- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi Biliydimboyleolacagini
-
Çocuklari nasil yatiriyorsunuz? Masal okuyor musunuz? Sabaha kadar uyumuyorsaniz cocuklar icin erken kalkabiliyor musun?Şöyle anlatayım sabah günaydın mesajlari v.s kısa bir konuşuruz sonra kahvaltı sonra gene konusuruz birdahaki yemeğe kadar sonra gene konuşma sabaha kadar ..
15 gün olsa tm diyecem seneyi gecti evli veya değil bu bişeyi değistirmezdi ilgileniyorum içimden geliyor yapıyorum yapmiyor degilimki tm bundan sonra 24 saat konuşayım bari haksız çıktım galiba..Evlenmeyecektik ama evlenmissiniz hayatiniz bu kadar doluysa biraz daha dusunebilirdiniz. Basindan evlilik gecmis , cocuklu kadinsiniz hani genclik toyluguyla yapilan biseyde degil nebileyim. Esimle 15 gün ayri kaldik kamera acik uyuyorduk hep. Bu bazilarina gore ve size gore bunaltici olabilir ama bu "doluyum" tavirlari karsi taraf icin cok kirici olur bence. Ha zorlada olmaz tabi icten gelmeyince. Burda sizi haksiz bulsak bile icinizden esinizle ilgilenmek gelmiyorsa anlami yok biseyin.
Işte bunu anlatmaya çalışıyorum herseyde eksiğim yapamıyorum tm bazısı demiş bulmuş bulaniyormusun bulanmiyorum kendime evime işime cocuklarima kim yetişecek yanliz yaşıyorum evin sorumluluğu da varÇocuklari nasil yatiriyorsunuz? Masal okuyor musunuz? Sabaha kadar uyumuyorsaniz cocuklar icin erken kalkabiliyor musun?
Beynim dönüyor zatenkulaklığın acisini hiç demeyim
Arada 1 saat fark var yoruluyorum evet bazen hiç konuşmuyoruz ama tel da oluyor..Onu demek istemedim.
Yani gunde ne kadar konusuyorsunuz normalde? Kac saat?
Esinizin az buldugu konusma suresi ne kadar anlamaya calisiyorum.
Bence evlendikten cok kisa bir sure sonra ayri kaldiginiz icin (umarim saat farki cok olmayan bir yerdesiniz) gunde 2 saat en az konusabiliyor olmalisiniz.
Birbirinize zaman ayirmanin ve hayatinizi paylasabilmenin tek yolu kamera ve sesli ilstisim zaten.
Cocuklar olmasa 4 saat derdim, onlari yatirdiktan sonraki yorgunlugu biliyorum cunku. Ozellikle yaslari kucukse.
Sizin kalbinize güveniyorum olmaz inşallah böyle bir şey Allah herkesi mutlu etsin canımYanlış yere konu açtın bacım bizim Maşallah dediğimiz 1 hafta yaşamıyor
( Yani senin adam 3- 5 gün sonra keser aloyu ) :)
Neyi kurgu geldi anlamadım?? Biraz konuyu yazamadik ama sorunuz varsa cevaplarimBana bazi seyler kurgu gibi geldi a
Ne güzel birleşmiş msiniz darısı bizim başımıza ınsallahHerifcanimla nişanlıyken de konuşurduk sabaha kadar uyumazdik...uyumadan ise giderdik
Gençlik işte :)
Aynen böyle canım halim kalmadıAnlamadim butun gece konusuyorsaniz esinizin istedigi nedir? Araliksiz konusma sansiniz olamayacagina gore. Anladigim kadariyla iste olmadiginiz butun zamanlarda konusuyorsunuz. Uyumadan mi ise gidiyorsunuz?
Kafam karisti.
Teşekkür ediyoruz sizeO zaman eşinize buradan şunu diyelim..beyefendi eşinize değer vermeniz,sevmeniz,aramanız harika..sadece eşinizin kendisine daha fazla kişisel zaman ayırmasına izin verirseniz herşey daha da güzel olur..eşinizde çok daha mutlu olur..saygılar :)
Olmaz tabii ki rabbim daim eylesin işin esprisi hani alışkın değiliz böyle konulara :)Sizin kalbinize güveniyorum olmaz inşallah böyle bir şey Allah herkesi mutlu etsin canım
Siz çocuklari ihmal etmeyin.Baska birini bulursunuz diye sizi güvesizlikten izlemek istiyor olabilir.Kendine guvensin size de guvensin ve saygi duysun.Cocuklarinin annelerine ihtiyaci var.Eşiniz avutulacak 5 yasinda çocuk degil.Peki sizden hosunuza gitmeyen davranis ve talepleri oluyor mu?Işte bunu anlatmaya çalışıyorum herseyde eksiğim yapamıyorum tm bazısı demiş bulmuş bulaniyormusun bulanmiyorum kendime evime işime cocuklarima kim yetişecek yanliz yaşıyorum evin sorumluluğu da var
2 senelik evli 1 buçuk yıldır ayrisiniz ve çocuklarınız var
Bunu anladığım zaman yardımcı olacagim konunuza.
Nihayetinde beni anladiniz bende kendimi iyi ifade edemedim tabi herşeyin tadı başka bu günlerde güzel ve geçecek inşallah evet biraz yanliz kalmak istemem ona olan ilgisizliğimden değil tabiki bana düşkün bende ona ama hayatta yapmamız gereken işler de var alış veriş te bile arıyorum hep konuşuyorum bazen ama benimde sıkıntılarım oluyor bazen hasta oluyorum yanina gittiğimde hep yanımda ve hiç rahatsiz olmam o benim arkadaşım gibi eşten çok onu seviyorum beni bazi zamanlarda anlamasini umuyorum cevabınız icin teşekkür ederimYeni evlendigimde ben de ayriydim. Sabaha kadar konustugumuz donemlerimiz vardi. Arkadaslarimla disardaysam kisa tel gorusmesi olurdu. Saat farkimiz da cok fazlaydi. Uyumadan ise de giderdim. Hsm genctim hem cocuksuz. 9 ay surdu yanyana gdlebilmemiz. Ama cocuklu hayatla is temposunu birlestirdigimde kesinlikle simdi yapamam sabaha kadar konusmayi.
Enerjim yetmez yani.
Siz yine iyi basesiyorsunuz demek. Ama daha fazlasini istiyorsa esiniz haksizlik bence. Istemesi dogal aslinda da yapamayinca ilgisizlik olarak gormemeli bunu.
Daha once de dedigim gibi bence 2 saat makuldur bu yasam temposuyla. Kimseye eziyet haline gelmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?