Bencilsin diceksiniz belki ama hep boyle ewlendiğmizden beri ksura bakmayın ama opusmek gibi basit biseyi bile yapmıyo ön hazırlık istiyorum diye bana kızıp cıplak bi sekilde bırakmıslıgı cok war.
Kocalık görewini yapsın istiyorum zaten dogru düzgün yüzünü gormuyorum. Cocuklada ilgilenmiyo bitane daha yapcakmısız bide.
.Merhaba hnımlar ben iki yıllık ewliyim 1yasında oglum war, bu iki yıl boyunca esimle cok sorunlarımız oldu ama beni encok bıktıran ewe gelir gelmez cok yorgunum diyip ben hiç konusmadan azımı kapatmak oluyo.
İşi yogun yoruluyo biliyorum ama bende bi ilgi bekliyorum. Cinsel hayatımız zaten yok ben okadar süslenip sekilden sekle grip ilgisini cekmek istiyorum gelir yemek yer gider yatar muhabbet edelm desem hep yorgun hep uykulu. Tatilide yok kendi işi.
Bencilsin diceksiniz belki ama hep boyle ewlendiğmizden beri ksura bakmayın ama opusmek gibi basit biseyi bile yapmıyo ön hazırlık istiyorum diye bana kızıp cıplak bi sekilde bırakmıslıgı cok war.
Kocalık görewini yapsın istiyorum zaten dogru düzgün yüzünü gormuyorum. Cocuklada ilgilenmiyo bitane daha yapcakmısız bide.
Kac kez dr git dedim erjen bosalma we iktidarsızlık war diye gitti hap wermisler iliskiden bi saat once alcakmıs ama ziyan etti onlarıda. Hiç bi sekilde kendimi gosteremiyorum benim gorewim cocuk bakmak ew işi yapmak bukadar. Ailesinede ezdiriyo bende iyice bunaldım ewli gibi hissetmiyorum kendimi. Ew otel gibi sadece uyku için war. Esimle wakit gecirmek istiyorum cocumuzla wakit gecirelim istiyorum ama olmuyoaksama kadar bos ewin içinde koca yolu gozluyorum bi heyecanla. Depresyona girdim cok sinirli biri oldum. İsi olmasa bukezde beni rahat uyuyacagı yerlere goturuyo ablasına flan. O odaya geciyo uyuyo bende anlasamadıgım insanlarla kalıyorum cokmu abartyorum kafam karısık
Çözm arıyo ama ilaçları ziyan ediyo cnım ona snir oluyorum ben. İlacı içiyo bi saat sonra uyandır diyo uyanmıyo uyuma uyanamıyosun diyorum kızıyo uyandırsam onada kızıyoesinizin cinsel sorunlari var ve doktora gitmis; bir kere bu bir avantaj sizin icin. demek ki sorunlarini yok sayip, evliligini ihmal etmiyor. cozum ariyor.
fakat kendini yeterli goremedikce uykuya siginiyor.
bircok insan gibi...
anlayisli olun.
2yıllık evliliğimizde sadece son bikac aydır isyan ettim tartıstım cekinir diye bise demiyodum enson yine oldu bittiye getirince patladım. Kadın gibi hissetmiyorum kendimi.Demek ki cinsellikle ilgili sorunları var zaten dr a gitmiş. Siz de üstüne gittikçe adam çekiniyo eziliyo o yüzden bu şekilde yapıyor. Kendi işi olması izin kullanmaması için bir sebep değil ama o sizden kaçıyor anlaşılan sırf bu sebepten dolayı. Uzaklığı da bu sebepten. Birlikte dra gitmeyi teklif ettiniz mı? Gerekirse psikolog vrya psikiatriye de birlikte gidin..
Dayak yiyen kaynana gelinde yesin istiyor ondan. Ki insann kotu bir olayin acisini alinca baskasi yasamasin diye ugrasmali.Kocadır er kişidir severde döverde senin görevin ne olursa olsun hizmet etmek kocayı hoş tutmak evine çocuklarına kocana sadık olmak
Bak nasıl kadınlar varmış önceden diye başlar öğüt
Bir koca çoban akşama kadar yorulurmuş kadın evde donsuz bir sopa yanında beklermiş
Sormuşlar birgün kadına anlamı nedir bunun kocam yoruluyor belki canı sevişmek ister yorulmasın diye donsuzum belkide kızgındır canı dövmek ister diye sopa
Çok değerli bir zatın bana öğüdüdür anlatmak istedim
Kimse haksızsın diyemez sonuna kadar haklısın kaynana göre hariç:)
Aile sorunumuzda war bkk da ilk defa böyle bişey okuyorum sanırım sadece cinsel sorunları değil karakter sorunları da var, böyle adamlar düzelmez bence, ikinciyi yapayım deme
biraz odağını ondan çevir, kendi işinle gücünle ailenle arkadaşlarınla meşgul ol, ondan bağımsız sosyalleş derim, belki bu ikinize de iyi gelir
Benim esim cok acayip bu söylediğini yapsam hiç umrunda olmaz aileme skayet eder. Bnde tepki için ewi boslamıstım içimden bise yapmak gelmiyodu sadece ccukla ilgileniyodum hemen bi tripler tawırlar bnden fzla o küsüyo bse desen. Aileside uyu oglum dinlen kardesim cok yoruluyon flan bnden uzaklasması islerne gliyo. Suan acıkögretmdn unwerste okuyorum ona bile clısamıyorum kafam dolu.
Benimde maalesef eşim böyle ve ben daha 2 aylık evliyim valla arabasına mektup yazdım ve 5 gün o yokmuş gibi davrandım ona söylemeden hergün bir saat dışarı çıktım yemek yapmadım hamburger pizza takıldım soru sordu konuşmadım çok sıkışınca kağıda kısa evet hayır tarzında şeyler yazdım işteyken defalarca aradı açmadım çiçek getirdi hiç görmezlikten geldim özür dileyince ve artık götünü dönüp yatmadığı için benimle sohbet ettiği için benimle şimdi daha çok etkinliklere katıldığı için benimle vakit geçirdiği için konuşuyorum ama eskisinin yarısı kadar insan kırılıyor hizmetçisi gibi davranıyorlar maalesef bir günde bir haftada o yara kapanmıyor ama bu yöntem bende etkili oldu dene istersen
Bikac aydır bu konudan rahatsız oldugumu belli ediyorum söylediğim seylerde muhabbet edelim cocugu uyutim brlikte oturalm flan yani dırarı ckakım gzelim demiyorum ewde wakit gçirmek istiyorum bide özel hyatımızda benide anlasın istiyorum. Kac kez anlattım bana sebde sorun war zewk almıyon diyo nasıl alim sen bi ilgi alaka gostermeden beni hazırlamadan 5dkkaya hersey sıgdırırsan? Bn daha 24 o 35ysında. İsten bska bse dsünmüyo tek basına cocuk ytiştiren kdınlar gbi oldum kocam war ama yokKocanın peşini bırak ilgini oğluna ver eğer o bi sorunun olduğunu farkedip sana gelmezse sorun o zaman başlar. Bunaltıyor olabilir misin
Aksama kadar arabasında oturuyo ole iş. Bekarkende oyleymiş hatta dalga gciyolarmıs napcan ewlenince diyeNe işiymiş bu her yerde uyuyor?
2yıllık evliliğimizde sadece son bikac aydır isyan ettim tartıstım cekinir diye bise demiyodum enson yine oldu bittiye getirince patladım. Kadın gibi hissetmiyorum kendimi.
Elim alısmıs ole yazyorum okurken zormu oluyo anlamadım sewiyorum boyle yzmayı.W yazmak v yazmaktan daha kolay olmasa gerek.
İktidarsız diye niye hap vermişler çocuğu olan adama,
İktidarsızsa ilk çocuğu da olmaz,erken de boşalmaz,ilginç
Gidelim dedim tamam dedi beni gotürmedi aile danısmanına gdelim dedim sen git dedi sonra pahalıymıs flan mızmızlandı o iste olmadı. Ben psikologa gdim sinirim için dedim ama kaldı oyle. Sabret diyo ewlendiğimizden beri.Birlikte gidin işte bir dr a psikiatriste ikinize de yardımcı olucaktır. Sizin de durumdan sıkıldığınızı bunaldığınızı düşünüyorum. Belki daha sakin yaklaşabilmeniz için size de yardımcı olur dr. Deneyin kaybedecek bişeyiniz yok sonucta.
Gidelim dedim tamam dedi beni gotürmedi aile danısmanına gdelim dedim sen git dedi sonra pahalıymıs flan mızmızlandı o iste olmadı. Ben psikologa gdim sinirim için dedim ama kaldı oyle. Sabret diyo ewlendiğimizden beri.
Ay nasıl hoş olmayan bir yorum olmuş kendini kib lesem mi ne etsem:)Kocadır er kişidir severde döverde senin görevin ne olursa olsun hizmet etmek kocayı hoş tutmak evine çocuklarına kocana sadık olmak
Bak nasıl kadınlar varmış önceden diye başlar öğüt
Bir koca çoban akşama kadar yorulurmuş kadın evde donsuz bir sopa yanında beklermiş
Sormuşlar birgün kadına anlamı nedir bunun kocam yoruluyor belki canı sevişmek ister yorulmasın diye donsuzum belkide kızgındır canı dövmek ister diye sopa
Çok değerli bir zatın bana öğüdüdür anlatmak istedim
Kimse haksızsın diyemez sonuna kadar haklısın kaynana göre hariç:)
Asl olan oğulcuklarının emrine amade eş itaat eden konuşmayan sormayan sorgulamayan kızlarına böyleler mi değilDayak yiyen kaynana gelinde yesin istiyor ondan. Ki insann kotu bir olayin acisini alinca baskasi yasamasin diye ugrasmali.
Yaş farkınız çok fazlaymış . Sen tam gençliğinin baharındasın . Onun için yaş 35 yolun yarısıBikac aydır bu konudan rahatsız oldugumu belli ediyorum söylediğim seylerde muhabbet edelim cocugu uyutim brlikte oturalm flan yani dırarı ckakım gzelim demiyorum ewde wakit gçirmek istiyorum bide özel hyatımızda benide anlasın istiyorum. Kac kez anlattım bana sebde sorun war zewk almıyon diyo nasıl alim sen bi ilgi alaka gostermeden beni hazırlamadan 5dkkaya hersey sıgdırırsan? Bn daha 24 o 35ysında. İsten bska bse dsünmüyo tek basına cocuk ytiştiren kdınlar gbi oldum kocam war ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?