Eşimin işe aldığı eleman ve yorumları

bir yorumda kadının kocasına pörsümüş erkek denmiş gülmekten öldüm ya, konu sahibi eşim pörsümüş diye birşey yazmadı ki yahu bi sakin olalım, bu arada çoğu patron kız erkek farketmez işe alırken dış görünüşe önem verir ama karısına bu tarz şeyler konuşuyorsa bence kıskandırmak içindir sizi sinirlendirip kendisi eğlenmek içindir, hiç bir kadın yada erkek eşini aldatacağı kişiyi anlatıp övmez bence aksine eşine çaktırmamak için çok çirkin falan der neden yakalansın ki o kadar mı salak bu adam bir de patron diyorsunuz, bence sakin davranın sevgili konu sahibi varsa birşey zaten zamanla kokusu çıkar

kaç tanesi farklı sanıyorsunki, sana çok normal görünen bir erkek belki kardeşin baban bile böyle inan
doğal ortamlarında göreceksin onları genelde hepsi aynı

İyi de bu patron yani.. belli bir ücret karşılığı işini yaptığın ekmek paranı veren insan. Yoksa sen yürüdükçe arkadan iç geçirmek için para ödeyen şahıs konumunda mı bakmak lazım. Her erkeğin içinde bir eros var olarak mı bakmak lazım olaya?

evet öyle olmaması gerek ama öyle işte bi çoğu böyle yani erkekleri çokta masum sanmayın
ayrıca patronumla ilgili bir anımı yazmıştım burda bi konuya asılan bir patrondu bu
zaten bir kadın çalışma ortamındaysa her türlü şeye gardını almış olması lazım malesef

neyse konu bu değil zaten konu sahibesi bir yerleremi gittin bişi sormuştun eşin hepmi böyle diye

Aynen..
Burada hepimiz kadınız
Benim patronumda kadın (çok şükür mü demeliyim :)
Ama patronun ahlakı ne kadar önemlidir değil mi?
Kim buna yanlış diyebilir?

Amacım sana muhalefet olmak değil kesinlikle sadece belirtmek isterim ki kadınlar çalışma ortamında gladyatör gibi değil artık. Belki hala öyle insanlar var ama bu tür iş yerleri az çok bellidir bence.. küçük büro tarzı işletmeler. Ve tek eksisi bu olmaz. Ssk yapmaz, maaşı düzenli vermez vs. yani iş hayatının etiklerinden yoksundur bu tür iş verenler. Dolayısıyla bu tür vakalar da olabiliyor. Ama normal çalışma yerlerinde çok nadirdir.

Aynen..
Burada hepimiz kadınız
Benim patronumda kadın (çok şükür mü demeliyim :)
Ama patronun ahlakı ne kadar önemlidir değil mi?
Kim buna yanlış diyebilir?

Hem de nasıl ya. Ben de 10 yıla yakındır aynı iş yerindeyim. 1 kere bile görmedim patronumun muhtelif yerlerime baktığını hissetmedim bile.

Sanırım kıskandırma çabası, çok çocukca,
erkeğin kadın da gözü varsa bunu alenen ortaya dökmez,
açık vermemeye uğraşır.
Umursamıyor gibi davranın, en büyük tepki o olur

o insanın kişiliğiyle alakalı bir durum, ister küçük ister büyük bir yer olsun yapan heryerde yapar yada kalitesiz insan heryerde kendini belli eder,
ben aslında her erkek benzer şekilde düşünür derken güzel bir bayanın çalıştığı yere gitmesi fikrine atıfta bulunmuştum, yoksa her patron sapıktır demek değil amacım

Çok değil kısa zaman önce
Gazetede okudum
Adam ilan vermiş, gelen kıza asılmış
Kız camları kırıp polise şikayet edince adamın foyası çıktı meydana
Meğer karı-kız davasıymış ilanın sebebi
İlana gelsin tanışalım
Hala var böyle şeyler ama küçük ofislerde
Emlakçıydı adam yanlış hatırlamıyorsam

Eşiniz sizi asker arkadaşlarıyla karıştırıyor sanırım.
Karısı olduğunuzu hatırlatmanız lazım.

nadir olduğunu düşünmüyorum bence bbilim haklı bu konuda, benim arkadaşım büyük bir firmada çalışıyordu ve ofisteki çarpık ilişkiler yüzünden bıkmıştı kız terfi almasına bile sevinemedi yani o derece kredi ödediği için çalışıyor, bir akrabam da özel ders verirken taciz edildi hemde evli kadın, kocası işsiz olduğu için çalışıyordu, saklanılan bir durum genelde o yüzden herkes anlatmaz, ben işyerinde tacize uğradım yada patronla ilişkim var falan diye ulu orta anlatılacak gurur duyulacak hikayeler değil sonuçta, ondan dolayı yokmuş gibi düşünüyoruz ama birçok erkeğin karısının çalışmasına izin vermeme sebebi de bu, çalışan kadına patron yada iş arkadaşının ne gözle baktığını tahmin edebiliyor

arkadaslar net koptu kusura bakmayın geldım netımde sorun var

Sen boşver arkadaşım takıntı yapma bunu belli ki kıskandırma politikası, üstüne düşme bu konuda düşersen, rahatsızlığını gösterirsen iki gün sonra çok güzel muhabbet ediyoruz diye gelir sana, önemsiz gibi lafını bile etme

ewet kıskanc oldugumu bılır ve kıskandıgım zman kendını bısey zanneder bu arada esim 28 yasında daha ole pörsuk felan deıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…