Eşimin ikinci benim ilk evliliğim

Benim evliliğimde böyle olmuştu ilk zamanlar böyle hissetmen normal yıllar sonra gülüp geçiyorsun bebeğinde geliyormuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin geçmişe takılma istese onunla kalırdı geleceğe bak mutlu olmaya

Açıkçası günümüzde evlenmeden evli hayatı yaşayan (bunu yargılamak için söylemiyorum bence de evlenmeden önce bi süre aynı evde yaşayıp birbirini tam tanıyıp evlenmek gerek) aynı evde yaşayan sevgililik geçiriliyo yani eşiniz evlenmeden biriyle beraber de yaşamış olabilirdi sizden önce keza siz de öyle. Bunu evlilik geçirmiş olarak değil beraberlik yaşamış olarak düşünün (çocuk faktörü bu düşünceyi imkansızlaştırıyo olabilir haklısınız) ama her ilişki kendine özgüdür kız arkadaşlarımızla ilişkilerimiz bile birbirinden farklıdır misal. Siz eşiniz için özelsiniz o da sişzn için her anınız ikiniz için de ilk unutmayın. Siz çok özel bir annesiniz

Çok teşekkürler doğru söylüyorsunuz. Karantinadayız insan içine döndükçe saçmalıyor bazen. Bu olmasa başka bir şeyi düşünüp kafa yoracaktım belki. Hayatta hiçbir şey bizim öngördüğümüz ölçüde olmuyor olmayacak. İnşaallah burada bakina kötü yorum yapanlar kendileri benzer durum yaşamazlar. Gerçekten can ı gönülden söylüyorum. Bu tür durumları farklı biçimde tecrübe edip bu düşünceyi hayatlarından çıkarırlar inşaallah.

İşte ben bu tür yorumlar görmek istiyorum. Gerçekten rahatlattınız. Allah razı olsun sizden.

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için bakış açısı güzel insanlara ihtiyacımız varmış.

Haklısınız aslında. Çok teşekkür ederim.

Ben en çok konunuzda yeni boşanmış bir erkekle evlenmenize şaşırdım.
Daha erkek kendini toplayamadan hop diye sizinle evlenmiş. Belki o moral bozuntusu ile fevri davrandı. Başka bir kadına sığınmak istedi. Tabi ki o da hatalı.

Peki siz yeni boşanmış biriyle hemen nasıl evlenme kararı aldınız? Ne etken oldu ? Aileniz mi baskı yaptı? Kendinize mi baskı yaptınız?

Diyelim evlendiniz hemen hamilelik neden?
Daha yeni evlenip boşanmış 1 çocuklu birinden hemen bir çocuk istemek ne kadar mantıklı?
Eşlerin ilk evliliklerinde bile ilk 1 yıl alışma sürecidir. Bir de çocuğu olan bir adamın da hemen bir çocuk daha istemesi de çok acele değil mi?
Ben sizi de eşinizi de çok aceleci gördüm.

Idrakiniz yeni yeni başlamış. Sanırım bir kaç olumsuzluk gördünüz. Çözmeye çalışın. Keşke evlenmeden önce konu açsaydınız. En azından hemen çocuk yapmayın denirdi. Çocuğu istiyorsanız çocuğunuz doğana kadar sorunları beklemeye alın.

Herkesin kulağına küpe olsun.
Yeni boşanmış biriyle hemen evlenilmez.

Çok riskli..

Son düzenleme:
Sanki hiç evlenmemiş olsaydı bir şeyler yaşamamış anlamına mı gelecekti. Hiç evlenmeyip bir çok şey yaşayan erkekler var. Evlenince belgeli hali oluyor bunun. Fazla takılmışsınız gibi. Bence eşini iyice tanımaya filan bak bu konulara takılmaktansa

Evliliğini biliyordunuz sonuçta çocukta değilsiniz evlilik hayatını da tahmin etmişsinizdir ..neden şimdi triplere girdiniz ki aşamıyorum diye ..

Onunla mutlu olsaydi guzel bir iliskileri olsaydi zaten ayrilmazlardi. Ben ölmüş bi kadını daha cok kiskanirdim mesela. Sonucta kör ölür badem gözlü olur

Eşiyle yaşadığı şeyleri güzel hatırlamıyor ama, güzel olsaydılar boşanmazdı zaten. Sadece ilk diye anlam yüklememek lazım, bazen insan ilkinde neyi istemediğini sevmediğini anlar, ikincisini içine sine sine yaşar. Böyle bakın olaya

Hiç aşamıyorsanız terapi de çok güzel bir çözüm

Belkide sizin bu dusunduklerinizin hic birini eşiniz düşünmüyor, onu düşünseydi sizinle olmazdı, benimde eşimin 2. Benim ilk evliliğim, aklima bile gelmiyor eski eşini dusunurmu diye, cunku beni sevdiğini ve bunun için yanimda oldugunu biliyorum. Sizin bir şüpheniz yoksa sevgisinden, bu düşüncelerinizi bırakmaya çalışın orta vadede siz zarar görürsünüz, bu kurduğunuz dusunceler eşinizi sizden uzaklaştirabilir, neguzel hamileymissiniz ben hamile kalmak için ne mücadeleler veriyorum, siz bunun tadını çıkarın.. hersey sizin elinizde..

Bekar biri ile evlenseydiniz o zaman da daha önceki sevgililerini mi düşünecektiniz böyle anlamadm ? Madem icinizde şüphe var çocuk yapmasaydınız hemen

Yanı böyle acele evlendin bu adam nedir necidir tanımadan daha önce niye boşanmış araştırmadan evlendigine değil de eski eşine mı taktin

Z
Onunla mutlu olsaydi guzel bir iliskileri olsaydi zaten ayrilmazlardi. Ben ölmüş bi kadını daha cok kiskanirdim mesela. Sonucta kör ölür badem gözlü olur
Yanı böyle acele evlendin bu adam nedir necidir tanımadan daha önce niye boşanmış araştırmadan evlendigine değil de eski eşine mı takt
butun ex kv ler de aynı rapor var nedense, tabii delirttik kadini en sonunda kaçtı diyemedikleri icin ele gune karşı , ne desinler, mecbuuur
eski kayınvalidenin raporu yok. Eski kayınvalide telefonla konuşurken kızının raporu olduğunu söyledi.

Yanı böyle acele evlendin bu adam nedir necidir tanımadan daha önce niye boşanmış araştırmadan evlendigine değil de eski eşine mı taktin
Eski eşine takmış değilim. Bu adam necidir niye boşandı olayını araştırdım tabi ki. Sorun kendi iç dünyamda eski eş olayını aşamamış olmam. Bunun için gerekli ve yeterli düzeyde değilim şu an demek ki.

Eski eşine takmış değilim. Bu adam necidir niye boşandı olayını araştırdım tabi ki. Sorun kendi iç dünyamda eski eş olayını aşamamış olmam. Bunun için gerekli ve yeterli
Bekar biri ile evlenseydiniz o zaman da daha önceki sevgililerini mi düşünecektiniz böyle anlamadm ? Madem icinizde şüphe var çocuk yapmasaydınız hemen
çocuk olmadı düştü zaten. Boş kese gebelikmiş yaşadığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…