Esimin ilgisizliği beni bıktırdı

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
245
47
98
32
Merhaba hnımlar ben iki yıllık ewliyim 1yasında oglum war, bu iki yıl boyunca esimle cok sorunlarımız oldu ama beni encok bıktıran ewe gelir gelmez cok yorgunum diyip ben hiç konusmadan azımı kapatmak oluyo.
İşi yogun yoruluyo biliyorum ama bende bi ilgi bekliyorum. Cinsel hayatımız zaten yok ben okadar süslenip sekilden sekle grip ilgisini cekmek istiyorum gelir yemek yer gider yatar muhabbet edelm desem hep yorgun hep uykulu. Tatilide yok kendi işi.
Bencilsin diceksiniz belki ama hep boyle ewlendiğmizden beri ksura bakmayın ama opusmek gibi basit biseyi bile yapmıyo ön hazırlık istiyorum diye bana kızıp cıplak bi sekilde bırakmıslıgı cok war.
Kocalık görewini yapsın istiyorum zaten dogru düzgün yüzünü gormuyorum. Cocuklada ilgilenmiyo bitane daha yapcakmısız bide.
Kac kez dr git dedim erjen bosalma we iktidarsızlık war diye gitti hap wermisler iliskiden bi saat once alcakmıs ama ziyan etti onlarıda. Hiç bi sekilde kendimi gosteremiyorum benim gorewim cocuk bakmak ew işi yapmak bukadar. Ailesinede ezdiriyo bende iyice bunaldım ewli gibi hissetmiyorum kendimi. Ew otel gibi sadece uyku için war. Esimle wakit gecirmek istiyorum cocumuzla wakit gecirelim istiyorum ama olmuyoaksama kadar bos ewin içinde koca yolu gozluyorum bi heyecanla. Depresyona girdim cok sinirli biri oldum. İsi olmasa bukezde beni rahat uyuyacagı yerlere goturuyo ablasına flan. O odaya geciyo uyuyo bende anlasamadıgım insanlarla kalıyorum cokmu abartyorum kafam karısık

esinizin cinsel sorunlari var ve doktora gitmis; bir kere bu bir avantaj sizin icin. demek ki sorunlarini yok sayip, evliligini ihmal etmiyor. cozum ariyor.
fakat kendini yeterli goremedikce uykuya siginiyor.
bircok insan gibi...
anlayisli olun.

Ne desen haklısın , böyleleri neden evleniyor ya , Allah yardımcın olsun zor durumdasın , konuş konuş konuş anlamıyorsa ciddi şekilde sus

Haklısın valla kocan tam bi odun.madem ilgisini çekmiyorsun bi sarılmayı öpmeyi çok görüyo ne diye evlenmiş seninle 2 sene nedirki 2 senede bu hale gelmemeli evlilik

esinizin cinsel sorunlari var ve doktora gitmis; bir kere bu bir avantaj sizin icin. demek ki sorunlarini yok sayip, evliligini ihmal etmiyor. cozum ariyor.
fakat kendini yeterli goremedikce uykuya siginiyor.
bircok insan gibi...
anlayisli olun.
Bir kere dr a gittim olmuyor işte deyip uykuya sığınmak anlayışı haketmez ki , başka dr a da gitsin başka dr a da , psikolojik tedavi alsın , çözümü var bir çok şeyin

Bir kere dr a gittim olmuyor işte deyip uykuya sığınmak anlayışı haketmez ki , başka dr a da gitsin başka dr a da , psikolojik tedavi alsın , çözümü var bir çok şeyin

agresifligin bu tur vakkalarda cozume goturdugunu hic gormedim, tatli dil yilani deliginden cikartir. ben yine de sabiri oneriyorum.

agresifligin bu tur vakkalarda cozume goturdugunu hic gormedim, tatli dil yilani deliginden cikartir. ben yine de sabiri oneriyorum.

Kocadır er kişidir severde döverde senin görevin ne olursa olsun hizmet etmek kocayı hoş tutmak evine çocuklarına kocana sadık olmak
Bak nasıl kadınlar varmış önceden diye başlar öğüt
Bir koca çoban akşama kadar yorulurmuş kadın evde donsuz bir sopa yanında beklermiş
Sormuşlar birgün kadına anlamı nedir bunun kocam yoruluyor belki canı sevişmek ister yorulmasın diye donsuzum belkide kızgındır canı dövmek ister diye sopa
Çok değerli bir zatın bana öğüdüdür anlatmak istedim
Kimse haksızsın diyemez sonuna kadar haklısın kaynana göre hariç:)

Kocanın peşini bırak ilgini oğluna ver eğer o bi sorunun olduğunu farkedip sana gelmezse sorun o zaman başlar. Bunaltıyor olabilir misin

Ya Allah askina su türkceyi düzgün kullanalim.
W harfi yokki türkce kelimelerde yaa

Özenti özenti ne hale geldik vay anasini

Demek ki cinsellikle ilgili sorunları var zaten dr a gitmiş. Siz de üstüne gittikçe adam çekiniyo eziliyo o yüzden bu şekilde yapıyor. Kendi işi olması izin kullanmaması için bir sebep değil ama o sizden kaçıyor anlaşılan sırf bu sebepten dolayı. Uzaklığı da bu sebepten. Birlikte dra gitmeyi teklif ettiniz mı? Gerekirse psikolog vrya psikiatriye de birlikte gidin..

Esinizin cinsel sorunlari bence ona kendini yetersiz hissettiriyor. Karsiliginda da bedeli size odetiyor. Her bakimdan yetersiz ve hayat tuketen bir insan. Sorsaniz siz her seyi iyi yaoabiliyorken "bana karilik yapamiyor" der. Omur gecmez boyle bir insanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…