ben istifa et yada etme diyemem hocam bu işin matematik olarak 11 yıla tekabül ettiğini öğrendim. hoş 40 yıla da denk gelse bazen herşey bir kalemde silinir bunu da gördüm....
o öyle bir erkek olmalı ki seni vereceğiniz hiç bir karar için pişman etmemeli. eğer doğru erkekse o hiç düşünme ama yanlış erkekse de hiç üzülme.
şu anda bizde memurluk için atama bekliyoruz eşime dedim ki belki kendi memleketimizde kalamayız ama sen ve ben mutlu oldukça gideceğimiz heryer memleketimiz olur dolayısıyla yakın tüm şehirleri yazıcaz kısmetimize neresi çıkarsa artık.
sizde eşinize alkolü ve gece hayatını bitirmesi dahilinde eşinin memleketine yada en yakın iline tayin istiyeceğinizi ve atama olana kadar da onun deneme süresini nasıl geçireceğini görün ve bir gece televizyonu interneti ışıkları kapatıp bir mum ışığı altında onun ellerini tutun ve onu sevdiğinizi söyleyin . sonra atama yapmak için başvuracağınızdan ve yeni hayallerinizden söz edin ......
TABİ ONA İNANIYORSANIZ.
tebdili mekanda ferahlık vardır hemde umarım bu kadar emek verilmiş bir yuva kurtulur. bebek sesiyle şenlenir:)
ama unutmayın hocam sen mutluysan ailen mutlu öğrencilerin mutlu olur...
işin kötü tarafı ben orada iş bulurum sen de tayin zamanında gelirsin demiyor ki,iş güç olmadan gitmek istiyor bu durumda ben tayin isteyemem hakkım yok yani benim eş durumum olamaz mutlaka sigortalı işi olmalı.Ben diyorum biraz kafanı dinle sonra iş ara yeniden ama başka bir yer olsun memleketin değil diyorum.ayrıca alkol konusuna gelince bırakmam diyor malesef zevk alıyormuş içmekten ,şimdi işi olamayınca para yok yok para yoksa içki olmayacak ama alkolu bırakmak için işi mi bırakmak gerkiyor yani bana mantıksız tekliflerle geliyor ne yapıcam bilmiyorum sadece zamana bıraktım gitmek istiyorsa gidecek ben istifa edip gidemem.
Eşiniz sorumsuzca davranmış. İstifa etmek kararı ani mi oldu bilemiyorum ama gayet rahat davranmış.her evde tartışma olur ertesi gün istifa ettim memleketime gideceğiz diye gelmek de neyin nesi? Bence asla görevi bırakmak gibi bir şey düşünmeyin.İlerde eminim çok pişman olursunuz.Size diretmesini çok itici buldum.Şehir değiştirmek gibi,memlekete gitmek gibi bir fikir varsa bile önce konuşulur beraber ortak bir karar verilir.Gerekirse önce o gider,iş bulur siz tayin istersiniz.Bu şekilde hiç hoş olmamış,sizi zor duruma sokmuş.Ne olursa olsun işinizi bırakmayacağınızı gidip düzen kurmasını ve eğer sizde gitmek istiyorsanız sonra tayin isteyeceğinizi söyleyin.Yılların emeği..Ne zorluklarla okunup meslek sahibi olunuyor.Çok kızdım eşinize açıkçası.
bu adamla nereye kadar gider belli değil,sakın işinizi bırakmayın maddi gücünüz olmalıki zamanı gelince ayrılabilesiniz
madem öyle evlenmeyeydi.böyle evlenecem diye ortaya çıkıp da evliliğin sorumluluğunu kaldıramayan sorumsuz erkeklere sinir oluyorum.sen istifa etme,işine gücüne o bulunduğun yerde devam et.hiç bozma düzenini.kendisi gitsin anacığının yanına..gerekirse çocuk olmadan ayrılırsınız.böyle saçmalık mı olur sen ona bakacakmışsın hee.oldu gözlerim doldu.evet malesef bir kişinin sorumluluğu ağır gelmiş
işin kötü tarafı ben orada iş bulurum sen de tayin zamanında gelirsin demiyor ki,iş güç olmadan gitmek istiyor bu durumda ben tayin isteyemem hakkım yok yani benim eş durumum olamaz mutlaka sigortalı işi olmalı.Ben diyorum biraz kafanı dinle sonra iş ara yeniden ama başka bir yer olsun memleketin değil diyorum.ayrıca alkol konusuna gelince bırakmam diyor malesef zevk alıyormuş içmekten ,şimdi işi olamayınca para yok yok para yoksa içki olmayacak ama alkolu bırakmak için işi mi bırakmak gerkiyor yani bana mantıksız tekliflerle geliyor ne yapıcam bilmiyorum sadece zamana bıraktım gitmek istiyorsa gidecek ben istifa edip gidemem.
kafayı yemiş eşiniz.alkol beynini sulandırmış.bırakmasın içsin zıkkımı.siz bence evliliğinizi iyice gözden geçirin.
madem öyle evlenmeyeydi.böyle evlenecem diye ortaya çıkıp da evliliğin sorumluluğunu kaldıramayan sorumsuz erkeklere sinir oluyorum.sen istifa etme,işine gücüne o bulunduğun yerde devam et.hiç bozma düzenini.kendisi gitsin anacığının yanına..gerekirse çocuk olmadan ayrılırsınız.böyle saçmalık mı olur sen ona bakacakmışsın hee.oldu gözlerim doldu.sonra gece hayatı ve alkol çok kötü bir alışkanlık.içki tüm kötülüklerin anasıdır.hele ki içmeyi bilmeyen kişiler için.
e$inin sundugu teklifler çok mantiksiz
bunun iki sebebi olabilir
1. si evlilikden SIKILDI kafasinda bi ayrilik senaryosu kurmu$ olabilir
2. si de blöf yapiyor yersen, gerçekten istifa ettimiki , ara$tirma imkanin varmi , izin falan almi$ olabilirmi , sana bensiz yapamazsin mesaji veriyor olabilir , sen ayrilmakdan bahsetmi$in ya bi gece obcesinde
ba$ka bi $IK da alkol yuzunden beyninde hucreler olmeye ba$lami$ , naptiginin farkinda deildir belkide
bence iş çok şey değil her şey demek durumunuza üzüldüm benimkine biraz benziyor gibi ben zamanında gittim eşim için ama hiç onun için gittim olmadı bunu belirteyim ki işinizzden istifa etmek en büyük pişmanlığıız olabbilir.allah sabır versin...
peki eşinizin memleketinde yapabildiniz mi,alışabildiniz mi,ben istifa etmicem ama tayin olursa ancak ama ben orda yapamam gibi geliyor sevmiyorum eşimin memleketini şu anda yaşadığımız yerle orası çok farklı pişman olmak var gidince tayinim olsa bile
yapamadım canım bir yıl evli kaldık haftaya duruşmam işte konu başlığımdan ayrıntıları okuyabilirsin.onun arkasından gidince madalya vermiyolar üzülme ben gül gibi şehri bırakıp gittim ellerimle işimi düzenimi.orda işssiz kaldım sınava hazırlandım ve benim için gelmedin ki dedi eşim.şu an bana borçluydu yanıma gelmeyi ama sattı işte attı kazığını.asla kendi hayatındaki detayları orda yaşayacağını sanma ben yerinde olsam su an bana birkere sorsalar asla gitmezdim.sevmedim ben de orayı uğraştım çabaladım sevmeye ama içim rahat ayak uyduramadım seni bilemem tabi...
Bagimlilarin en klasik sozu : Istesem birakirim ama birakmak istemiyorum cunku zevk aliyorum. Zaten zevk aldigin icin bagimlisin! Sen hic gordun mu sigara cok igrenc, gram da zevk almiyorum ama bagimliyim iciyorum bu mereti diyeni?
Sizin daha once actiginiz konuyu da hatirliyorum. Esiniz inatlasiyor sanirim. Bir sure kendi haline birakin bakalim. Blof yapiyorsa zaten gitmeyecektir. Problem alkolse bunu kendi memleketinde de icmeyecek mi? Demek ki oraya gitmek bu problemi cozmeyecek. Onun da kafasi karisik galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?