Eşimin iş yerindeki kadın

7 yıldır aynı yerde çalışıyorum. BÖyle gevşek konuşan 1 kadına denk geldim. O da artık birine sarmıştı evliydi adam neyse kadın sonra gönderildi kurtuldu insanlar
Bence normal değil. Ben hep x bey derim ya da ünvanını söylerim şefim müdürüm falan.

Esiniz olsam kizardim onemli olmadikca beni arama lutfen rahatsiz oluyorum derdim.ayrica optum falan kiz ariza degil bunlar samimi ben size diyim.hangi eleman yüz bulmadigi birine boyle samimi sekilde konusur.digerlerine abi diyomus sizinkinin ne farki var onlardan.laubali olsa herkese olurdu.

Canım mı... Ben iyi niyetle bakamıyorum böyle kadınlara. Keşke herkes haddini ve yerini bilse. Bebeğiniz için çok üzüldüm başınız sağolsun rabbim size yeniden sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah eğer rahatsızsanız eşinizle konuşun kadını uyarsın bana canım deme desin

Sizin yaninizda bir daha canim dediginde kiskanclikla ya da kavga ederek degil, burasinin is yeri oldugunu ve esinizle ona gore konusmasi gerektigini, iyi niyetinden bir supheniz olmadigini ama is arkadasina canim diye hitap etmemesi gerektigini, surekli yanlis cagri birakmasina dikkat etmesi gerektigini soyleyin.

İş eşinizde bitiyor biraz da. Önemli ya da acil bir şey olmadıkça beni arama demesi lazımdı. Kadına x hanım diye hitap edip resmiyeti ayarlaması lazımdı. Eşiniz önemsememiş kadın da laubaliligin dibini siyiriyor. İş arkadaşına canım nedir ya. Kendini küçük de düşürüyor.

bencede bir erkek bir kizdan ilgi gördümü iflah olmaz sonu hep aldatma vs bitiyor konu sahibinin moralini bozmak istemem ama kiz nekadarda güzel filn olmasada o fingirdek halleri ile adeta gözlerini döndürüyorlar erkeklerin
düzeltmek istiyorum kendini bilen ahlakli erkekler bu tür basit gayri ahlaki seylerle ilgilenmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…