böyle küçük beyinli erkeklere acıyorum ya
böyle küçük beyinli erkeklere acıyorum ya
kaç tanesi farklı sanıyorsunki, sana çok normal görünen bir erkek belki kardeşin baban bile böyle inan
doğal ortamlarında göreceksin onları genelde hepsi aynı
evet öyle olmaması gerek ama öyle işte bi çoğu böyle yani erkekleri çokta masum sanmayınİyi de bu patron yani.. belli bir ücret karşılığı işini yaptığın ekmek paranı veren insan. Yoksa sen yürüdükçe arkadan iç geçirmek için para ödeyen şahıs konumunda mı bakmak lazım. Her erkeğin içinde bir eros var olarak mı bakmak lazım olaya?
İyi de bu patron yani.. belli bir ücret karşılığı işini yaptığın ekmek paranı veren insan. Yoksa sen yürüdükçe arkadan iç geçirmek için para ödeyen şahıs konumunda mı bakmak lazım. Her erkeğin içinde bir eros var olarak mı bakmak lazım olaya?
evet öyle olmaması gerek ama öyle işte bi çoğu böyle yani erkekleri çokta masum sanmayın
ayrıca patronumla ilgili bir anımı yazmıştım burda bi konuya asılan bir patrondu bu
zaten bir kadın çalışma ortamındaysa her türlü şeye gardını almış olması lazım malesef
neyse konu bu değil zaten konu sahibesi bir yerleremi gittin bişi sormuştun eşin hepmi böyle diye
Aynen..
Burada hepimiz kadınız
Benim patronumda kadın (çok şükür mü demeliyim :)
Ama patronun ahlakı ne kadar önemlidir değil mi?
Kim buna yanlış diyebilir?
Amacım sana muhalefet olmak değil kesinlikle sadece belirtmek isterim ki kadınlar çalışma ortamında gladyatör gibi değil artık. Belki hala öyle insanlar var ama bu tür iş yerleri az çok bellidir bence.. küçük büro tarzı işletmeler. Ve tek eksisi bu olmaz. Ssk yapmaz, maaşı düzenli vermez vs. yani iş hayatının etiklerinden yoksundur bu tür iş verenler. Dolayısıyla bu tür vakalar da olabiliyor. Ama normal çalışma yerlerinde çok nadirdir.
Amacım sana muhalefet olmak değil kesinlikle sadece belirtmek isterim ki kadınlar çalışma ortamında gladyatör gibi değil artık. Belki hala öyle insanlar var ama bu tür iş yerleri az çok bellidir bence.. küçük büro tarzı işletmeler. Ve tek eksisi bu olmaz. Ssk yapmaz, maaşı düzenli vermez vs. yani iş hayatının etiklerinden yoksundur bu tür iş verenler. Dolayısıyla bu tür vakalar da olabiliyor. Ama normal çalışma yerlerinde çok nadirdir.
Sanırım kıskandırma çabası, çok çocukca,
erkeğin kadın da gözü varsa bunu alenen ortaya dökmez,
açık vermemeye uğraşır.
Umursamıyor gibi davranın, en büyük tepki o olur
arkadaslar net koptu kusura bakmayın geldım netımde sorun var
eşin hep boylemı dıye sormus arkadasımız esım guzel gordugu zman bakan bı erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?