Yani ayarlayabilirsen heyet raporu al ya da 40 gün rapor hakkımız var onu kullan önce eğer istiyorsan tabi zorla dayatmayla hiç hoş olmaz alınacak yol yine de sen bilirsin ama asla istifa etme
istifa etmek mi?????
bunu düşünen insanın akıl sağlığından şüphe ederim!
sakın ama sakın eşinize kanmayın,muhtemelen tek amacı sizi kendine mecbur bırakmak,ondan daha güçlü olmanıza katlanamıyor.
ya rapor alsam istifa etmesem onunla gitsem nasıl olacak ki evi taşımamamız gerek eee onun ailesinin yanında kalamayacağımıza göre daha da sıkıntı olur yani,bana der sen dönmeyi düşünyosun rapor alsanda bişey değişmez benim yanımda kalmadıktan sonra diye düşünür iki ucu ............. bizim durum açıkcası ne yapsam bilemiyorum kesin istifa etmem ondan eminim de
6 aya kadar heyet raporu alma hakkımız var eğer alabilirsen tabi ki ikna etmek zorunda kalıyorsun maalesefbu durumda valla işin mi ben mi derse işim derim ben o istiyo diye istifa edecem daha neler kabul ederse ne ala etmezse kendisi bilir yapacak bir şeyin kalmıyor
heyet raporu için nasıl bir gerekçe olması gerekiyor ,istediğin zaman alabiliyor musun?
İstediğin zaman istediğin ilden alabilirsin gerekçe sağlık sorunu tabiki ama Dr tanıdığın varsa alırsınıZ onun inisiyatifine kalmış doktor parça parça verir isterse 20 isterse 25 ya da daha farklı istersen doğum yapmış ve rapor almış arkadaşlarına sor onlar sana net bilgi verir
kocan depresyonda canım. Mantıklı yaklaşamıyor olaylara. onu bir terapiste gitmek için ikna et öncelikle
hımm okulda bi bayan alıyor ama onun çocuğu rahatsız,başka bir bayanda ücretsiz izin alıcam diyodu.Gerçi ben rapor almak istemiyorum pek niye biz fedakar olmak zorundayız ki,kendisi alkolu biraz az alıp eve biraz erken gelse , bana da biraz ilgi gösterse yatecek benim ondan istediğin fedakalık bu ,ama o alkolunden gezmesinden fedakarlık yapmak istemiyor beni zorluyor
Yani bu durumda okulda da ne kadar verimli olabilirsin ki sen de kafanı toparlayabilirsin rapor alırsan canım Allah yardımcın oldun eşini ıslah etsin neyle alıyor bu içkiyi işinden istifa etmemiş miydi?
evt istifa etti ama şirket kasımın sonuna kadar çalışmasını istemiş şimdilik gidemiyecek yani bende bekliyorum öyle işte ama düzelen bişey göremiyorum , o kadar karışığım ki kasıma kadar bekleyip hala gideceğim derse git mi diyeyim,yoksa aramız kötüye giderse daha fazla hiç beklemden bitsin mi bilmiyorum,ondan olumlu birşey görmüyorum,görmedikçe de onunla gitsem oralarda aramız kötü olursa nasıl olucak diyorum tabi tayin ile gidersem,pişman olmaktan korkuyorum onun memleketinde yalnız kalmak var.
Ayrıca okulda kafan dağılıyor arkadaşlar ,çocuklar iyi geliyor bana yoksa duramam evde 2 ay boyunca tatilde zordu açıkcası
Doğru en azından okulda vakit geçiyor bende tayin istedim ve pişmanım aileler burda değil ama keşke gelmeseydim diyorum yani düzelir diyorsan ne diyim tayinini iste ama umudun yoksa riske atma derim konuş eşinle güzelce Şubat'a kadar düzelirse evliliğimiz tayin istiycem de düzelmezse bitirmekten başka yol olmadığını söyle
Ben de bekliyorum Şubat'a kadar düzelmesinden de umudum yok ondada bi istek yok zaten nasıl dayanacam bilmiyorum ama bakalım artık kısmet arkadaşım yaşayıp görecez
aynen ben de diyorum biterse nasıl olur ,çok mu zor olur diye,ama şimdi bile evli gibi değiliz ,evde iki yabancıyız zaten görmüyorum pek sabah okula giderken 1 saat anca sonra da genellikle gece geliyor ben yatmış oluyorum,konuşuyoruz ama çok az aramızda neredeyse paylaşım yok diyebilirim aslında yalnızlığa ve onu görmemeye alıştım sayılı kendim takılyorum evde,dışarda ama yine onv-ca yıldan sonra diyorum acaba...kolay gelsin ikimize de..
mrb arkadaşlar
biz eşimle yaklaşık 7 aydır sorunlar yaşıyoruz ,bundan 15 gün önce işinden istifa ettiğini ve memleketine gitmek istediğini söyledi çünkü bir gün öncesi akşam tartışmıştık ,bu evliliğin böyle devam etmeyeceğini söylemiştim o da bunun üzerine sabah böyle bir kararla karşıma çıktı , bana hiçbir şey sormadı,ben onun memleketine gitmek istemiyorm ve üstelik benim de işimden istifa ederek onunla beraber gitmemi istiyor,(öğretmenim bu arada) beni seviyorsan gelirsin diyor,ben de sen beni seviyorsan gitmezsin burda problemlerimizi halledelim diyorum,orda ben işsiz o işsiz bu kadar problemimiz varken nasıl yaparız daha hiç bir problemimiz aşamadık güvenemiyorum ,orda düzelir mi hiç sanmıyorum,üstelik ailesi de orda olacak ister istemez onlarda işin içine dahil olacak ,diğer bir şartıda burda kalacaksa ben ona bakacakmışım 5 yıl o bana bakmış 5 yıl da ben ona bakabilirmişim bana saçma çözümlerle geliyor şaşırdım kaldım artık geçenlerde bir ev buldum taşınalım dedim değişiklik olur bize ben hala vazgeçer gitmekten diye düşünüyorum ama o sen git o eve ben nasılsa 2 ay sonra memlekete gidicem diyor.bizim sorunumuza gelince eşimin gece hayatının ve alkolünün olması çok alışmış ve vazgeçiremiyorm gece hayatı dediğim iş ile ilgili yemekler oluyor bunlar uzayıp gidiyor gece boyunca ,ben hep ylnız olmaktan,paylaşım olmamasından,bana hiç zaman ayırmıyor evde olmak istemiyor sebep ben konuşuyormuşum eee rahatsız olduğum şeyleri dile getiriyorum ne yapayım ,gerçi sussamda artık hiçbir şey değişmiyor bıktım artık,sizin fikirleriniz nelerdir.
aynen ben de çok zor atandım 1 yıl doğuda çalıştım şubatta geldim ama geldiğimde herşeyin çok değişmiş olduğunu gördüm,ben eşimle gitsem de onun işi olmadan gitmiş olucaz yani iş güç yok olucak ...
arkadaşım buradan okuduklarım kadarıyla
kesinlikle işinden istifa etmemelisin kocanın durumu çok iyi bile olsa bunu düşünme
tüm yazılanları okumadım fakat açıkçası benim ilk aklıma gelen bu adamın bahaneler yaratıp senden ayrılmak istemesi oldu
çünkü yaptıkları ve söyledikleri mantık dışı
bunları normal bir durumda bir kadının kabul etmeyeceğini o da tahmin ediyordur bence
çocuğunuz var mı ve kaç yıldır evlisiniz merak ettim
siz ayrı iken başkasıyla arkadaşlık kurmuş olabilir mi
gece hayatı var ve geç geliyor yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?