Havuz başında tüm veliler yemek yiyecekler diploma verilecek ve toplasan öğrenciler de dahil 50 kişiyi geçmeyecek.
Düşünün ki eşimin ailesi annesi karseşleri bile bir bahane bularak geceye katılmamayı seçtiler.Belki ilk kez yanyana geliyoruz diyedir belki değildir.
bu tür yemeklerde sadece çocuğun anne babası kardeşleri vs olur benim bildiğim.Ah ben bağnaz biri inanın değilim.Kızımız bana başbaşayken anne diyor.Ama annesi duyar da üzülür diye saklıyor ki haklı ve saygı duyuyorum sonuna dek.Hep bir korku bar çocukta.Anne seni facebooktan ekledim ama fotoğraflarını beğenemiyorum annem çok üzülür fena olur diye panikliyor gülerek karşılıyorum.Tlf da babası hergün konuşurken bir nedenden tlfnu babası bana uzatsa panikliyor annesi yanındayken sesi titriyor konuşamıyor.Annesi benden kaynaklı değil demiş bir kaç kez kayınvaldeme.Ki bunu sorun olarak biz karşı tarafa hiç iletmedik.Annem çok uyardı ayrıca bir çocuğu var iyi biri evlenme kızım diye ilk başta.Ama inanın sözlüyken hiç sorun yoktu.Tabi daha yavrum 7 yaşındaydı.Zaman ilerledikçe bu tür engebelerden geçiyoruz.Ben hassas bir insanım doğru ama bağnaz değilim.O yavrum tüm aileyi sevinçle davet ederken bana "seni çok seviyorum gel ama annem kırılır mı"diyen bir yüzle bakıyordu.Ki anlamamak imkansız.Sanırım eşimden kendimden çok onu düşündüğüm için nasıl bir ortam olacağını bilemiyorum.Bunun için burda derimi paylaştım.Düşünün ki eşimin ailesi annesi karseşleri bile bir bahane bularak geceye katılmamayı seçtiler.Belki ilk kez yanyana geliyoruz diyedir belki değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?