Eşimin iş Arkadaşları?

eşimin iş arkaşları dedim çünkü eşimin iş arkadaşları ile ilgiliydi...başlıga bu kadar takılmayın sayın tinkerbelle.içerigine bakın..bende hiç bir zaman eşimin diger kız iş arkadaşlarından bahsetmedim..konusu bile geçmedi.orda çalışan tek kız o degil herhalde..burda kimse her samimiyet aldatmadır demedi zaten.siz konuyu saptırıyorsunuz..daha ne olura olsun siz ekmeginle oynamayın diyorsunuz pes diyorum artık bukadarına...

size belirtmiştim daha önceden ben kimsenin ekmeginle oynamıyacam.sadece durumu bildirecem işten atılmayı hak edip etmedigini başkan karar verecek...

Sizin fikirlerinize sonuna kadar katıldığımı ve benzer mesajları burada defalarca yazmama rağmen hiç ilgilenilmediğini ve bu düşüncelernizde yalnız olmadığınızı bilmenizi isterim. Yıllardır iş ortamındayım ve bayan erkek herkesle mesafemi bu nedenle her zaman koruyan biri olarak, samimi olmayı tercih eden insanların bu konularda ne kadar çok muhabbet ettiğini gayet iyi en az sizin kadar biliyorum. Ama sanırım yardımcı olmak adına sarfettiğimiz sözler yanlış anlaşılıyor. Ki arkadaşımız bir kadının ekmeğiyle oynamaya kadar gitmiş ve beraberinde iyi niyetin sorgulanması gereken bir noktaya kadar konuyu getirmiştir. Sizinle beraber konu hakkında son yorumumdur.
Sevgiler...

siz eşinizin iş yerindeki beyle kız arasında birşey var diyemi belediye başkanına mesaj atacaksınız. Tinkerbelle bence sözlerinde çok haklı. Başkalarının ekmeğiyle her ne olursa olsun oynanmaz. Fikirler nasıl özgürce savunuluyorsa yaşamlarda özgürce yaşanır. Daha önce eşi tarafından buna yakın bir sorun yaşamış olan ben diyorum bunu.Herkesin hayatı özgürdür. Bunun içinde kalkıp şikayet edilmez. Öyle olsaydı herkesin inanın şikayet mektupları yazması gerekirdi. İş yerlerinde böyle sorunlar o kadar çokki. Tabiyki evli çocuğu olan bir arkadaşınız için üzülmeniz normal. Ama gerçekten üzülüyorsanız belediye başkanına değil. Adamın karısına yazın bu mektubu. Siz kocanızın bu kıza ilgisinden dolayı böyle bir mail yazmıyacağınızdan eminmisiniz.

bence yazın ve atılsın.. çalışmak istiyosa terbiyesiyle çalışsın ne demek samimiyet ya ben bir erkekle bir kadının samimi olmasına karşıyım ne gerek var ki?

hadin eşimle o kızın arasında bişey yokki neden böle bir mail atayım.hem ben o adamın eşini tanımıyorumki mail adresini bileyim.bilseydim ilk ona yazardım zaten..başkana mail atarsam karısıda bu durumu ögrenmiş olacak zaten belediye başkanıda bi maili körü körüne okuyup hemen atmaz .ordaki ortamı kimseye haber vermeden gözler araştırır.atılmayı kim hak ediyorsa atılır..özgürlük kişinin başkasına zarar vermeden herşeyi yapabilmesidir.bu kızın herkese zararı var yuva yıkıyor ya. daha ötesi varmı..

maili şu an yazdım bütün olayları özetledim.hatta kimin eşi oldugumu yani kimligimi filaan verdim zaten başkan dduyarlı hemen ilgilenecegine eminim.eşimide arayıp söyledim mail atacam diye oda için rahatlıyacaksa at dedi.eşimde bu konudan sıkıldı herhalde. akşam kimseye bahsetme diyordu.ama benden duydugunu söyleme bu konuya beni karıştırmada ne yaparsan yap adım çıkmasın dedi.başkanda kimligimi saklı tutacaktır eminim çünkü öle istedim. bekleyip görecem artık...

güzelim sakın böyle birşey yapma ben senden yaşça çok büyüğüm olurmu hiç öyle şey. eşinin düşeceği durumu bir düşün. kız atılmadı etmedi. o zaman ne olacak. eşine gelip demiyeceklermi bunu senin kendinin yaptığınada inanmaz kimse. eşini suçlarlarlar. birde gitmediklerini düşün . aynı yerde çalışacaklar. eşinde ispiyoncu durumuna düşecek. hiç öyle şey olurmu ya. kim kiminle ne yapmak isterse yapsın. hiç kimse küçük değil.

Evet kimse küçük değil.. Burada kimsenin seninle zoru olduğunu sanmıyorum. ben de dahil herkes yardımcı olmak adına zamanını ayırıp sana birşeyler yazdı. Tabi ki yapacağın senin tercihindi ama umarım bu yaptığın kendi başını yakmaz...

gönderdim artık eşimden izin alarak geri dönüşümü yok bunun..zaten size anlattıgım diger olaydan biliyorum birisi mail atmış başkanda incelemeye almış sonra atılmış ikiside.sadece bayan atılacak diye bi durumda söz konusu degil.kim suçluysa cezasını çekmeli.böle bi durum olmasa eşim zaten izin vermezdi.herşeyi düşünür o.atılacagına oda emin.çünkü herşey ortada...diger olayda kimin mail gönderdigini başkan acıklamamış.bunuda açıklayacagını sanmıyorum..hele belediye seçimleri yaklaşmışken..kendini riske atamaz belediyenin adınıda kirletmez.atar konuyu kapatır...

çalışmadığınız için samimiyeti gereksiz olarak nitelendirebilirsiniz...
ama iş ortamında samimiyet gereklidir.
beden temasından bahsetmiyorum ama her insana da potansiyel "sapık ya da baştançıkaran kişi"olarak bakılması taraftarı değilim...
ben eşinin baş belasıyım diyerek "herşeyi ona sorarım, rahatsız ederim" demek te istemiş olabilir...
sözleri kötü yorumlayıp hem kendinizi rahatsız etmenin, hem de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin bir anlamı yok bence...

4 yıldır çalışıyorum bekarlar olsun evliler olsun ne kadar samimi olursam olayım öyle vıcık vıcık yakınlaşma olmaz olamaz/olmamalı da. Niyetleri kötü olmayabilir fakat yanlış bi davranış biçimi
konuşup görüşebilirler, sırlarını paylaşabilirler fakat yılışmanın bir manası yok hanım efendi gibi konuşsun konuşacağı şeyi şahsi fikrim

bu hangi belediye sorması ayıptır valla merak ettim:)
bence mail atman yanlış sen orda çalışmıyorsun ki,bu durumdan rahatsız olan eşin olsaydı durumu amirine bildirirdi zaten, gerçi bu bile komik,
ne dicek,şef falncayla filanca çıkıyor falanca zaten evli bu etik değil mi dicekti,
kimse kimsenin namus bekçisi olamaz ki,
şimdi diyelim bu kız işten atıldı,başka işe girdi ordanda mı attırıcaksınız, bu böyle uzar gider
en güzel yapılacak şey,eğer olaydan eminseniz,adamın karısına bir şekilde ulaşmaktı bence,
bu olayı bilmesi gereken tek kişi de o kadındır.
yukarıda bir arkadaşa söylemişsinya belki o kadın sensin
ki ben olsaydım senin bana ulaşmanı tercih ederdim.

ben bana düzeysiz şekilde yaklaşanı düzeyli şekilde uyarmasını bilirimm..
eşimden de bilmesini beklerim tabi önce kendini...
benim hangi konuda ne kadar hassas olduğumu bilir eşim...
hassas noktalarıma da dokunmaz...
eşim adam olmayı biliyorsa ona asılan kadının sıfatını karıştırmam ben açıkcası...
konuşur konuşur susar...

İş yerimdeki çalışan herkes benim için iş arkadaşıdır,kadın ya da erkek diye değil iş arkadaşım olarak bakarım ben.Ailemden çok onları görüyorum,tabii ki ailem kadar değerli değil hiç biri ama belirli bir samimiyet olması doğal bence.Eşimin de iş arkadaşlarıyla samimi olması beni mutlu eder.Erkek arkadaşım iş yerinde bayanlarla da samimi,hatta onu evlendirmeye çalışanlar da olmuş ama ben bunu sorun edecek biri değilim şahsen.Orada sevilen biri olması beni mutlu eder.

canım sen eşine güven yapmayan adam inan yapmıyor,bizimde iş yerinde biri var, adam evli, bi görsen ne teklifler geliyor adama, hem de 20 lik çıtır kızlardan,ama adam asla diyor başka bişi demiyor, benim karım kızım dünya güzeli diyor,içinde varsa da kimse engelleyemiyor,eşin zaten sana ve evliliğinize kıymet veriyorsa ne kadar samimi de olsalar bi sınır mutlaka koyar, ona değer verdiğini bu değerin hiç bozulmaması için beraberce dikkatli davranmanızı öğütle, ona güven

canım ben sana kesinlikle hak veriyorum
işyerinde bu tarz laubaliliklere kesinlikle karşıyım
sadece işyerinde değil
kadınlarla erkekler arasındaki aşırı samimiyete de
belki dar görüşlülük ama ben böyleyim:lepi:
eşime bir kadının dokunmasına samimi espriler yapmasına tahammül edemem
tabi ki eşimde aynı şekilde
bu biraz da yapı ve de tarz meselesiia.s

bence yanlış erkeklerde olabiliyo bu malesef bazı oynak kızlar yüsünden
bence arad limi olamlı lütfen
konuşurken tamam ama elelrin değmesi vücuda yanlış
bir erkek asla boş boş ellemez derim
bence bayanlar özel bölge diyo bişe varıdr bedene 5 cm ala mı neydi bu bölgeyi herkeze aştırmayın
eşinede açıkca söle samimi olma diye
onlaar göre bişe yok doğal ama bize göre ne kadar doğal
kimse beni elleyemez bende kimseyi ellemem
çok sinir oluyormu bu durumaaa

Bu kadar samimiyet elbetteki fazla
Ne demek "ben senin eşinin baş belasıyım":mymeka:
Her şeyin bir usülü adabı var.
Bazen bende gidiyorum eşimin iş yerine doğal olarak kız arkadaşları var.
Ama bir günden bir güne böyle bir laf duymadım
Yanlış analama lütfen canım ,senin kadar serinkanlı olamazdım ben.
Önce bir eşinle konuş,kızın hal ve tavırlarını beğenmediğini söyle.
Mesafe koysun arasına.
Terbiyesiz kız,aşmış kendini aşmış.
Ah benim elime düşecek o...
kaydirigubbakcemile

bende çalışıyorum ama kesinlikle elle temas edecek kadar yakınlık kurmam olmamasıda gerekiyor bence....
iş arkadaşlarım çok iyi ama isimleriyle hitap etmem bir sürü erkek doktorla çalışıyorum nöbette tutuyoruz bazen 16 saat bir arada çalışıyoruz onlarda aynen benim gibi belli bir mesafeyi korumakta fayda var dışardanda çok samimiyet ayrıca hiç hoş görünmüyor
sen çok haklısın herkez haddini bilmeli...sonuçta aralarında birşey yoksa normal bir iş arkadaşlığıysa bile senin yanında en azından daha kontrollü davranması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…