eşinizin dikkatini çekmek için degil de kendiniz için özen göstermelisiniz.eşiniz çok yoruluyor olabilir gelir gelmez size yogunlaşmasını degilde dinlenmesi için zaman tanısanızMerhaba hnımlar ben iki yıllık ewliyim 1yasında oglum war, bu iki yıl boyunca esimle cok sorunlarımız oldu ama beni encok bıktıran ewe gelir gelmez cok yorgunum diyip ben hiç konusmadan azımı kapatmak oluyo.
İşi yogun yoruluyo biliyorum ama bende bi ilgi bekliyorum. Cinsel hayatımız zaten yok ben okadar süslenip sekilden sekle grip ilgisini cekmek istiyorum gelir yemek yer gider yatar muhabbet edelm desem hep yorgun hep uykulu. Tatilide yok kendi işi.
Bencilsin diceksiniz belki ama hep boyle ewlendiğmizden beri ksura bakmayın ama opusmek gibi basit biseyi bile yapmıyo ön hazırlık istiyorum diye bana kızıp cıplak bi sekilde bırakmıslıgı cok war.
Kocalık görewini yapsın istiyorum zaten dogru düzgün yüzünü gormuyorum. Cocuklada ilgilenmiyo bitane daha yapcakmısız bide.
Kac kez dr git dedim erjen bosalma we iktidarsızlık war diye gitti hap wermisler iliskiden bi saat once alcakmıs ama ziyan etti onlarıda. Hiç bi sekilde kendimi gosteremiyorum benim gorewim cocuk bakmak ew işi yapmak bukadar. Ailesinede ezdiriyo bende iyice bunaldım ewli gibi hissetmiyorum kendimi. Ew otel gibi sadece uyku için war. Esimle wakit gecirmek istiyorum cocumuzla wakit gecirelim istiyorum ama olmuyoaksama kadar bos ewin içinde koca yolu gozluyorum bi heyecanla. Depresyona girdim cok sinirli biri oldum. İsi olmasa bukezde beni rahat uyuyacagı yerlere goturuyo ablasına flan. O odaya geciyo uyuyo bende anlasamadıgım insanlarla kalıyorum cokmu abartyorum kafam karısık
Merhaba hnımlar ben iki yıllık ewliyim 1yasında oglum war, bu iki yıl boyunca esimle cok sorunlarımız oldu ama beni encok bıktıran ewe gelir gelmez cok yorgunum diyip ben hiç konusmadan azımı kapatmak oluyo.
İşi yogun yoruluyo biliyorum ama bende bi ilgi bekliyorum. Cinsel hayatımız zaten yok ben okadar süslenip sekilden sekle grip ilgisini cekmek istiyorum gelir yemek yer gider yatar muhabbet edelm desem hep yorgun hep uykulu. Tatilide yok kendi işi.
Bencilsin diceksiniz belki ama hep boyle ewlendiğmizden beri ksura bakmayın ama opusmek gibi basit biseyi bile yapmıyo ön hazırlık istiyorum diye bana kızıp cıplak bi sekilde bırakmıslıgı cok war.
Kocalık görewini yapsın istiyorum zaten dogru düzgün yüzünü gormuyorum. Cocuklada ilgilenmiyo bitane daha yapcakmısız bide.
Kac kez dr git dedim erjen bosalma we iktidarsızlık war diye gitti hap wermisler iliskiden bi saat once alcakmıs ama ziyan etti onlarıda. Hiç bi sekilde kendimi gosteremiyorum benim gorewim cocuk bakmak ew işi yapmak bukadar. Ailesinede ezdiriyo bende iyice bunaldım ewli gibi hissetmiyorum kendimi. Ew otel gibi sadece uyku için war. Esimle wakit gecirmek istiyorum cocumuzla wakit gecirelim istiyorum ama olmuyoaksama kadar bos ewin içinde koca yolu gozluyorum bi heyecanla. Depresyona girdim cok sinirli biri oldum. İsi olmasa bukezde beni rahat uyuyacagı yerlere goturuyo ablasına flan. O odaya geciyo uyuyo bende anlasamadıgım insanlarla kalıyorum cokmu abartyorum kafam karısık
severek mi evlendinizAile sorunumuzda war b
Benim esim cok acayip bu söylediğini yapsam hiç umrunda olmaz aileme skayet eder. Bnde tepki için ewi boslamıstım içimden bise yapmak gelmiyodu sadece ccukla ilgileniyodum hemen bi tripler tawırlar bnden fzla o küsüyo bse desen. Aileside uyu oglum dinlen kardesim cok yoruluyon flan bnden uzaklasması islerne gliyo. Suan acıkögretmdn unwerste okuyorum ona bile clısamıyorum kafam dolu
Kocadır er kişidir severde döverde senin görevin ne olursa olsun hizmet etmek kocayı hoş tutmak evine çocuklarına kocana sadık olmak
Bak nasıl kadınlar varmış önceden diye başlar öğüt
Bir koca çoban akşama kadar yorulurmuş kadın evde donsuz bir sopa yanında beklermiş
Sormuşlar birgün kadına anlamı nedir bunun kocam yoruluyor belki canı sevişmek ister yorulmasın diye donsuzum belkide kızgındır canı dövmek ister diye sopa
Çok değerli bir zatın bana öğüdüdür anlatmak istedim
Kimse haksızsın diyemez sonuna kadar haklısın kaynana göre hariç:)
Tek biyere gtmeme izneşinizin dikkatini çekmek için degil de kendiniz için özen göstermelisiniz.eşiniz çok yoruluyor olabilir gelir gelmez size yogunlaşmasını degilde dinlenmesi için zaman tanısanız
evin için de boş zaman yerine yürüyüş yapmak çocugunuzla parka gitme kalan süreyı de kendi zevkinize göre ayarlamalısınız
Depresyon da oldugu tanısını bir doktora giderek konulması çözümlerinizi doktorla aramalısınız
Nasıl korunim blmiyorm emziriyorum ilaç wermiyolar esimde korunmak istemiyoeğer şu kadarcık aklın varsa o 2. çocuğu asla yapma!
Görücü usulü ewlendik nisanlıyken baska sehirlerdeydik yan yana gelince o durmuyodu ben uzaklastırıyodum simdi tersi oldu.)severek mi evlendiniz
sevgililik nişanlılık döneminde nasıldı hani afedersiniz aktif değil miydi?
pardon sıkıştırma o şu bu
sonradan mı bişeyler oldu da bu adam bu hale geldi
doktora git stent taksınlar.Nasıl korunim blmiyorm emziriyorum ilaç wermiyolar esimde korunmak istemiyo
110kilo adamı 46kiloyla döwmeye cesaret edemem.) ilgisiz olim o üstüme düssün desem isine geliyo yine ben kafayı yiyorum.Islatıp dövmeyi denedin mi? Bence hakediyor
Her tğrlü korunmayı söyledim istemiyo bide adam beni bosamasın gizli yapıncadoktora git stent taksınlar.
Dalga geçmiş bence.bu nasıl yorum yahu saçmalamayın!
dinimizde de böyle şeyler yok! kendi kendinize saçmalıyosunhz. iğrenç ya sinirlendim sabah sabah
Senj cok iyi anliyorum cok kotu bir durum Allah sabir versinMerhaba hnımlar ben iki yıllık ewliyim 1yasında oglum war, bu iki yıl boyunca esimle cok sorunlarımız oldu ama beni encok bıktıran ewe gelir gelmez cok yorgunum diyip ben hiç konusmadan azımı kapatmak oluyo.
6.ayın dan sonra bir çok yöntemi tavsiye ediyor doktorlar.isteren bulundugun yerin saglık ocagını arayıp sor.Nasıl korunim blmiyorm emziriyorum ilaç wermiyolar esimde korunmak istemiyo
Amin canım.tek sorunum bu olsa yine iyi, bide ailesine cok düskün. Cocugumu istiyolar ver nolcak dursun diyo. Annesi aramızı bozuyo aglıyo biseler diyo oda beni dinlemeden aileme sikayet ediyo. Lohusayken bosancam diye tutturmustum çünkü annesi ablası doldurup üstüme saldılar esimde hiç onları haksız bulmaz. Annesi cocumu emzirmemi istemiyodu mama ver diyodu almak istiyodu. Esimde ben bise dince bagırıp cagırıyo hewes etmis yapsın diyo. Suan kv yanındayım tatile annemlere gelmistim. Burayada gelmesem olmuyo kadın mahalleye yayıyo gelmiyo diye. Esimde annesine gitmezsem benide anneme gondermiyo. Mutlu olmak için tek sebebim oglum. Bosanim diyorum korkuyorumSenj cok iyi anliyorum cok kotu bir durum Allah sabir versin
Suan memleketteyim gider gitmez sorucam. Eczaneye gitmistim dr görün once dediler bise vermediler6.ayın dan sonra bir çok yöntemi tavsiye ediyor doktorlar.isteren bulundugun yerin saglık ocagını arayıp sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?