- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Merak etme çok olur. Çünkü başkalarına melek gibi olurlar.Nasil bl hayvan ga o oyle
O cok bakarda acaba o hayvana bakan olur mu
Katlanmak zorunda değilsin biliyorum bizim söylediklerimiz şu an bize kolay geliyor ama kocanın maddiyat yüzünden psikolojisi iyi olmayabilir yine de bu seni birşeylere zorlamasını gerektirmezSırf bu konuyu açmak için üye oldum buraya. Konum uzun olabilir kusura bakmayın. Benim 2. evliliğim eşiminse ilk evliliği. İlk evliliğimi 19 yaşında yapmıştım çocuğum olmadı ondan anlasamadık ayrıldık. 24 yaşında da 2. evliliğimi yaptım bir tane çocuğum var ama oda hasta doğdu fizik tedavi görüyoruz haftanin 5 günü.
Eşim iş beğenmeyen çalışmayan çalıştığı yerden zırt pirt çıkan bir insan maddi durumumuz malesef iyi deyil. 7 senede kaç tane işe girip çıkmıştir sayamadim. Bir o kadar da oradan oraya taşındık. Kayınpederim vefat etti kayınvalidemle beraber yaşıyoruz kayınvalidemle bir sorunum yok ama. Maddi sıkıntılar eşimin de psikolojisini bozdu bana her fırsatta şiddet uyguladı. Özellikle de birlikte olurken farklı isteklerini kabul etmediğim zamanlarda şiddet uygulamaya başladı. Bir kaç gün önce zorla arkadan birlikteliğe zorladı ağladığım için daha da kızdı. Hiç onu mutlu etmiyormusum başka kızlara baksa hakkıymis. Bende ailemi aradım hiç destek olmadılar zaten babam ve ablam var sadece onlarda gelme düzelir bekle dedi. Şimdi napicami bilmiyorum herşeye kızım için katlanıyorum.
Bundan emin misiniz? Çünkü para alıyorsa kızınız çocuk olduğu için para ebeveyne bağlanır. Sizin haberiniz olmadan babası parayı çekiyor olabilir. Yürüdüğü için diye bir şey olmaz engelli yardımında. Engel derecesine göre maaş bağlanır.Şuan yürüdüğü için engelli maaşı alınamıyormus esim başvurmuştu olmadi dedi bana. Ablama söyledim böyle böyle oldu diye hiç üzülmedi Halime gel bile demedi
Sana karşi evladini kullaniyo herseyi goze al ve kurtul seni sevmiyor sevgi yoksa hicbirsey cozulmez ortada cok acik bi istismar var bi sekilde kurtulun ondan emin olun o kisi disinda butun secenekler sizin icin en iyisi cikarsaniz bir yola kararla hayatta size yardimci olur .asil aramaniz gereken sevmek ve sevilmek tabi evladinizda yaninizda. İspatlarsaniz yasadiklarinizi rapor alirsaniz istismariniz konusunda fiziksel ve ruhen ceza bile alir.unutmayin herzaman bir care vardir olum disinda.Hayır hiç çalışmadim ortaokul mezunuyum 6 yaşında kızım haftanın 5 günü fizik tedavi görüyor Sabah özel çocuklar için krese gidiyor öğlende fiziğe gidiyoruz çalışma gibi durumum yok
onu seviyomusunHerkese ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için. Engelli maaşını fizik aldığımız yeri arayıp sordum evinize maaş giriyorsa alamazsınız dedi. Boşanırsam alabilirmisim kaynanamın maaşla geçiniyoruz çünkü geçen seneye kadar gıda giyim yardımı alıyorduk bu sene ilgilenen olmayınca almadık. Esim günlük aldığı bir yerde çalışıyor bir kaç aydır adam sigorta yapacakmiş. Günlük aldığı zaten sigortasına yol parasına harcıyor. En son ki olaydan sonra hiç konuşmuyorum kendisiyle zaten yemeğinide hazırlamıyorum gece yarısı geliyor sabah da gidiyor görmüyorum yüzünüde
onu seviyomusun
boyle birini severmi insan diyorsunuz dimi evet sever severde ondan gidemez gerisi hikayedir aslinda binevi takintidir saplantidir asil knun bunu asmasi zaten sevmrk bi yana sevilmek onemli olan bunu farkedebilmesi ve sevilmenin onemini anlayabilmesi eksikliginin zor oldugunu hissedebilmesi .maddi imkansizlikda etkili ama eget cabalarsa bu yasadigi hayattan daha iyi bir hayati elbet olacaktir.yasadiklarimiz imtihanlarimiz bazen agirlasir agirlasir her gecen gun kabugumuza cekilip kabullenme yoluna gideriz ama herzman bir care vardir ya biz degismeliyiz yada ortam degistirmeliyiz.Eğer cevabınız evetse,bu kadar insan boşuna çırpınır.
Yüreklerimiz,konuyu okurken yandı. Siz bunları yaşarken nasıl dayandınız?
Bana yaşattıklarindan dolayı içimde giram sevgisi kalmadionu seviyomusun
Gercektenmi bi gurur ugruna soylemiyosun dimi.Bana yaşattıklarindan dolayı içimde giram sevgisi kalmadi
Gercektenmi bi gurur ugruna soylemiyosun dimi.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim mesajlarınız ve iyi dilekleriniz için. Engelli maaşını fizik aldığımız yeri arayıp sordum evinize maaş giriyorsa alamazsınız dedi. Boşanırsam alabilirmisim kaynanamın maaşla geçiniyoruz çünkü geçen seneye kadar gıda giyim yardımı alıyorduk bu sene ilgilenen olmayınca almadık. Esim günlük aldığı bir yerde çalışıyor bir kaç aydır adam sigorta yapacakmiş. Günlük aldığı zaten sigortasına yol parasına harcıyor. En son ki olaydan sonra hiç konuşmuyorum kendisiyle zaten yemeğinide hazırlamıyorum gece yarısı geliyor sabah da gidiyor görmüyorum yüzünüde
simdi sana dusen imkanlar dahiljnde plan yapmak eminim hersey guzel olucak.Gerçekten kalmadı bir güzel sözü yok yaptıklarından dolayı bir özür dileme pişmanlık yok sevgi kalır mı insanda. Az önce geldi kafasını dinlemek istiyormuş arkadaşında kalacakmis bir kaç gün bende bu arada düşünürüm iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?