- Konu Sahibi yveslaurent
-
Ay bu rahatlık değil ama ya bildiğin pislik yani.. biz yapıyo muyuz bu hareketleri.. zaten yapsak soğurlar diye düşünüyorum.. ben dikkat ederim eşim de mecbur dikkat ediyo.. 7 senedir bi insandan gık diye de mi ses çıkmaz bazen insan olduğundan şüphe ediyorum der :)) afedersin de geğirse bile sessiz yap şu işi böğürme derimAyy aynı benim eşim.
Ama benim eşim şeyini kasidiktan sonra koklamsz bende bilinçsizce yaptığını düşünüyorum.
Ha burun karıştırması da var. 2 yıllık evliyim yeni yeni yapmaya başladı. Bende pek takılmıyorum napayim. Benim yanımda rahat olmsyacaksa kimin yanında rahat olacak diye kendimi kandırıyorum
Aynen ama napicanAy bu rahatlık değil ama ya bildiğin pislik yani.. biz yapıyo muyuz bu hareketleri.. zaten yapsak soğurlar diye düşünüyorum.. ben dikkat ederim eşim de mecbur dikkat ediyo.. 7 senedir bi insandan gık diye de mi ses çıkmaz bazen insan olduğundan şüphe ediyorum der :)) afedersin de geğirse bile sessiz yap şu işi böğürme derimona bile dikkat ediyo adam.. ay tiksinirim ben o ne öyle.. böyle böyle soğuyo karı kocalar birbirlerinden..
Söyle dikkat etsin.. öyle böyle özen göstericek yani.. tabi herkesein yaklaşımı farklı olabilir bu konuya..Aynen ama napican
Söyle dikkat etsin.. öyle böyle özen göstericek yani.. tabi herkesein yaklaşımı farklı olabilir bu konuya..
Söylemedim mi ki :) ben görmüyorum sanıyor haspam
Ben o bir tarafını kaşıyıp koklama kısmına geçemedim, beynim error veriyor, nasıl kaşıyo karısının yanında pantolonu mu indiriyo, onu da anlamadım, beynim acıdı valla
KoptumValla kardeşim herkes gibi açık açık söyle burnunu kurcalarken gördün dimi pat diye söyle hayırdır hayatım kiracı mı koycan burnuna ne var ne yok boşalttın diye
Baktın kaşındı tam kokluycak; farkediyorumda sürekli kaşınıp kokuyorsun. Seni bukadar cezbetip içinde koklama isteği uyandıran bu koku nasıl bi bağımlılık ki hep kokup duruyon hayırdır. Neyin kafası bu kokunun verdiği etki mi yapıyo bunu pat diye söyle bi cevap verir yani
Şöyle arkadaşım sen kötü hissetcene o düşünsün
Böyle bir konu nasıl fake olabilir biri bana açıklayabilir mi? Fake olmasındaki amaç ne olabilir ? Konuya yorumunuz yoksa lütfen dikkat çekme amaçlı karalama yapmayın !
senin kocanın sümüğü üstünden dikkat mi çekicem.
yorumumu yaptım zaten, neye nasıl yorum yapacağımı sana sorcak değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?