- 24 Nisan 2017
- 3.109
- 6.518
- 78
- 36
Her tğrlü korunmayı söyledim istemiyo bide adam beni bosamasın gizli yapınca
Konustum güzel güzel. Oda hak verdi düzelcek sabret dedi tamam dedim yanında oldum zorlamadım. Ama iyice alıstı bende gerginim annemlere gittim bosancam dedim. Ailesiyle ilgili sıkıntılarda vardı zaten. Araya girdiler ikna ettiler oda düzelcem dedi hala bisey yok ortalıkta. Bi erkek nasıl hissiz olur anlamıyorum ewde kılıktan kılıga giriyorum resmen. Yoruluyo anlıyorum o uda ama karısı oldugunuda unutmasın. Herkes güzelmis karın diyo övüp duruyo, esim kafasını kaldırıp bakmıyo. Sen hep güzelsin oyuzden dikkatimi cekmemiş diyo.Abartmıyorsun. Her kadın beğenilmek ilgi görmek ister. Bunları eşinden beklemenden doğal ne olabilir. Bir zahmet gitsin tedavi olsun oturun sakin sakin anlatın. Umarım anlar. Tatlı dil işe yaramazsa şöyle bir boşanmanın lafını duysun belki aklı başına gelir.
Farkındayım buyüzden korunma yöntemleri arasrırıyorum zaten. Evime gidince mutlaka bisey yapıcam. Bu cocukta erkendi ama yapmak zorundaydım pkoluydum dr cocuk temizlicek kistleri dedi oylede oldu. Yoksa üni. okuyorum iki tane. zaten ders calısmam gerekiyo cocukla zor oluyokorunmak ve çocuk istememek senin hakkın.
istemiyorsan kesinlikle yapma.
çocuk doğuracaksın bakkaldan ekmek almayacaksın.
biraz mantıklı ol lütfen.
lafını geçirmeyi öğren, dişini çıkar biraz.
ezdire ezdire bir hal oldunuz kendinizi.
adamın damızlık çocuk yapma makinesi misin sen?
ilgi yok, sevgi yok, saygı yok, evlilik yok ama çocuk var.
o çocuklara nasıl haksızlık yapıyorsunuz farkında değil misiniz?
Nasıl korunim blmiyorm emziriyorum ilaç wermiyolar esimde korunmak istemiyo
Prezervatif var ama kullanmak istemiyo psikolojisi bozuluyomusPrezervatif kullanirsa erken bosalmasini onleyebilirsiniz hemde korunmus olursunuz. Erken bosalmaya oneri olarak prezervatifi söyle
Ne alaka noye bozuluyomusPrezervatif var ama kullanmak istemiyo psikolojisi bozuluyomus
Farkındayım buyüzden korunma yöntemleri arasrırıyorum zaten. Evime gidince mutlaka bisey yapıcam. Bu cocukta erkendi ama yapmak zorundaydım pkoluydum dr cocuk temizlicek kistleri dedi oylede oldu. Yoksa üni. okuyorum iki tane. zaten ders calısmam gerekiyo cocukla zor oluyo
Dalga geçmiş bence.
Nisanlıyken daha ilgiliydi konusurduk bazı seyleri. Ayrı sehirlerdeydik cok yan yana gelemedik. Bide içine girmeden anlamıyo insan, yıllardır tanısanlar bile evlenince eslerni tanıyamıyoKesinlikle ikinci çocuğu yapma. Böyle bir adamla adamla ömür geçmezHayır, evlenmeden önce hiç mi görmediniz kimin ne olduğu bellidir az çok.
Kocadır er kişidir severde döverde senin görevin ne olursa olsun hizmet etmek kocayı hoş tutmak evine çocuklarına kocana sadık olmak
Bak nasıl kadınlar varmış önceden diye başlar öğüt
Bir koca çoban akşama kadar yorulurmuş kadın evde donsuz bir sopa yanında beklermiş
Sormuşlar birgün kadına anlamı nedir bunun kocam yoruluyor belki canı sevişmek ister yorulmasın diye donsuzum belkide kızgındır canı dövmek ister diye sopa
Çok değerli bir zatın bana öğüdüdür anlatmak istedim
Kimse haksızsın diyemez sonuna kadar haklısın kaynana göre hariç:)
Niye maalesef iyikide geçtiO hikayelerin devri geçti hanımefendi maalesef. Öyle bir dünya yok yani.
yani tabi ki.. iyi ki geçti.Niye maalesef iyikide geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?