Eşimin ilişkide beni zorlaması

Sonrada bu yaratıklara hayvan deyip cağnım hayvanlara hakaret ediyorlar.
Kulağına lut kavmi olayını fısıldayın. İstemediğiniz bir şeyi yapıp da hanzolaşmanın lüzumu yok.

Kizinizi Dr a götürdü mu eşiniz, neye göre yüzde 20 engel..
Dr Dr gezip, heyet raporu çıkarıp, engeli ona göre belirliyorlar
Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun..

Hee gitsin başka kızlara baksın. Başka kızlar da ölüyordu onun için. Böyle ilişkiye zorlaması suç. Bunun adı tecavüz. Sakın kabul etme sana çok ciddi zarar verebilir. Ayrıca bu direkt boşanma nedeni. Devlete sığın

Ya bu konu beni çok pis yıktı.
Allah aşkına şu hayvandan kurtul. Babana danana söyle geliyorum de git. Emin ol kötünün iyisi bir hayatın olur. Al yavrunu kaç git. Ses kaydı indir telefonuna polisede ver pisliği. Bak bu böyle geçmez Allah aşkına kabullenme çok çok gençsin daha lütfen. Evinde hayvan barındırıyorsun kızına ne faydası olur kendine faydası yok ç*kü kopasıca herif , bırak psikolojisi bozuldu diye ölmez kızında ilk değil alışır, felaket sinirlendim ya çocuğuna bak biraz ilk önce sen allahın belası... Allahım yardım etttt

Yuh yani
Kızın İçin tecavüze mi katlanıyorsun
Hemen bi çözüm bul kurtul oradan hem de gerekeni yaparak

Hayvan belgeseli izlemesin

Bu yaratık kızının engelli maaşını alıyor olabilir.Bosanacaksan kızımı vermem diyormuş ya.Bu kadar ilgisiz sapik bi p.slik engelli çocuğu ne yapsın maaşı olmasa.Ayrica bu herife çocuk emanet edilmez.Her türlü zillet içindesin.Bosanman şart olmuş.Kk da belki 1 kişiye bile boşan kelimesinin b sini yazmamisimdir.Ama bu herifle asla olmaz.Gencecik kadınsın yazık etme kendine ve engelli yavrucağına.Kizinin engel durumunu araştır.Gerekirse tekrar hastaneye götür.Öğretmenlerinden yardım iste.Sosyal yardimlasmaya başvur.Ne bileyim seçenek çok.O evden kaç kurtul.Cok üzüldüm sana ve yavruya.Bu mübarek günde Rabbim selamete cikarsin tez vakitte...

Off delircem nerden okudum bu konuyu... Bakın hanımlar neden kendi geliriniz olsun kimeye muhtaç olmayın diyoruz anlayın. Konu sahibi siz de eşinizin tecavüzüne boyun eğmeyin, kadın sığınma evine, derneklere başvurun. Kendiniz için değilse kızınız için yapmalısınız bunu. Babanıza da yazıklar olsun!

Allah askina baksin isi gucu yok kim onu napsin. Diger konuda eside olsan istemeyince tecavuze giriyor sikayette bulunabilirsin

Mahkemeye gidin, hakime sadece sizin istemediginiz sekilde iliskiye zorladigini duydugu an saglam bir tazminat, tek celsede boşanma..
Kurtulun gitsin çekilir mi bu ya ?
Bir is bulursun gerekirse gece gunduz calis ama bu adamı cekme...
Ailende seni kabul eder mutlaka, sokaga atcak degiller ya.
Şiddet goruyorsun birde, kim olsa dayanamaz heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…