Esimin ilgisizliği beni bıktırdı

kk da ilk defa böyle bişey okuyorum sanırım sadece cinsel sorunları değil karakter sorunları da var, böyle adamlar düzelmez bence, ikinciyi yapayım deme
biraz odağını ondan çevir, kendi işinle gücünle ailenle arkadaşlarınla meşgul ol, ondan bağımsız sosyalleş derim, belki bu ikinize de iyi gelir

Son düzenleme:
.

Benimde maalesef eşim böyle ve ben daha 2 aylık evliyim valla arabasına mektup yazdım ve 5 gün o yokmuş gibi davrandım ona söylemeden hergün bir saat dışarı çıktım yemek yapmadım hamburger pizza takıldım soru sordu konuşmadım çok sıkışınca kağıda kısa evet hayır tarzında şeyler yazdım işteyken defalarca aradı açmadım çiçek getirdi hiç görmezlikten geldim özür dileyince ve artık götünü dönüp yatmadığı için benimle sohbet ettiği için benimle şimdi daha çok etkinliklere katıldığı için benimle vakit geçirdiği için konuşuyorum ama eskisinin yarısı kadar insan kırılıyor hizmetçisi gibi davranıyorlar maalesef bir günde bir haftada o yara kapanmıyor ama bu yöntem bende etkili oldu dene istersen

esinizin cinsel sorunlari var ve doktora gitmis; bir kere bu bir avantaj sizin icin. demek ki sorunlarini yok sayip, evliligini ihmal etmiyor. cozum ariyor.
fakat kendini yeterli goremedikce uykuya siginiyor.
bircok insan gibi...
anlayisli olun.
Çözm arıyo ama ilaçları ziyan ediyo cnım ona snir oluyorum ben. İlacı içiyo bi saat sonra uyandır diyo uyanmıyo uyuma uyanamıyosun diyorum kızıyo uyandırsam onada kızıyo

2yıllık evliliğimizde sadece son bikac aydır isyan ettim tartıstım cekinir diye bise demiyodum enson yine oldu bittiye getirince patladım. Kadın gibi hissetmiyorum kendimi.

Dayak yiyen kaynana gelinde yesin istiyor ondan. Ki insann kotu bir olayin acisini alinca baskasi yasamasin diye ugrasmali.

Aile sorunumuzda war b
Benim esim cok acayip bu söylediğini yapsam hiç umrunda olmaz aileme skayet eder. Bnde tepki için ewi boslamıstım içimden bise yapmak gelmiyodu sadece ccukla ilgileniyodum hemen bi tripler tawırlar bnden fzla o küsüyo bse desen. Aileside uyu oglum dinlen kardesim cok yoruluyon flan bnden uzaklasması islerne gliyo. Suan acıkögretmdn unwerste okuyorum ona bile clısamıyorum kafam dolu

Kocanın peşini bırak ilgini oğluna ver eğer o bi sorunun olduğunu farkedip sana gelmezse sorun o zaman başlar. Bunaltıyor olabilir misin
Bikac aydır bu konudan rahatsız oldugumu belli ediyorum söylediğim seylerde muhabbet edelim cocugu uyutim brlikte oturalm flan yani dırarı ckakım gzelim demiyorum ewde wakit gçirmek istiyorum bide özel hyatımızda benide anlasın istiyorum. Kac kez anlattım bana sebde sorun war zewk almıyon diyo nasıl alim sen bi ilgi alaka gostermeden beni hazırlamadan 5dkkaya hersey sıgdırırsan? Bn daha 24 o 35ysında. İsten bska bse dsünmüyo tek basına cocuk ytiştiren kdınlar gbi oldum kocam war ama yok

2yıllık evliliğimizde sadece son bikac aydır isyan ettim tartıstım cekinir diye bise demiyodum enson yine oldu bittiye getirince patladım. Kadın gibi hissetmiyorum kendimi.

Birlikte gidin işte bir dr a psikiatriste ikinize de yardımcı olucaktır. Sizin de durumdan sıkıldığınızı bunaldığınızı düşünüyorum. Belki daha sakin yaklaşabilmeniz için size de yardımcı olur dr. Deneyin kaybedecek bişeyiniz yok sonucta.

Gidelim dedim tamam dedi beni gotürmedi aile danısmanına gdelim dedim sen git dedi sonra pahalıymıs flan mızmızlandı o iste olmadı. Ben psikologa gdim sinirim için dedim ama kaldı oyle. Sabret diyo ewlendiğimizden beri.

Çok ilginç gerçekten. Bir çözüm yolu bulması lazım. Yani erken boşalma sorunu birlikte sık sık olmadığınızdandır bu ilişkiyi sıklaştırarak düzelebilen birşey.

Ay nasıl hoş olmayan bir yorum olmuş kendini kib lesem mi ne etsem:)

Aybi benim kocam. İsten gelmesini beklerim direk yorgunum der eline tel alir,eskiden gezmek konuşmak için beklerdim şimdi tuvalete gidebilmek için bekliyorum ama ona da kendi gidiyor gelir gelmez (4 aylik bebeğim var gündüz 2 sn bırakmıyor beni)

Yaş farkınız çok fazlaymış . Sen tam gençliğinin baharındasın . Onun için yaş 35 yolun yarısı

V "w" olmasi sinirimi bozdu hepsini okumadim.
Adami rahat birakin.

Aynen w nedir ya? Sinir bozucu. Okudukca w harfine takildim. Senin hoşuna gidiyor diye herkesin hosuna gidemez. Okumayı bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…