Eşimin iş yerindeki kadın

Fightfreedomm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
338
551
53
28
Merhaba herkese. Öncelikle şuan yakın zamanda bebeğimi anne karnında kaybetmiş olmamın, ölü doğum yapmamın acıları sonucu psikolojim çökük durumda belirtmek isterim. Bazen farkına varıyorum eski ben değilim. Ama yine abartıyor muyum yoksa hisler yanılmaz mı size sormak istedim.
Malumm durumumdan dolayi işime ara verdim belki yıl başına kadar dönmek istemiyorum bu süreçte bana iyi geldiği için eşimin yanına gidiyorum birlikte çalışıyoruz. Eşimin kendi işi sadece sabah uğraması gereken ofis var ve iki saat kadar sonra sahaya çıkıyor aracımızla.
Neyse bende sabah yanında gidiyorum ama havalar da güzel ofise bir kaç defa dışında girmedim aslında tanıdığım bir kaç kişi var ama rahatsız etmek istemiyorum her gün her gün insanları. Dışarısında park var orda takılıyorum sabah kahvemi içiyorum vs.
Ofiste organize kısmında bir erkek bir kadın çalışan var. Kadın çalışan benden bir iki yaş küçük bir sabah konuştuk sadece ve biraz boş boğaz birisi çoğu gereksiz bilgiyi veriyor ve çok soru soran bir kişilik.
Beni rahatsız eden kısımlar yada abarttığım kısımlar şöyle eşimi gün içinde arıyor bazen bunlar iş hakkında oluyor bazen de "ayy yanlış oldu canım ya" " elim dolu ya sen kapatır mısın öptüm görüşürüz canımm " tarzında. Yada "hallettim tamam bir şey dicektim görüşürüz by" gibi ses tonunu da aktarabilmek isterdim.
Bugün iki üç kere çok kısa çaldırıp kapattı ve sonra eşim döndü açmadı. Aradan saatler geçti akşam yemeginden sonra döndü ve " canım yanlış oldu" dedi kapattı. Yüz yüze tavırlarında da eşimi nerde olursa olsun olduğu yerden bağırarak adıyla ' xx yaa bir bakar mısınnnn?" Diye sesleniyor ortada bir şey yok sonuç ya yanlışlıkla arıyor yada hallettim tamam diyor. Böyle böyle bir kaç şey daha görünce kıskançlık damarım tuttu. Siz olsanız ne düşünürsunuz?
Eşimin davranışları normal kadına karşı rahatsız eden bir şey yok gayet mesafesi yeterli.

Bebek için çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın.

Konuya gelecek olursak eşinizin mesafesi için bir şey diyemem. Kadın sürekli gerekli/siz arıyorsa ya iş tecrübesizliği vardır yada kadın-erkek farketmez bazı insanların doğası biraz samimiyet adında laubalidir.

Eşinize de mutlaka rahatsız olduğunuzu anlatın ki sizin de içiniz rahat etsin.

Ek olarak bende işim gereği çok fazla kişiyle yazışır ararım ama sürekli resmi kısa öz konuşurum.

Teşekkürler amin inşallah. .
Eşime durumu belli ettim rahatsız edici diye ona da bir şey diyemiyorum her dakika yanımda her şeyi ortada ben konuşayım dikkat etsin konuşma tarzına dedi ama istemedim şimdi olmayan şeyi varmış gibi gösteririm diye.

Eşinizi uzaktan takipte kalın kadında da pek masum bi yaklaşım göremedim canımlı konuşmaları çaldırıp kapatmalar ergence geldi
Bende yıllarca karma iş yerlerinde çalışıyorum hiç bir erkeğe bekar olsun evli olsun ağzımdan canım cicim çıkmamıştır yada ses tonum laubali olmamıştır, bana ters geliyor ve sinir oluyorum takıntı haline getirdim.

Bu canım’lar fazla gereksiz geldi bana. Kadın başkalarına karşı da böyle mi? Diğer çalışan arkadaşa karşı mesela
Diğer çalışan erkek elemanlar kendisinden yaşça büyük +10 kadar "abi diye hitap ettiğini duydum sadece" Bayan çalışanlar da farklı birimde iletişimini görmedim.Zaten bu kadın ise başlayalı iki ay olacak eşimde hep benimle her şeyi ortada acaba dedim samimiyet kurdu eşim kadınla burdan mi cesaret alıyor diye ama böyle durumda yok.

Eşinizi her gün defalarca kez yanlışlıkla mı arıyor bu kadın? Yani insan her gün, hem de defalarca kez aynı kişiyi nasıl yanlışlıkla arar aklım almadı. Ne kadar saçma bir şey bu. Bir insan acil aramaya kayıtlı olsa bile bu kadar çok yanlışlıkla aramazsın

Bir de “canım” çok kullanılınca ne kadar samimiyetsiz bir kelime ya

Kadın laubali olabilir sonuçta eşinizin çalışanı değilmi?
Eşinizde iş biter
Aslında eşimin çalışanı değil şirket elemanı biz şirketin belli bir kısmına dahiliz direk eşim çalışanlar hakkında söz sahibi değil. Ama kadın ise baslayali iki ay oluyor eşimde hep benim yanımda her şeyi ortada başta aklıma geldi eşim mi cesaret verdi diye ama oda değil

Ben kompleks haline getirdim eşimi takip ettim o nasıl davranıyor diye rahatsız edici değil eşimin davranislari ama ben yine belli ettim kendisine oda ben işlerin yürümesi dışında bir şeyi düşünmüyorum kişiliği böyle galiba sonuçta ben karşılık vermiyorum, ama istersen konuşayım demesin canım cicim dedi. Bende istemedim şimdi eşi kıskandı diye düşünür kadın gibi geldi ama sinirim de bozuluyor iyice.

Eşiniz mesafesini koruyup sınırlar çizerse bayana herkes yerini bilir.Üstelik yanlışlıkla arama 1 olur 2 olur sürekli olmaz. Eşiniz de durumdan pek şikayetçi gibi durmuyor.Yani iş eşinizde bitiyor.
( az önce yazmayı unutmuşum kusura bakmayın lütfen bebeğinize üzüldüm Rabbim bidaha yaşatmasın.Sağlıkla bebeğiniz olsun inşallah)

Benim içime kurt düştü

Dilerim, siz tam hazır olduğunzda gönlünüzdeki size nasip olur kucağınız, eviniz şenlenir

Onun dışında, her iş ortamında bir tane patavatsız, deli olur. Eşiniz mümkün mertebe mesafeyi korusun bir süre sonra ilgisi başka yöne kayar.

Araniyo musun abla diye sorardım düşünmeye vakit harcamak yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…