Sevgili Cesaret; burada konu açıp dertleşmek istemişsiniz. Ben de kendimce size, eşinize ve evliliğinize zarar verecek bir tavır hissettiğim için size eleştiri getirdim. Ama şu en son mesajınızda benimle ilgili imalarınızdan sonra benim sözüm bitti sevgili Cesaret. Bu lafı duyacağım biri elbette benim onun evliliğine zarar gelmesin diye kendimce çabalamamı haketmiyor.
Bana bile ne kadar öfkeyle yaklaşıyorsunuz. Gerçekte eşinize neler yansıtıyorsunuz kimbilir. Siz yaşayın kendi doğrularınızı o zaman. Zamanla sonuçlarını alırsınız elbet.
Not: Yaptığınız imayı anlamamış değilim. Ama bunun ayıbı bana değil sizedir. Sizi kendinizle başbaşa bırakıyorum.
Mutluluklar.
güzelim sakın böyle birşey yapma ben senden yaşça çok büyüğüm olurmu hiç öyle şey. eşinin düşeceği durumu bir düşün. kız atılmadı etmedi. o zaman ne olacak. eşine gelip demiyeceklermi bunu senin kendinin yaptığınada inanmaz kimse. eşini suçlarlarlar. birde gitmediklerini düşün . aynı yerde çalışacaklar. eşinde ispiyoncu durumuna düşecek. hiç öyle şey olurmu ya. kim kiminle ne yapmak isterse yapsın. hiç kimse küçük değil.
arkadaşlar geçcenlerde eşimin iş yerine gittim bi kızla ayakta sohbet ediyordu.sordugumda iş hakkında bişey sordu dedi.yani cevaplamayayımmı dedi. sonra ne göreyim eşimin evli erkek iş arkadaşı o kızla kafa kafaya vermiş resmen elleri deyiyo vucutları deyiyo cep telefonundan bişey bakıyorlar.dün eşimle çarşıya çıktık.eşimin kız arkadaşı arkadan eşimi dürtükledi.naber ya filan dedi.sonra eşim beni o kızla tanıştırdı kız banaa diyorki ben eşinin baş belasıyım. ne demek şimdi bu çok sinir oldum.acayip kıskandım.kızlar ben hiç bir işte çalışmadım.iş ortamını bilmiyorum. bu kadar samimiyet dogrumu sizce?yoksa rahatsız oldugumu eşimle konuşmalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?