- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
mesai parası ödenmiyor vs diyerek yazabilirsin. şu saatlere kadr çalışıyorlar falan diyipbimere netten yazıp yollayayım mı sikayetimi
bu yaptıkları uydurma mesai yatırıyoruz göstermelerini falanda yazayımmı
kızlar iş kanunundan anlayan bilenler ne olur bana yol gösterinmesai parası ödenmiyor vs diyerek yazabilirsin. şu saatlere kadr çalışıyorlar falan diyip
onu ancak görntülü vs kanıtlayabilirler yoksa zor. ben olsam hesabıma yatan parayı asla geri vermemkızlar iş kanunundan anlayan bilenler ne olur bana yol gösterin
bunlar mesaiyi yatıyor gösteriyormus dediğim gibi bazılarınada hesba yatırıyormus geri adamalar mesailerini cekip patronlara veriyormus
bu durumu nasıl ispat edebilirim ne yapaılabilir
yaaa bide bu patronlar namazlı abdesliym diye ortalarda geziyoriş yeri değil yalan rüzgarı bunlar nasıl entrikalar
parayı yatırıp geri almak falan yazıklar olsun
8 saat is bulmus bence sesini cıkarma benim este net 12 saat her ay sonu 1 hafta 16 saate kadar cıkıyoBayanlar sizden bilğileriniz dogrultusunda yardım istiyorum
Başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimin calıstığı firma
Tüm personellerini sabah 8 aksam 8 çalıştırıyor
burası ofis çalısan sayısı 10 kişilik ekip
sektörü yazmayayım deşifre olmasın
cuma aksamlarıda üstüne üstlük dün mesela ve her cuma aksamı sinir harbi yaşıyorum akşam 22:00 de cıkıyorlar.VE mesai almıyorlar
cumarteside aksam 18:00 cıkıyorlar ama en erken 17:00 dir
yani çıldıracağım eşim başka bir iş baksa 3 yıla yakındır burada calısıyor
iş arkadaslarını seviyor ama patronlar kazanıyor bizimkiler essek gibi çalısıyor
ben bu işten bişey anlamadım
yaptığı işin karsılıgını sanayi sehirlerinde alır vede liman olan yerlerde
ama biz memlekette kalmak istiyoruz burdanda baska bir iş bulsa saatleri uygun firmanın iş yogunlugu az düşük
parası daha az olucak aldıgıda pek matah degilde gerci parayada cok ihtiyacımz var.
herkez biliyorm para için calısıyor ama bizim bayagı var bundan ayrılamıyorda cesareti az eşimin
velhasıl ne yapacagımızı sasırdım.ben ve cocugumuz hiçççç memnun degiliz eşimde degil ama belli etmiyor burama geldi artık bunları sikayet etmek istiyorum ne yapsam kimliğimz bilinirmi ne olur bana yol gösterin
ayyy yeni uyandım da 8 i 8 saat anlamısım :)))Bayanlar sizden bilğileriniz dogrultusunda yardım istiyorum
Başlıktanda anlaşılacağı üzere eşimin calıstığı firma
Tüm personellerini sabah 8 aksam 8 çalıştırıyor
burası ofis çalısan sayısı 10 kişilik ekip
sektörü yazmayayım deşifre olmasın
cuma aksamlarıda üstüne üstlük dün mesela ve her cuma aksamı sinir harbi yaşıyorum akşam 22:00 de cıkıyorlar.VE mesai almıyorlar
cumarteside aksam 18:00 cıkıyorlar ama en erken 17:00 dir
yani çıldıracağım eşim başka bir iş baksa 3 yıla yakındır burada calısıyor
iş arkadaslarını seviyor ama patronlar kazanıyor bizimkiler essek gibi çalısıyor
ben bu işten bişey anlamadım
yaptığı işin karsılıgını sanayi sehirlerinde alır vede liman olan yerlerde
ama biz memlekette kalmak istiyoruz burdanda baska bir iş bulsa saatleri uygun firmanın iş yogunlugu az düşük
parası daha az olucak aldıgıda pek matah degilde gerci parayada cok ihtiyacımz var.
herkez biliyorm para için calısıyor ama bizim bayagı var bundan ayrılamıyorda cesareti az eşimin
velhasıl ne yapacagımızı sasırdım.ben ve cocugumuz hiçççç memnun degiliz eşimde degil ama belli etmiyor burama geldi artık bunları sikayet etmek istiyorum ne yapsam kimliğimz bilinirmi ne olur bana yol gösterin
heyy allahım canım zaten hafta içi12 saatayyy yeni uyandım da 8 i 8 saat anlamısım :)))
O durumu ispat edemezsiniz çünkü parayı bankadan yatırır işveren elden alırkızlar iş kanunundan anlayan bilenler ne olur bana yol gösterin
bunlar mesaiyi yatıyor gösteriyormus dediğim gibi bazılarınada hesba yatırıyormus geri adamalar mesailerini cekip patronlara veriyormus
bu durumu nasıl ispat edebilirim ne yapaılabilir
zaten öyle işte hesba yatırıyorlarmısO durumu ispat edemezsiniz çünkü parayı bankadan yatırır işveren elden alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?