sen eşine bakacakmışsın oda erkeğim diye gezecekmiş öyle mi, azıcık aklın varsa bu adam yüzünden öğretmenlikten istifa etmezsin, o işsiz sen işsiz ailesinin evine taşınırsınız artık kafanı vuracak duvar bulamazsın
Bu durumu fırsata çevirebilirsin belki.
Madem memleketine gitmek istiyor gitsin,
bir süre ayrı kalın kafa dinleyin.
Yuva kurmak da yıkmak da zor, ama kurtarmak için şansınız var.
sna sormadan istifa edip plan yapan bi adam için sakın istifa etme illa onla gtmk istersen tayin iste
İstifa etmek gibi bir saçmalık yapmayın gitmek istiyorsa gitsin bu tamamen kendi seçimi.İçi rahat edicekse gitsin sende hiçbirşey söyleme artık boşver.Gidersede elinde işin maaşın var ne güzel.Birçok kadın sizin yerinizde olmak için neler vermez.Kendinizden taviz vermeyin
atanmak için deliriyorum sakın ama sakın istifa etmeyin kaldı ki iş ile ilgili sıkıntınız da yok..
eşiniz için de değeceğini sanmıyorum..
5 yıl ben sana baktım 5 yıl da sen bana bakarsın ne demekakıl almaz.
zaten istifa etmek istemiyorum mezun olduktan 4 yıl sonra atanabildim çok uğraştım,bana şaçma çözümlerle geliyor hep
isttifa etmem zaten onunla gidebilmem için iş bulması gerekir ancak o zaman tayin isteyebilirim o da ancak şubatta tabi atama olursa ama ben onun memleketine gitmek istemiyorum başka bir yer olsun diyorum ama o memleketine gitmek istiyor kabullenmiş artık herşeyi...
aman hocam ne istifası ben öğretmen olmak için bu yaşımda bebemi bırakıp okuyorum başka çözüm bulunur ne yardan ne serden geçmeyin eşinizle ortak çözüm bulunur sakinleşince
evlenmek ortak hayat kurmak demektir anlaşılan o ki eşiniz evlilik kavramını kavrayamamış
Sadece merak ettim; bugün olsa yine yapar mıydınız? Değdi mi?Sakin istifa etme..bende ögretmendim.istifa ettim almanyaya gekdik..esimin tüm ailesi burada..ben ise yapayalnizim..5 senede anca toparlandim...benim tek sansim esimin iyi para kazaniyor olmasi..eger bir de o olmasaydi maddi problemler cikacakti...o kadar pismanim ki..ben de ne zorluklarla atandim..doguda calistim...ama hic bir erkek yaptigin fedakarligi anlamak istemez...sakin ama sakin yapma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?