- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
Arkadaslar daha once de acmistim ben istanbulda yasiyorum ilk evlendigim de kaynanamla yakindi karsi dairedeydi sonrasinda tasinmak zorunda kaldilar izmire..simdi de esim tasinmak istiyor bursa inegole anneleri de oraya tasinacakmis biz karar verdigimizden beri bu sekilde soyleyip duruyorlar dayilari vesaire de orada..esim is kurmak istiyor bense evlendigimizden beri beylikduzune tasinmak istiyorum ozellikle kavakliyi bilenler bilir yeni yeni gelisen bir yer bekarken de orada oturuyordUm ailem orada yani cokta guzel evler var hem sen yillardir yasadigin sehirden hem imkanlarindan kopmamis oluruz diyorum butun hayatimiz istanbulda sonucta.( benim kesinlikle kendi aileme yakin olma telasim yok zaten cok anlasamiyorum annemle sadece daha raht oluruz Annemler oyle her an gelecek edecek insanlarda degiller..kldi ki esim izin gunlerinde kendi istiyor senin annenlere gidelim diye)ben bir turlu inegole sicak bakamiyorum hic gitmek icimden gelmiyor o kaos ortamini isteyemiyorum bir turlu evet belki maddi olarak rahatlayacagim belki yardimci olunacak manevi olarak ama nedense icimden gelmiyor bir turlu.esimle ilk etapta olur gibi konustum ama suan yok yani kesinlikle istemiyorum esime bunu soyleyince de istiyordun neden fikir degistiriyorsun diye kiziyor guzelce anlatiyorum yapamayacagimi bak burda da baska bir is,daha guzel bir imkanimiz var bu kadar koklu bir degisiklik istemiyorum diyorum ama inatlasiyor diretiyor naisl bir yol izleyecegim artik bilmiyorum kizsam olmuyor kavga etsem olmuyor annesi devamli ordan biz gidecegiz inegole deyip duruyor haliyle esim de heves ediyor artik boguluyorum evim de huzursuzluk var devamli..