Yok hiç rahatsız değil,gayet paşamlı canımlı cicimli konuşuyor. 5 dk konuşuyorlar bakıyorum tlf sonra aradan 2 saat geçmiş 1 dk konuşmuş. ama rahatsızlıkları yok ikisininde ..
karsilikli kur yapmıslar birbirlerine bir dahaki sefere ben esiyim ne vardı diye cevap verin
evli oldugunu okudum ama esi cevap verirse bu kadar rahat msjlar atamaz diye dusundum yani msjların okundugunun farkında olsunzaten evli olduğunu biliyormuş ki, bir arada da bulunmuşlar
kadın evli mi peki?bir tarafım çeksin gitsin diyor,dğer tarafım iki tane evladın var bekle diyor. Yemin ederim ki pazar gününden beri çok sinirliyim eşime karşı.
kadın evli mi peki?
yok nişanlı,gerçi ben hiç görmedim ama nişanlıymış
evli oldugunu okudum ama esi cevap verirse bu kadar rahat msjlar atamaz diye dusundum yani msjların okundugunun farkında olsun
Belki de nişanlı değildir, siz kızmayın diye böyle bir yalan uydurmuştur.. Nişanı olduğunda eşiniz gitti mi peki? Madem çok samimi arkadaşlar..
Canm bir erkek evliyken bunu diyorsa uzgunum aldatlmssn kendini avutma adamn gozu disarda neler gorduk emin ol komsum kadn evli is arkadsi dedgi adamla yatyr hepmz blyrz kocasi blmyrdu simdi bosanyrlar sen yol yaknken bu adamdan bosan bence yoksa daha cok kandrcak seni erkekleri bilmyomsn yalan solemeyi cok severler islerine gelmeyncede terslerler2 sene önce gördüğümde kadınlık hissimi diyin ne diyin bilmiyorum ama kıskandığını benden rahatsız olduğunu hissettim. sonrasın da görmedim eşim oradan ayrıldı tlf görüşmelerine şahit oldum paşam,melocan (kızın adı melek) son pazar günü de meleksiz cennet olur mu konuşması..
Nisanlisi bu yazismalari okusa eminim yol verir ama her yerde tek tuk cikiyor boyle kasınan, aranan isterik insanlaryok nişanlı,gerçi ben hiç görmedim ama nişanlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?