hata sende kardeşim. madem paşam lı konuşmalarını yakaladın neden affettin melek hanımı baya baya begeniyor senin kocan cennete bile koymuş pes kendisine saygısı olan bir kadın böyle adamı hayatında barındırmaz iflah olmaz bir hayal kirikligi yasamak istemiyorsan bas tekmeyi.
tahmin ederim kocan baya laçka bir tip. evlatlarınız var diye aldatılmayı göze alacaksınız yani kocanız da zaten gidemezsiniz bir yere diye kızla aleni flörtleşiyor zekanızla dalga geçiyor madem gidecek cesaretin yok ne diyim Allah sabır versin o zaman bari 3 maymunu oyna telini falan karıştırma ki boşa sinirlerin bozulmasın.Çok peşimden koştu,nişanlıyken ayrıldım kapılarda yattı hiç aklıma gelmeyecek bir hareket şu yaptığı. Arada evlatlarım olmasa bir dakika durmam yanında
TEŞEKKÜR EDERİMEşinizin biraz gözünü korkutun derim ve ona sizi kaybetme duygusunu hissettirin derim ben. çünkü sizi elde etmiş coluk çocuğa karışmış evdeki kadının hayatında ona kul köle olacağına inanıyor sanırım. çok acı ve saygisizca bir davranış bu .resti çekin kastım boşanin gibi bişey değil buna yorum tapmam doğru değil Bence ama korksun hayatta bazen yanimizdaki şeylerin kıymetini anlayamıyoruz. Eşinizi silkeleyin biraz nasil olacak detayı biraz sizde saklı huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz tabi.inş mutlu olursunuz .ama yapılan çok terbiyesizce
Tipik Turk erkegi ne yahuYekten aldatıyor boşan diyenlere inanamıyorum. Tamam eşiniz sizin kırıldığınızı bile bile buna devam ederse kendinizi ezdirmeyin gerekirse boşanın sizi bu kadar hiç yerine koyan adamla ama bence aldatıyor diyecek kadar birşey yok bence tipik Türk erkeği hanzoluğu ve laubaliliği. Kadınlarla normal arkadaş ilişkisi kurmayı bilmedikleri için böyle flörtöz laflara kayıyorlar ha kafada niyet var mıdır bilmem ama aldatsa bu kadar rahat mesajlaşmalar gerzek espriler yapmaz sanki
Tipik derken ortalamayı kastettim yoksa bunların da cinsi böyle idare edin demedimTipik Turk erkegi ne yahu
Turkiyede tum erkekler boyle mi saniyorsunuz?
Bizimkiler niye cennetine koyacak melek bulamiyor
Bunlar bu kadar samimiyse is yerindeki diger sahislarin dikkatini cekmistir. Laf söz olmustur alttan alttan. Oradan bir yoklayin bakalim. İs yeri degisikliginin sebebi nedir?
İş yeri kapandı,alacaklarını alamadılar çıktılar.. ortak arkadaşlarıyla görüşüyorum eşimin ama hiç bu konuyla ilgili bir sey söylemedi. belki de eşimin arkadaşı diye bilemiyorum.
Bende çalışıyorum ve 10 yıldır hiç kimseyle gereksiz muhabbetim olmuyor. Herkes tanır sever bilir ama bu tür değil.Yani boyle cilvelesmeler oluyorsa fark edilir illa ki sana diyemezler belki ama caktirmadan bir agiz yokla. Bu Melek de nasil bir kiz cozemedim vs. Belki dogasi budur.
Yemin ederim şu halimle sesli güldüm :)Yahu benim bildiğim bir tek Zeki Müren'e paşam denir. :)
Eşiniz kıza yürüyor.
Hep böyle gül inşallah canım.Yemin ederim şu halimle sesli güldüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?