Esimin ilgisizliği beni bıktırdı

Her tğrlü korunmayı söyledim istemiyo bide adam beni bosamasın gizli yapınca

korunmak ve çocuk istememek senin hakkın.
istemiyorsan kesinlikle yapma.
çocuk doğuracaksın bakkaldan ekmek almayacaksın.
biraz mantıklı ol lütfen.
lafını geçirmeyi öğren, dişini çıkar biraz.
ezdire ezdire bir hal oldunuz kendinizi.
adamın damızlık çocuk yapma makinesi misin sen?
ilgi yok, sevgi yok, saygı yok, evlilik yok ama çocuk var.
o çocuklara nasıl haksızlık yapıyorsunuz farkında değil misiniz?

Konustum güzel güzel. Oda hak verdi düzelcek sabret dedi tamam dedim yanında oldum zorlamadım. Ama iyice alıstı bende gerginim annemlere gittim bosancam dedim. Ailesiyle ilgili sıkıntılarda vardı zaten. Araya girdiler ikna ettiler oda düzelcem dedi hala bisey yok ortalıkta. Bi erkek nasıl hissiz olur anlamıyorum ewde kılıktan kılıga giriyorum resmen. Yoruluyo anlıyorum o uda ama karısı oldugunuda unutmasın. Herkes güzelmis karın diyo övüp duruyo, esim kafasını kaldırıp bakmıyo. Sen hep güzelsin oyuzden dikkatimi cekmemiş diyo.

Farkındayım buyüzden korunma yöntemleri arasrırıyorum zaten. Evime gidince mutlaka bisey yapıcam. Bu cocukta erkendi ama yapmak zorundaydım pkoluydum dr cocuk temizlicek kistleri dedi oylede oldu. Yoksa üni. okuyorum iki tane. zaten ders calısmam gerekiyo cocukla zor oluyo

Odaklanamıyomus erken bosalyomus. Cocuk istiyoya bahane yapıyo bence. Rahatsızlıgımın farkında, heran isyanı basıp giderim diye garantiye almaya calısıyo bence beni.

okuman ve çalışman daha önemli.
kendi önceliklerini belirle.
kendini önemsediğini belli et.
sana saygı duymasını sağla.
2 üni. okuyormuşsun yazık değil mi sevgisiz evliliğe 2 çocuk veriyorsun?
okulu bitir ve çalışmaya başla.
sonra iyi ki diyeceksin...

Neden evlenmiş ki? Eşim bana böyle davransa fena halde canını sıkardım. Söylediklerinizin hiçbirisi bahane değil.

Kesinlikle ikinci çocuğu yapma. Böyle bir adamla adamla ömür geçmez Hayır, evlenmeden önce hiç mi görmediniz kimin ne olduğu bellidir az çok.

Ne diorsunuz yahu ben dinle ilgili bir kelime yada ima da bulunmadım
Nasıl yada nerden bu kanıya vardınız merak içindeyim
Kv nin bana evlendiğimde verdiği öğüttü
Töbe töbe insan ne ile yaşar:)

Kesinlikle ikinci çocuğu yapma. Böyle bir adamla adamla ömür geçmez Hayır, evlenmeden önce hiç mi görmediniz kimin ne olduğu bellidir az çok.
Nisanlıyken daha ilgiliydi konusurduk bazı seyleri. Ayrı sehirlerdeydik cok yan yana gelemedik. Bide içine girmeden anlamıyo insan, yıllardır tanısanlar bile evlenince eslerni tanıyamıyo

O hikayelerin devri geçti hanımefendi maalesef. Öyle bir dünya yok yani.

Bu kadar sorun varken bi ikinci çocuğu yapmayın sakın..Dra gidin size uygun korunma yöntemi söylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…