- 22 Mart 2008
- 182
- 2
- 118
- 38
eşimde diyor yanlış anlama ama artık işe gelme.kimsenin eşi gelmiyomuşta.ne yani bi ögle arası yanına ugrayamayacakmıyım.tabiki eşimin iş ortamını merak edebilirim.hemen kılıbık mı demeleri lazım.neymiş teftişe gelmişim.amabende inadına gitmeye devam ettim. eşiminde sesi çıkmadı.
eşimde diyor yanlış anlama ama artık işe gelme.kimsenin eşi gelmiyomuşta.ne yani bi ögle arası yanına ugrayamayacakmıyım.tabiki eşimin iş ortamını merak edebilirim.hemen kılıbık mı demeleri lazım.neymiş teftişe gelmişim.amabende inadına gitmeye devam ettim. eşiminde sesi çıkmadı.
eşimin işyerinde bayanlarla araları iyi buda anormallik görmüyorum..
bende işyerinde erkeklerle iyi anlaşırımkadın kıskançlık ve komplekslerini çekemem valla
.işe gittigimde eşimin evli iş arkadaşıyla o kız kafa kafaya vermiş cep telefonu bakıyorlar demiştim ya.sonunda o kız o evli adamı ayartmış......
--------------------------------------------------------------------------------
Tinkerbelle özellikle bu mesajım size.dün eşimin agzından laf almayı başardım.işe gittigimde eşimin evli iş arkadaşıyla o kız kafa kafaya vermiş cep telefonu bakıyorlar demiştim yonunda o kız o evli adamı ayartmış.sürekli ikisi geziyorlarmış.ögle yemegine kimle gidiyosun diye sordum.oda bana o kızı soruyosan o kız ... ile gidiyor heryere dedi.bize bişey demiyorlar ama aralarında bişeyler oldugu kesin diyor eşim.şimdi o adamın karısına yazık degilmi.üstelik bebegi varmış kadının.o kızın ayarttıgı benim eşimde olabilir.size çok masumca geliyordu.demekki o masumca gelen şakaların amacı varmış.kız 30 yaşında var ama evlenmemiş.herkese öle laubalice yaklaştı yaklaştı kim pas verdiyse ona gitti demekki.ama karar verdim belediye başkanına mail atacagım.o kızı işten çıkarmazlarsa hepimizin yuvasını bozacak anlaşılan.....
Tinkerbelle özellikle bu mesajım size.dün eşimin agzından laf almayı başardım.işe gittigimde eşimin evli iş arkadaşıyla o kız kafa kafaya vermiş cep telefonu bakıyorlar demiştim ya.sonunda o kız o evli adamı ayartmış.sürekli ikisi geziyorlarmış.ögle yemegine kimle gidiyosun diye sordum.oda bana o kızı soruyosan o kız ... ile gidiyor heryere dedi.bize bişey demiyorlar ama aralarında bişeyler oldugu kesin diyor eşim.şimdi o adamın karısına yazık degilmi.üstelik bebegi varmış kadının.o kızın ayarttıgı benim eşimde olabilir.size çok masumca geliyordu.demekki o masumca gelen şakaların amacı varmış.kız 30 yaşında var ama evlenmemiş.herkese öle laubalice yaklaştı yaklaştı kim pas verdiyse ona gitti demekki.ama karar verdim belediye başkanına mail atacagım.o kızı işten çıkarmazlarsa hepimizin yuvasını bozacak anlaşılan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?