- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi yveslaurent
-
Selam hanımlar. Artık eşimin bu pis huylarına dayanamıyorum. 1 yıllık evliyiz bekarken böyle bişeyini hiç görmemiştim son Bi kaç aydır ne Zaman tv karşısına geçse sürekli burnunu karıştırıyor. Ve biryerlerini kaşıdıktan sonra elini kokluyor!! Elinde olmayan bişey bence çünkü bu kadar karıştırmak normal değil böyle bi durumun hastalığı olabilir mi? Bi kaç defa araba kullanırkende aynı şeyi yaptığını gördüm.Uyarmak istiyorum fakat bende söylemeye utanıyorum nasıl Bi tepki verir bilemiyorum. Ne yapıcam ben
Hayır tatil veya birlikte yasamak olmadı maalesef. Keşke olsaymış haklısınız. Gerçi şu an trafikte falanda yapıyor çok yerlere gezmeye gittik bekarken hiç görmedim arabada yaptığını.ne kadar süre flört ettiniz?
bu sürede birlikte evde vakit geçirmediniz mi hiç tatile gitmediniz mi yola çıkmadınız mı?
bu yüzden evlilikten önce böyle şeylerin şart olduğunu düşünüyorum işte
Bir de bişey söyleyeceğim. Siz kocanizdan gerçekten tiksinmissiniz veya sevmiyorsunuz adami zaten. Kocanızin yerine koyun kendinizi sizin sevmediği bir özelliğinizi kalkıp donanım habere falan yazsa ne düşünürsünüz bilemedim. Oradakiler de booggk ne biçim kadın bu deseler ne hissedersiniz? Hiç milletin yorumunu engelleiyemem demeyin yazdıklarınız öyle yorum gelmesine çok musait.
Yani düşünüyorum benim eşim veya çocuğumda böyle birşey olsa buraya ancak ve ancak nasil bir hastalık olabilir diye yazarım. Doktor öneriniz var mı hanımlar derim. Siz kocanıza söylemeye cekiniyorsunuz ama bu nasıl pisliktir demediginiz kalmış. Neyse çok kınadım sizi.
valla ben eşinin pis huylarından çok aranızdaki iletişimsizliğe takıldım. ne demek nasıl söylenir? dan diye söylenir, rahatsız oluyorum yapma denir ötesi var mı? o senin eşin, en yakının. o seni düşünerek hassas davranmıyor da sen rahatsızlığını nasıl dile getireceğini mi kafaya takıyorsun? enteresan.
Burun karistiran bi yakinim var sanirim zevk aliyor sordugumda guluyorGerçekten çok iğrenç. Onun oturduğu koltuğa oturamıyorum hergün makina takıyorum. Tam o esnada bişey soruyorum gördüğümü anlasın diye elini çekiyor hemen ama sonra yine devam.. Birde Nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum nasıl bir cümle kurulur ?
Böyle bir konu nasıl fake olabilir biri bana açıklayabilir mi? Fake olmasındaki amaç ne olabilir ? Konuya yorumunuz yoksa lütfen dikkat çekme amaçlı karalama yapmayın !Sen de sal bence yanında.
Ya da sen de burnunu karıştır sümüğünü ona at.
Konu kesin fake...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?