Eşimin iş yerini şikayet etmek

mesai parası ödenmiyor vs diyerek yazabilirsin. şu saatlere kadr çalışıyorlar falan diyip
kızlar iş kanunundan anlayan bilenler ne olur bana yol gösterin
bunlar mesaiyi yatıyor gösteriyormus dediğim gibi bazılarınada hesba yatırıyormus geri adamalar mesailerini cekip patronlara veriyormus
bu durumu nasıl ispat edebilirim ne yapaılabilir

onu ancak görntülü vs kanıtlayabilirler yoksa zor. ben olsam hesabıma yatan parayı asla geri vermem

Şikayet ettiğinizde kimlik açıklanmaz fakat bir şey çıkmaz.
Denetime giderler, tüm çalışanlara erken çıktıkları söylenmesi tembihlenir bu durumda mesai ücreti söz konusu olmaz, denetim günü eğer denetime geç geldilerse işten erken de çıkarlar. Sonra aynı tas aynı hamam.
Özel sektörün pisliği.

Ya cok kötü siz şikayet ederken bunlarida diyin ama o adamalra giderler bisey demezler belki benim esimde daha önceden sgk da denetmendi cok sikayet eden denetim olurken susuyorlardi ne yapsınlar sen yinede yap hergun

iş yeri değil yalan rüzgarı bunlar nasıl entrikalar
parayı yatırıp geri almak falan yazıklar olsun

yaniii biz bu ülkede ne için yasıyoruz hiçbir çözüm getirilmiyorsa neye yarıyor bu kanunlar
hani işçi kanunu ve hakları nerde
parmagımı oynattığıma değmeyecekse

iş yeri değil yalan rüzgarı bunlar nasıl entrikalar
parayı yatırıp geri almak falan yazıklar olsun
yaaa bide bu patronlar namazlı abdesliym diye ortalarda geziyor
lüx arabalarda evlerde oturuyor
allah onunda çocukları var hemde 3 tane benim yavrumun hakkını yedi vede diğer calısanların
cocukları hem babsız saatlerce calıstırıyor hemde parasını hakkını yiyor emeğini zehir zıkkım olsun
kendinden fazlasıyla cıksın yüce rabbim

Haftalık bildiğim kadar 45 saat'e kadar çalışabiliyoruz. 45 saati geçerse mesaiye geçiyor.
Doğrumu biliyorum acaba?

8 saat is bulmus bence sesini cıkarma benim este net 12 saat her ay sonu 1 hafta 16 saate kadar cıkıyo

ayyy yeni uyandım da 8 i 8 saat anlamısım :)))

ayyy yeni uyandım da 8 i 8 saat anlamısım :)))
heyy allahım canım zaten hafta içi12 saat
her cuma sabah 8:00 aksam 22:00 cıkıyor cumarteside 18.00
yani bilmiyorum sastım kaldım
su an ortalıgın durumu malum
neye yansam bilemiyorum hem calısıyor hem karsılıgınıda alamıyor

gelişmiş türkiyemiz maşallah
özel sektörde çalışanın özel hayatı bile yok
kanunlar var ama öylesine koymuşlar vicdanı olan uyguluyo
şerefsizlerde nerden ne kırparım derdinde
saman altından su yürütüyolar
bunlarıda kimse görmüyo görmeyecekte
o "denetmen olan insancıklar önceden haber veriyolar zaten yada içerde bi yarım saat çay kahve içtikten sonra denetleyesileri geliyo yada para alıyolar
şikayet etsenizde boş yani
insanlarıda bezdirdiler artık milletimizin kılı kıpırdayası gelmiyo nasıl olsa olmayacak o patron ceza alıp insafa gelmeyecek
çünkü başımızda şerefsizler var

O durumu ispat edemezsiniz çünkü parayı bankadan yatırır işveren elden alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…