ya annen bildiğin fesat davranıyor. adam seni de anneni de alıp nispet yapmak istemiş. ne demek benim ne işim var orada
Yani var ya dilerim bir gün kızınız ben aşık oldum 35 yaşımdayım,adam evlenmiş yıllar önce boşanmış bir çocuğu var ve biz evlenicez diye gelmezDilerim o damat sizi anasından ayırmayacak kadar sevmez ve çağırmaz özel gününe ısrarla ve siz dilerim iki arada bir derede kalmazsınız.Sizin hiç başınıza gelmeyecek gibi ya da can kadar sevdiğiniz ne kadar boş insanları aşağılamak ve karalamak.Şimdi ben çok mezhebi geniş mi oluyorum günlerdir uyuyamıyorum nasıl kırmadan hallederim diye?Nasıl bir suçlama bu hanımefendi?Beni ve ailemi genişlikle suçlamak?Namussuz insanlar mıyız bizler ya da sizin düzgün giden kaderiniz mi veriyor bu genişsiniz deme ahlakını size???Kadın zaten ağlıyor diyorum gitmek istemiyorum diye nasıl böyle genişlikle itham edersiniz.Kımadığını yaşamadan ölmezsin demişler.Belki birgün aklınıza gelirim.Ha unutmadan o geniş dediğiniz insanlar ya da ben bu evlilik bittiğinde kimsenin hayatında yoktuk.Eleştirirken fikir beyan ederken kimseyi burada ahlak yönünden geniş olmakla suçlayamazsınız.Ben olsam eşimin eski eşinin olduğu ortamda bulunmazdım kaldı ki annemi ve babamı da götüreceğim yani oldukça saçma ya da ben o kadar geniş değilim.
"Eşimle kadın başbaşa kalmasın bh yüzden ille ben de mi gideceğim"yazıyor bir yerde.Ben olmasam da olur.Ben güveniyorum eşime.Konu bu değil.Ve hiç bir yerde böyle bir yorumum yok benim.Herkesin işi ücü yok sizin dedikodunuzu mu yapacaklar gayet normal bir durum. Onlar başka yerde oturur siz başka yan yana olmazsınız. Ayrıca niye yerinizden kalkamazsınız anlamadım eşinizle o kadını baş başa bırakmaktan mı çekiniyorsunuz ki bence bu kadar dert etmeye gerek yok.
bence gerçek torunları değil neticede.Kesinlikle eşini tek bırakmamalısın,gitmezsen karşı taraf o zaman yanlış fesat düşünebilir...ayrıca kızın da gönlü olur.ama annen baban biraz abes olabilir,onlar gitmese de olur bana kalırsa
yahu sizi aşağılayan mı var ne bu beddua böyle!!!!!!Yani var ya dilerim bir gün kızınız ben aşık oldum 35 yaşımdayım,adam evlenmiş yıllar önce boşanmış bir çocuğu var ve biz evlenicez diye gelmezDilerim o damat sizi anasından ayırmayacak kadar sevmez ve çağırmaz özel gününe ısrarla ve siz dilerim iki arada bir derede kalmazsınız.Sizin hiç başınıza gelmeyecek gibi ya da can kadar sevdiğiniz ne kadar boş insanları aşağılamak ve karalamak.Şimdi ben çok mezhebi geniş mi oluyorum günlerdir uyuyamıyorum nasıl kırmadan hallederim diye?Nasıl bir suçlama bu hanımefendi?Beni ve ailemi genişlikle suçlamak?Namussuz insanlar mıyız bizler ya da sizin düzgün giden kaderiniz mi veriyor bu genişsiniz deme ahlakını size???Kadın zaten ağlıyor diyorum gitmek istemiyorum diye nasıl böyle genişlikle itham edersiniz.Kımadığını yaşamadan ölmezsin demişler.Belki birgün aklınıza gelirim.Ha unutmadan o geniş dediğiniz insanlar ya da ben bu evlilik bittiğinde kimsenin hayatında yoktuk.Eleştirirken fikir beyan ederken kimseyi burada ahlak yönünden geniş olmakla suçlayamazsınız.
Yorumunuzu çok yanlış anlamış. Sanırım bdv ortamını bilmiyor bir de. Size yazdıklarına bende üzüldüm. Çok talihsiz sözler sarfetmiş.yahu sizi aşağılayan mı var ne bu beddua böyle!!!!!!
hayatımda hiç kimseden böyle beddua duymadım ve ona rağmen size beddua etmiyorum!!!!
ben burada ne sizin evlenmiş boşanmış biriyle evlenmenize ne de onuun çocuğu olmasına ne bu durumda çağırılmanıza laf ediyorum!!!
ben eşinizin sizi ve ailenizi bu duruma sokmasına laf ettim yemediğim beddua kalmadı
hem buraya ailem gitmek istemiyor annem üzülüyor diye konu açıyorsunuz hem de ben annenizi babanızı haklı gösterince suçlu oluyorum
o zaman annenize babanıza edin bu bedduaları bakalım edebiliyor musunuz?
herkes o çocuk için git sevindir demiş ister gidersin ister gitmezsin ben kendim olarak düşündüm ve eşimin eski eşiyle karşılaşmak istemezdim hele ailemi o ortama sokmak hiç istemezdim
burada eski eşinin karısıyla görüşenler ahlaksızdır edepsizdir gibi kelime kullandım mı?
ben o kadar rahat bi insan değilimdir ama başkası çok rahat görüşebilir.
burada saygısızlık yapan sizsiniz beddua eden sizsiniz
unutmayın haksız yere edilen beddua da sahibine döner dolaşır!
Konuya yorum yapan kim varsa zaten hemen boşanmış biriyle evlendiğinizden çocuğu olduğundan gösterip vay kızın oğlun evlensin diye ithamlarda bulunmuşsunuz zaten herkese karşı bir savunma mekanizması
Burda boşanan hatta çocuklu adamla evlenen çok arkadaşımız var
Hiçbir aklı başında kadın sen boşanmış çocuklu kadınla evlendin ahlaksız demedi ve demez de
Ama sizin bu konuda yaranız var gibi sanki
İnsanların aklına bile gelmeyen şeyleri söyleyip tartışma çıkardığınıza göre.
Haksız yere ettiğiniz beddualar da sizi bulursa aklınıza ben geleyim olur mu
Beni anlamaniza sevindim gercektenYorumunuzu çok yanlış anlamış. Sanırım bdv ortamını bilmiyor bir de. Size yazdıklarına bende üzüldüm. Çok talihsiz sözler sarfetmiş.
Esinin kardesleri sen esinin eski karisiyla yanyana geleceksin diye gelmiyo degillerdir emin ol. Simdi yegenim mezuniyetine cagirsa kalkip gitmem bana ne 10 yas cocuklarinin eglencelerinden. Canlari gelmek istemiyodur o kadar. Tatlim tum dunya senin etrafinda donmuyor. Normal seyler bosanmis esler vs insanlarin ilgilenecegi bi sey degil. Madem cocuk seni istemiyo gitme. Konunun ilk mesajinda cocuk cok istiyor temasi islemistin. Tabi esinin tek olmasinin daha tehlikeli oldugunu da belirteyimAh ben bağnaz biri inanın değilim.Kızımız bana başbaşayken anne diyor.Ama annesi duyar da üzülür diye saklıyor ki haklı ve saygı duyuyorum sonuna dek.Hep bir korku bar çocukta.Anne seni facebooktan ekledim ama fotoğraflarını beğenemiyorum annem çok üzülür fena olur diye panikliyor gülerek karşılıyorum.Tlf da babası hergün konuşurken bir nedenden tlfnu babası bana uzatsa panikliyor annesi yanındayken sesi titriyor konuşamıyor.Annesi benden kaynaklı değil demiş bir kaç kez kayınvaldeme.Ki bunu sorun olarak biz karşı tarafa hiç iletmedik.Annem çok uyardı ayrıca bir çocuğu var iyi biri evlenme kızım diye ilk başta.Ama inanın sözlüyken hiç sorun yoktu.Tabi daha yavrum 7 yaşındaydı.Zaman ilerledikçe bu tür engebelerden geçiyoruz.Ben hassas bir insanım doğru ama bağnaz değilim.O yavrum tüm aileyi sevinçle davet ederken bana "seni çok seviyorum gel ama annem kırılır mı"diyen bir yüzle bakıyordu.Ki anlamamak imkansız.Sanırım eşimden kendimden çok onu düşündüğüm için nasıl bir ortam olacağını bilemiyorum.Bunun için burda derimi paylaştım.Düşünün ki eşimin ailesi annesi karseşleri bile bir bahane bularak geceye katılmamayı seçtiler.Belki ilk kez yanyana geliyoruz diyedir belki değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?