- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi sweetywitch91
Yazık ya üzüldüm eşinize :)Eşimle konuştuk. Daha dogrusu o bitmeyen isten bahsediyordu. Bir seyi yapamiyorlar falan gibisinden. Ben de çok yüz verirsen is bekleme olacağı bu dedim. Ne ilgisi var dedi. Ben de resmi bir ortamda daha iyi yürür isler dedim. Yemekte neydi öyle o dedim. Neymiş falan dedi. Sonra ben de ne kadar cıvık bir kız o hosuma gitmedi dedim. Bir de giderken omzuna dokunuyor dedim. Nerede nasıl davranacagini da bilmiyor. Hangi devirde yaşıyoruz birazcık modern olur musun dedi. ( ayni cumleyi ben ona soylemistim o da zaten imalı dedi.) Ben zaten modernim olay çıkarmadım dedim. Biri bana o hareketi yapsaydı diyecektim ki hey hey hey tamam mesaj alındı dedi. Ben uyardım sen merak etme dedi. Bir daha sen yokken sarılmasını söyledim diyor bir de. Dedim doğru demişsin ben de sen yokken sarılıyorum millete bu işin oluru bu. Hoslanmiyorum boyle cumlelerdeb biliyorsun diyor bana bir de. Dedim sen söylüyorsun karşılığını duyunca hoslanmiyorum bidi bidi ben cok hoslaniyorum.
Ohhh be rahatladım dedi sonra. Niye dedim. Bir an hicbir sey demeyeceksin diye korktum insan olup olmadığından şüphe duymaya başlayacaktım dedi. Ben de bilerek mi yaptin dedim. Biraz belki olabilir dedi ve güldü. Nasıl yapabilirsin böyle bir seyi ya çocuk oyuncagi mi bu ya kız yanlış anlasa oyun mu oynuyorsun sen dedim. Ya yok herkese davrandigim gibi davrandım ne bileyim bu kadar olacağını tepki göstermedim sadece seni merak ettim falan dedi.
Bu ara çok mu ihmal ediyorsunuz acaba sevgi, ilgi anlamında?
Sevildiğini duymak, hissetmek istiyor sanırım.
Ben o karıyı var ya ...eşine de yani pes.. yüz vermis demek kadın bu kadar yakınlaşıyor. valla benim eşim e de aynisi oldu. yani meslek arkadaşı beni görünce bebegimi sevdi falan Ben yokmus gibi davrandı.esime de insallah bozulmaz karakterin senin gibileri kalmadi falan dedi.esim sadece tebessum etti ve benim yanima geldi hemen.o da izledi öyle. yani eşiniz sizi kiskandirmak için göz yummuş sanırım ama