eşimin işinden istifa etmesi ve memleketine gitmek istemesi....

young09

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
124
0
16
Muğla
mrb arkadaşlar
biz eşimle yaklaşık 7 aydır sorunlar yaşıyoruz ,bundan 15 gün önce işinden istifa ettiğini ve memleketine gitmek istediğini söyledi çünkü bir gün öncesi akşam tartışmıştık ,bu evliliğin böyle devam etmeyeceğini söylemiştim o da bunun üzerine sabah böyle bir kararla karşıma çıktı , bana hiçbir şey sormadı,ben onun memleketine gitmek istemiyorm ve üstelik benim de işimden istifa ederek onunla beraber gitmemi istiyor,(öğretmenim bu arada) beni seviyorsan gelirsin diyor,ben de sen beni seviyorsan gitmezsin burda problemlerimizi halledelim diyorum,orda ben işsiz o işsiz bu kadar problemimiz varken nasıl yaparız daha hiç bir problemimiz aşamadık güvenemiyorum ,orda düzelir mi hiç sanmıyorum,üstelik ailesi de orda olacak ister istemez onlarda işin içine dahil olacak ,diğer bir şartıda burda kalacaksa ben ona bakacakmışım 5 yıl o bana bakmış 5 yıl da ben ona bakabilirmişim bana saçma çözümlerle geliyor şaşırdım kaldım artık geçenlerde bir ev buldum taşınalım dedim değişiklik olur bize ben hala vazgeçer gitmekten diye düşünüyorum ama o sen git o eve ben nasılsa 2 ay sonra memlekete gidicem diyor.bizim sorunumuza gelince eşimin gece hayatının ve alkolünün olması çok alışmış ve vazgeçiremiyorm gece hayatı dediğim iş ile ilgili yemekler oluyor bunlar uzayıp gidiyor gece boyunca ,ben hep ylnız olmaktan,paylaşım olmamasından,bana hiç zaman ayırmıyor evde olmak istemiyor sebep ben konuşuyormuşum eee rahatsız olduğum şeyleri dile getiriyorum ne yapayım ,gerçi sussamda artık hiçbir şey değişmiyor bıktım artık,sizin fikirleriniz nelerdir.

Bu durumu fırsata çevirebilirsin belki.
Madem memleketine gitmek istiyor gitsin,
bir süre ayrı kalın kafa dinleyin.

Yuva kurmak da yıkmak da zor, ama kurtarmak için şansınız var.

sen eşine bakacakmışsın oda erkeğim diye gezecekmiş öyle mi, azıcık aklın varsa bu adam yüzünden öğretmenlikten istifa etmezsin, o işsiz sen işsiz ailesinin evine taşınırsınız artık kafanı vuracak duvar bulamazsın

zaten istifa etmek istemiyorum mezun olduktan 4 yıl sonra atanabildim çok uğraştım,bana şaçma çözümlerle geliyor hep

Bu durumu fırsata çevirebilirsin belki.
Madem memleketine gitmek istiyor gitsin,
bir süre ayrı kalın kafa dinleyin.

Yuva kurmak da yıkmak da zor, ama kurtarmak için şansınız var.

kafa dinlemek doğru ama bu gidişle boşandıktan sonra gidecek durum onu gösteriyor

İstifa etmek gibi bir saçmalık yapmayın gitmek istiyorsa gitsin bu tamamen kendi seçimi.İçi rahat edicekse gitsin sende hiçbirşey söyleme artık boşver.Gidersede elinde işin maaşın var ne güzel.Birçok kadın sizin yerinizde olmak için neler vermez.Kendinizden taviz vermeyin

sna sormadan istifa edip plan yapan bi adam için sakın istifa etme illa onla gtmk istersen tayin iste

sna sormadan istifa edip plan yapan bi adam için sakın istifa etme illa onla gtmk istersen tayin iste

isttifa etmem zaten onunla gidebilmem için iş bulması gerekir ancak o zaman tayin isteyebilirim o da ancak şubatta tabi atama olursa ama ben onun memleketine gitmek istemiyorum başka bir yer olsun diyorum ama o memleketine gitmek istiyor kabullenmiş artık herşeyi...

evet artık hiçbir şey söylemek istemiyorum ne istiyorsa yapsın demekten başka elimden bişey gelmiyor.

Aklınızı peynir ekmekle yemediyseniz hem de kadrolu atanmış bir öğretmenseniz kesinlikle istifa etmeyin zaten anlattıklarınıza göre eşiniz de buna değecek tiynette bir adam değil . İstifa ederseniz hayatınızın hatasını yaparsınız millet bir taraflarını yırtıyor devlete girebilmek için siz bu şansınızı, emekleriniz, ailenizin sizi okutmak için verdiği emeği ve çabayı bir kenara atmayın .

atanmak için deliriyorum sakın ama sakın istifa etmeyin kaldı ki iş ile ilgili sıkıntınız da yok..

eşiniz için de değeceğini sanmıyorum..

5 yıl ben sana baktım 5 yıl da sen bana bakarsın ne demek akıl almaz.

atanmanın zorluğunu biliyorum o kadar emek verdim istifa etmem zaten bu işin sonu hayırlı değil ama bakalım artık ama bn asla istifa etmem

zaten istifa etmek istemiyorum mezun olduktan 4 yıl sonra atanabildim çok uğraştım,bana şaçma çözümlerle geliyor hep

aman hocam ne istifası ben öğretmen olmak için bu yaşımda bebemi bırakıp okuyorum başka çözüm bulunur ne yardan ne serden geçmeyin eşinizle ortak çözüm bulunur sakinleşince

evlenmek ortak hayat kurmak demektir anlaşılan o ki eşiniz evlilik kavramını kavrayamamış

aman hocam ne istifası ben öğretmen olmak için bu yaşımda bebemi bırakıp okuyorum başka çözüm bulunur ne yardan ne serden geçmeyin eşinizle ortak çözüm bulunur sakinleşince

bende yıllarca çocuk düşünmedim atanmak için şimdi atandım ama bu sefer eşim istemiyor çocuk kısasa kısas yapıyor yani,inş atanırsınız öğretmen olmak güzel gerçekten ,ama atanmanın bana bunları mal olacağını tahmin etmemştim aramız kötü malesef tek sorun bu değil ki

Sakın ama sakın istifa etmeyin. Eşinize de kesinlikle işinizden ayrılamayacağınızı, bunun sevgi ile alakalı olmayıp, yaşamak için bir mecburiyet olduğunu söyleyin. Yinede gidicem derse bırakın bir süre gitsin ailesinin yanına, kendi düşünüp karar versin.

Sakin istifa etme..bende ögretmendim.istifa ettim almanyaya gekdik..esimin tüm ailesi burada..ben ise yapayalnizim..5 senede anca toparlandim...benim tek sansim esimin iyi para kazaniyor olmasi..eger bir de o olmasaydi maddi problemler cikacakti...o kadar pismanim ki..ben de ne zorluklarla atandim..doguda calistim...ama hic bir erkek yaptigin fedakarligi anlamak istemez...sakin ama sakin yapma....

Eşiniz evlilikten sıkılmış olabilir mi? Yani söylediği hiçbir şey anlamlı değil neredeyse, bahane gibi.acaba nasıl sorun çıkartabilirim, nasıl yıldırabilirim gibi.Beni seviyorsan...la başlayan cümlelerden hep korkmuşumdur altından hep sevgiyle alakası olmayan şeyler çıkar.Yani ne yazayım bilemedim.Sizin aileniz nerede peki? Eş ailesi ile aynı yerde yaşamak da çok ama çok zor arkadaşım, onu da göze almadan iyice düşün ( tayin isterim yazmışsın ya)Ya bir de belki en son ihtimal ama eşiniz olmadan nasıl bir hayat kurabilirsiniz;keyifler, arkanızda bırakacağınız acılar...ara ara bunları düşünün, kendinizi hazırlayın.( ben memlekete gidiyorum ne demek arkadaş, evlilik bu evcilik değil)

Sadece merak ettim; bugün olsa yine yapar mıydınız? Değdi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…