüyle görebiliyor musunuz gerçekten ? Cevremdende görüyorum böyle her şeye müdahil,mutfak alışverişini bile kendi yapan tipler..Çok itici değil mi ? Ben olsam bi sogurdum sanırım ya o gözle göremezdim sanırım. Geçenlerde bi misafirlikte pastanın kremasini yorumlayan adam gördüm. Eşimin önüne krema diye krem peynir koysam yine fark etmez. Sukrediyorum böyle insanları gördükçe..

kocan sopalık benimki de keza öyle böyleleri aile kurmamalı gtnde donla parmak arası terlikle bohem tarzı tek başına yaşamalı inan senden başka kimse ile geçinemez ve elin kadını yamultur bunu.bunun nazı sana birde çalışamayan kadınla da geçinemez bunun eline bakma hiç.kendi bi halt beceremez ancak azarlama aşağılama dırdır. böyleleri annelerini kaynanalıkta geçiyor.

bana biraz takıntılı gibi geldi eşin anlıyorum onu mutlu görmek istiyorsun ki anlattıklarına görede hep açıklayıcı ılmlı yaklaşmıssın ona karrşı ama sninde bir hayatın var bu hayatı birazda kendin için yaşa. gerekirse bir aile terapistinden destek almanızı önerirm

Bence tavrınızı net koyun artık çalışıyorsunuz siz de bu kadar müdahil olmasın hatta yine hesap vermenizi isterse rakamları yüksek söyleyin düşük olursa size minnet etsin

2 çocuğum olmasa asla yapmam da işte onlara yapıyorum mecbur. dün yemek hazırladım masaya davet etmedim hiç, bana da tabak var mı dedi, hiç ses etmedim geldi oturdu yedi yemeğini

bu şekilde yola gelecek sakın geri adım atmayın
benzeri babamdı oradan biliyorum
hatta bizimki katıksızdı
birkaç yıl sürdü her para olayında olay çıkarırdı
hatta ilkzamanlar benim kuruştan haberim olacak derdi sonra sonra gevşedi kemeri yaklaşık 1 yıl sürdü gevşemesi
ama her maaş zamanı 2 günlük bir gerginlik yaşanırdı
annem maaşımı vermiyorum o zaman dedi bayağı kavga tartışma ile ancak yola geldi(annem olay çıkmasın diye pes edip hep verdi ama önce eksikleri aldı)
şimdide çalışmıyor babam

annem çalışıyor annem çok pişman keşke zamanında acımasaydım da elimde para birikseydi der
babam o kadar para biriktirdi zor günler için der çıkarıp vermez hastalık da dahil
pazar dahil babam çalışıyordu para biriksin diye bayağı biriktirdi çaktırmadan ya da göstere göstere ailesine vere vere para çok azaldı çok pişmanız babamda ama yapacak birşey yok giden gitti diyor
çalışmıyor da emekli maaşım var diyor ama eve yetişemiyoruz mecbur annem ile çalışıyoruz

size tavsiyem eşinize paranın tüm kontrolünü vermeyin
biz çoook pişmanız annem hastalık hastası oldu felç bile geçirdi babam yüzünden
ev alınabilecek paramızı abisine babasına verdi tek çırpıda
annemin tüm takılarını verdi annem geri gelmez giden diyince ev borçları bitince verecekler aile önemli dedi
diğer verdiklerini sayamıyoruz

memelekette hastalandığında da kimse bakmadı abisi vardı biz uzaktaydık gelin bakın diye bizi aradılar

Bunun erkeklikle ne alakası var ki canım, eşim benim dırdır eder dudur tamam rahatsızım bu durumdan hem de çok, istiyorum ki işime fazla karışmasın, ama bi köşeye oturup hiç bir şeyden de anlamaması da beni rahatsız eder, şimdi yeri gelir mutfaga girer temizlik yapar, çamaşır serer, alışveriş yapar. Kadın çalışıyorsa zaten erkek yeri gelir alışverişe de cıkar yemek de yapar, bunlara yardım etmese zaten çalışırken zor hallederim hepsini, ahhh bi de karışmasa güzel olacak da

cok şükür canım eşim o boyutta değil henüz, ikimizin maaşı benim hesapta durur. takıntısı birbirimizin harcamasını bilelim para ortak olsun, illa bende olsun demem, sende dursun ama harcamalarımızı haber edelim planlı yapalım der( kendisi de haber eder) ben de istiyorum ki tamam edelim ama beğendiğimiz bir şey olduğunda alma durumumuz da olsun her zaman ben arayıp aşkım şunu beğendim alıyorum mu diyeceğim. Onun istediği bir şey beğendiysen gel söyle bakalım eğer güzelse işine yarayacak bir şeyse alırsın, hiç almayı düşünmediğin bir şeyi pat diye gidip alma der, ama dünkü 50 liralıktan ötürü tavrı çok üzdü beni gercekten

Benim kp de öyle kv sen benim kaynanammisin der ama kp korkar kv den bazen susuverir
x yagi biraz daha bol mu koysan?
kaselere koysan?
bak sogani bol kattin olmaz
Haliyi kaldiripta supur akliniza geleck her sey..
bazen esim kp nin numarasini yapar o oyle olmaz elif soyle yap diye. Guluveririm
onu uygun zamanda konusarak atlatirsin canim.
hayatim ben seni anliyorum ama, sende beni anla
Bak sende haklisin ama birde bu yonden dusun
Bundan sonra ben boyle yapiyim sende boyle yap gibi gibi. Of erkekler kral olmaya bayiliyolar iste

kayınpederin aynı benim eşimmiş canım. İnş zamanla düzelir yaa,

Eşinize çocuk olmadığınızı anlatın. Ne o öyle önceden izin almak falan..

Bence çalışmak için ortam yaratın yoksa başınız daha çok ağrıyacak..

Düzeltme: Pardon çalışıyor muşsunuz. Şahsen çalıştığınız halde size bunu yapan adamla nasıl normal konuşulur bilmiyorum. Hiç bir konuda danışmamak sanırım en iyisi..

Ne sabırlı insansın.Bu ne böyle ya.Bide çalışıyorsun üstelik,eğer çalışmasaydın seni üc kuruşa muhtaç ederdi bu adam.

hayatta herşeyi planlı mi yaşıyor?
şöyle yaparım dediği bir işi hiç ertelediği ne bileyim başka türlü yaptığı olmuyor mu?
herşey kontolunde olsun istiyor sanırım.
bu ne kadar mümkün.üstelik karşısındaki insanlara çok büyük eziyet ve haksızlık.
eğer konuşarak duzelmiyorsa bu durum hakkında araştırma yapın bence.
belki bir çözümü vardır.

Kontrol manyağı takıntılı bu ne ya. İzin vermeyin niye cevap veriyosunuz? Ne kadarlık alışveriş yapacaksın dediğinde ne bileyim ben neyi beğenecem ne kadar fiyatı olur desenize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…