Çok teşekkürler doğru söylüyorsunuz. Karantinadayız insan içine döndükçe saçmalıyor bazen. Bu olmasa başka bir şeyi düşünüp kafa yoracaktım belki. Hayatta hiçbir şey bizim öngördüğümüz ölçüde olmuyor olmayacak. İnşaallah burada bakina kötü yorum yapanlar kendileri benzer durum yaşamazlar. Gerçekten can ı gönülden söylüyorum. Bu tür durumları farklı biçimde tecrübe edip bu düşünceyi hayatlarından çıkarırlar inşaallah.Üzülmeyin ya. İnanın hayatta yaşadığımız birçok şeyde buruk duygularımız oluyor. Bence sizin şimdiki hissiyatınız kısa sürede hayatınızda büyük değişimler yaşandığı için. Bir süre sonra bunları aşmış olacaksınız. Virüs vs derken hepimizin psikolojisi bozuldu, sizi de bu yönde etkilemiş. Gayet olgun birisiniz. Eşinize, kendinize mutluluk şansı verin.
İşte ben bu tür yorumlar görmek istiyorum. Gerçekten rahatlattınız. Allah razı olsun sizden.Benim evliliğimde böyle olmuştu ilk zamanlar böyle hissetmen normal yıllar sonra gülüp geçiyorsun bebeğinde geliyormuş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin geçmişe takılma istese onunla kalırdı geleceğe bak mutlu olmaya
Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için bakış açısı güzel insanlara ihtiyacımız varmış.Açıkçası günümüzde evlenmeden evli hayatı yaşayan (bunu yargılamak için söylemiyorum bence de evlenmeden önce bi süre aynı evde yaşayıp birbirini tam tanıyıp evlenmek gerek) aynı evde yaşayan sevgililik geçiriliyo yani eşiniz evlenmeden biriyle beraber de yaşamış olabilirdi sizden önce keza siz de öyle. Bunu evlilik geçirmiş olarak değil beraberlik yaşamış olarak düşünün (çocuk faktörü bu düşünceyi imkansızlaştırıyo olabilir haklısınız) ama her ilişki kendine özgüdür kız arkadaşlarımızla ilişkilerimiz bile birbirinden farklıdır misal. Siz eşiniz için özelsiniz o da sişzn için her anınız ikiniz için de ilk unutmayın. Siz çok özel bir annesiniz
Haklısınız aslında. Çok teşekkür ederim.İşte siz beni anlamıyorsunuz. Çocuğunuz için değil kendiniz için aşmalısınız bu durumu. Varsayalım çocuğunuz doğamadı boşanma davası mı açacaksınız, eşinizi gözden çıkarttınız mı? Kendiniz için yapacaksınız kendiniz iyi olacaksınız ki çocuğunuz da iyi olsun, evliliğiniz de. Ruh sağlığınızı düzeltmenizi çocuktan bağımsız olarak söylüyorum.
bütun ex gelinlerin bi raporu olur zaten ex kv lerdeDosyaları okudum raporu eski eşinin annesinden duydum.
Benim eski kaynana da benim için sinir hastasıydı tedavilik diyormuş.bütun ex gelinlerin bi raporu olur zaten ex kv lerdeallahim bir kez şaşırtsa ya beni şu topraklar
Benim eski kaynana da benim için sinir hastasıydı tedavilik diyormuş.
Merhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
Bekar biri ile evlenseydiniz o zaman da daha önceki sevgililerini mi düşünecektiniz böyle anlamadm ? Madem icinizde şüphe var çocuk yapmasaydınız hemenMerhabalar, eşimle okul ortamında tanıştık ikimiz de öğretmeniz. Eşim yeni boşanmıştı tanıştığımızda eski evliliğinden bir kızı var. Biz çok hızlı bir şekilde evlendik. Yaşım 27 bu arada. Şimdi 3 aydır evliyiz. Herhangi bir tartışma ya da kötü bir olay yaşamadık. Ancak ilk evliliğini ben bir türlü aşamıyorum içimde. Ne yaşıyorsak onu daha önceden başkasıyla yaşamış olduğunu düşünüyorum o an. Tam anlamıyla mutlu olamıyorum. Hamileyim ve bu bebeği istiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kafam çok karışık. Sizce aşabilir miyim bu durumu?
Onunla mutlu olsaydi guzel bir iliskileri olsaydi zaten ayrilmazlardi. Ben ölmüş bi kadını daha cok kiskanirdim mesela. Sonucta kör ölür badem gözlü olur
Yanı böyle acele evlendin bu adam nedir necidir tanımadan daha önce niye boşanmış araştırmadan evlendigine değil de eski eşine mı takt
eski kayınvalidenin raporu yok. Eski kayınvalide telefonla konuşurken kızının raporu olduğunu söyledi.butun ex kv ler de aynı rapor var nedense, tabii delirttik kadini en sonunda kaçtı diyemedikleri icin ele gune karşı , ne desinler, mecbuuur
Eski eşine takmış değilim. Bu adam necidir niye boşandı olayını araştırdım tabi ki. Sorun kendi iç dünyamda eski eş olayını aşamamış olmam. Bunun için gerekli ve yeterli düzeyde değilim şu an demek ki.Yanı böyle acele evlendin bu adam nedir necidir tanımadan daha önce niye boşanmış araştırmadan evlendigine değil de eski eşine mı taktin
Eski eşine takmış değilim. Bu adam necidir niye boşandı olayını araştırdım tabi ki. Sorun kendi iç dünyamda eski eş olayını aşamamış olmam. Bunun için gerekli ve yeterliYanı böyle acele evlendin bu adam nedir necidir tanımadan daha önce niye boşanmış araştırmadan evlendigine değil de eski eşine mı taktin
çocuk olmadı düştü zaten. Boş kese gebelikmiş yaşadığım.Bekar biri ile evlenseydiniz o zaman da daha önceki sevgililerini mi düşünecektiniz böyle anlamadm ? Madem icinizde şüphe var çocuk yapmasaydınız hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?