Eşimin iş yerini şikayet etmek

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.763
4.816
698
Bayanlar sizden bilğileriniz dogrultusunda yardım istiyorum
Başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimin calıstığı firma
Tüm personellerini sabah 8 aksam 8 çalıştırıyor
burası ofis çalısan sayısı 10 kişilik ekip
sektörü yazmayayım deşifre olmasın
cuma aksamlarıda üstüne üstlük dün mesela ve her cuma aksamı sinir harbi yaşıyorum akşam 22:00 de cıkıyorlar.VE mesai almıyorlar
cumarteside aksam 18:00 cıkıyorlar ama en erken 17:00 dir
yani çıldıracağım eşim başka bir iş baksa 3 yıla yakındır burada calısıyor
iş arkadaslarını seviyor ama patronlar kazanıyor bizimkiler essek gibi çalısıyor
ben bu işten bişey anlamadım
yaptığı işin karsılıgını sanayi sehirlerinde alır vede liman olan yerlerde
ama biz memlekette kalmak istiyoruz burdanda baska bir iş bulsa saatleri uygun firmanın iş yogunlugu az düşük
parası daha az olucak aldıgıda pek matah degilde gerci parayada cok ihtiyacımz var.
herkez biliyorm para için calısıyor ama bizim bayagı var bundan ayrılamıyorda cesareti az eşimin
velhasıl ne yapacagımızı sasırdım.ben ve cocugumuz hiçççç memnun degiliz eşimde degil ama belli etmiyor burama geldi artık bunları sikayet etmek istiyorum ne yapsam kimliğimz bilinirmi ne olur bana yol gösterin

Ben de yaklaşık bir ay once böyle bir firmadan ayrıldım. Paramı da alamıyordum zamanında mutluyum suan. Şikayet etseniz her halükarda anlaşılır diye düşünüyorum ama bilemedim. Kendisini en kotu duruma hazırlayıp şikayet etmeli. Alo170 i arayıp bilgi alabilirsiniz.

valla sastım kaldım inanın agzımızın tadı bozuluyor
hiçbir yere gidemiyoruz sosyal hayt sıfır
onu gectim ben eve geliyorum en gec 18:00 evdeyim yemegimi yapıyorum
kızımla oturup hep yalnız yiyoruz eee
eşim geliyor yemegi tekarra ısıt koy yalnız yiyor
onu beklesek kızım okuldan geliyor 17:30 ac cocuk ilkokul ögrencisi
herseyimz bölük pörçük sinir oluyorum inanaın parayıda gectim
bazen bunlar beni dahada yaralıyor
öyle stres oluyorumki kızım bile baba ne zamn geleceksin
diye her aksam arar dört gözle onu bekler
kaç kere arar cocuk durduramıyosun hemen kapı calsa babmmı geldi diye kosar yavru
valla sastım kaldım çok üzülüyorum
her cuma mübarek gün halbuki stres sinir oluyorum gece22:00 geliyor
dün karne aldı babsı gelene kadar uyudu yavrum ilk karnesi bekledi bekledi dayanamadı üzüldü yattı simdi sabah oldu haydi işe aksam 6 da görüşeceklşer

E şikayet edin. Kimliğiniz bilinmez. Denetime gelirler. Ceza alırlar. Düzeltmezlerse, bir daha şikayet edin.

Sabah 8 akşam 8 bile insan sağlığı için çok kötü.

bazen böyle adaletin böyle hayatın taaaa.... diyesim geliyor
çaresiz olmak zor bir yere mecbur olmak zor benim gibi baska konulardada mecbur kalan çaresiz olan tüm insanlara allah yardım etsin yüce rabbim bizleri görsün

E şikayet edin. Kimliğiniz bilinmez. Denetime gelirler. Ceza alırlar. Düzeltmezlerse, bir daha şikayet edin.

Sabah 8 akşam 8 bile insan sağlığı için çok kötü.
zaten kafaya koydum şikayet edecegm
kimliğimz belli olurmu sikayet etsem ne olur sonuc bilemedim
ama bir biliğim varsa sikayet kesinlikle edecegm böyle bişey görmedim yaaa kanser olacagm valla

zaten kafaya koydum şikayet edecegm
kimliğimz belli olurmu sikayet etsem ne olur sonuc bilemedim
ama bir biliğim varsa sikayet kesinlikle edecegm böyle bişey görmedim yaaa kanser olacagm valla

Yanlış bilmiyorsam kimliği açıklamıyorlar. Kendi iş yerini şikayet eden çok arkadaşım var. Arayıp bilgi alın dilerseniz kimlik vermeyin. Çalışanlardan birinin eşiyim diyin. Hatta mesai yapacağı günü önceden öğrenin, söyleyin o dönemde denetime gelirler.

Mesai ücretini veriyorsa şikayet etsenizde sonuç değişmez
Türkiyenin ekonomik durumu ortada bence şükredin eşinizin işi var çalışıyor

Mesai ücretini veriyorsa şikayet etsenizde sonuç değişmez
Türkiyenin ekonomik durumu ortada bence şükredin eşinizin işi var çalışıyor
İşte bu mantıkla insanları somure somure geriye birşey bırakmadılar. Şükretmek bu ülkenin kaderi olmuş.

Şikayet edersin sgk ya onlar denetim için gider ama çalışanlar yok oyke bisey derlerse ve maddi delil bulamazlarsa bişey yapmıyorlar.

biraz önce eşimi sıkıstırdım ve dedimki bak dedim ben bunları sikayet edecegm ne gerekiyorsa yapacagm mesai alıyomusunz
oda dediki ben girmeden öncede sikayet etmişler onlarda içerideki 3 yada 4 kişiye hesabına yatırıyormus mesai öyle gösteriyormus sonra onlarda parayı cekip tekrar veriyormus iyimi olaya bakın
şimdi daha bir kinlendim bayanlar ne yapabilirim bu durumda

Yok artık.. Şaka gibi..
Siz yine de şikayet edin. Hatta bu mevzuyu bile anlatabilirsiniz.

aklınızı bulandırmak istemem ama eşiniz uyduruyor gibi geldi
kesin olarak o saatte çıktığından emin misiniz

inanın su insanlar müslümnaım diye geziyor yaa gırtlaklıyasım geliyor
bide namazlı abdestli guya patronları
allah bildiği gibi yapsın

kızlar iş kanunundan anlayan bilenler ne olur bana yol gösterin
bunlar mesaiyi yatıyor gösteriyormus dediğim gibi bazılarınada hesba yatırıyormus geri adamalar mesailerini cekip patronlara veriyormus
bu durumu nasıl ispat edebilirim ne yapaılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…