eşimin isteği

Bana da öyle geliyo
Erkekler toplanıp gidecekmiş filan
Düzgün bi yer olsa başka gün de senle gideriz der mesela aynı yere

belki de bugüne kadar hiç bi kısıtlama getirmediğim için bu kadar rahat gelip söylüyor bilmiyorum.
hani dışarı çıkıp arkadaşlarıyla eğlenmesine bi kaç kez müdahale etsem iş buralara varmazdı.
bilmiyorum kafam çok karıştı şimdi.

Bana da öyle geliyo
Erkekler toplanıp gidecekmiş filan
Düzgün bi yer olsa başka gün de senle gideriz der mesela aynı yere

banada pek düzgün gelmedi açıkçası..
ama adam merak etmiş .. e arkadaşlarının eşleri izin veriyormuş onlar gidiyormuş .. gitsin test etsin gözüyle görsün bari..
konu sahibide eşinin gerçekten tanıdığı gibi bir adam olup olmadığını test etmiş olur..

Yoo bizde müdahale etmeyiz birbirimize
Ama çok basit birşey gibi de gelmez bana bu teklif
Sen gayet doğal karşılamışsın, en eşin kadar doğal..

Saygı güzel şey ama saygı duyulacak şey var duyulmaması gereken şey var
Bende geleyim deseydin zaten nasıl bi mekanmış anlaşılırdı

Bu işler zaten müdahale ile olmaz.
Her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Benim kocam kendisi bensiz kahve içmeye gitmeyi kendisi istemez zaten.
Heee bizim de yapışık ikiz gibi gezmemiz doğru mu bilmem de biz böyle mutluyuz çok şükür.

ben kesin derdim

Testin sonucunu da iyi görmüyorum
İkinci, üçüncü derken ver elini bağımlı bir adam
Geçmiş olsun

Adam bildiğin pavyona gidecek ya, kadınların pörsümüş olduğunu nerden çıkardın Allah aşkına. Baana böyle bi istekle gelinse önce bi şoka girerim sonra bi şoka sokarım. Banada ters bu durum, eşlerin gece hayatında ayrı ayrı eğlenmesi durumunu yani. Fazla rahat geldi tavırlarınız ya, merak ediyosa gitsin falan. Bilemiyorum....

ne zaman gideceğine dair bişey konuşmadık hatta bu akşam da serkanla eşiyle yemeğe gitcez akşam illaki bu muhabet geçer o zaman bizde gelelim gibi bişey dicem bakalım.
normalde kızkıza erkekerkeğe yapılan organizasyonlara salça olmayız ama bu sefer sanırım karışcam çünkü bu kadar kişi yanılıyor olamaz.

Testin sonucunu da iyi görmüyorum
İkinci, üçüncü derken ver elini bağımlı bir adam
Geçmiş olsun

yok ben neredeyse eminim giderse eğer düşündüğünden fazla duramaz döner.
tabi benim hayal ettiğim gazinoyla orası aynı şekildeyse.

Elbette eşten ayrı da gezilir
Mesela maça giderler filan
Arkadaşlarıyla buluşur ya da
Ama gazino adı altında pavyon ayağı hiç masum değil bence
Sende fazla doğal karşılama bence, bi bakın bakalım hangi gazinoymuş bu

Bence bu adam arkadaşlarından az çok duymuş, ilgisini çekmiş
Bir de gitti mi hepten coşacak gibi
İnşallah ben yanılıyorumdur

bekarken arkadaşları hiç bizimle tatile gelmiyorsun derdi baktım bizimkide heveslenmiş bende o zaman aynı bu şekilde git evlendikten sonra gidemezsin içinde kalmasın demiştim.
gitti 5 gün kalacaklardı parası bile ödenmişti evin 2. gün döndü arkadaşlarıyla arası açıldı hatta. zaten eşim biraz uyuz bi tip sanki bu mevzuda bana biraz aynı olacakmış gibi geliyor açıkcası o yüzden bu kadar rahattım. ama yinede çok fazla aklım karıştı mutlaka müdahale etcem.

Haaaa aklıma kardeşimi getirdim bizim damat yeni evliyken 1 iki içiyor kardeşim rahatsız olduğunu bir daha içmesi halinde onu terk etceğini söylüyor yine bi akşam damat içmiş sen kardeşim kayınpeder kayınvalidenin yanında içkili adamı bi güzel döv eline aldığı çubukla kimse alamamış elinden sabahleyin leeeennn hangi salak vurmuş bana her yerim şiş anammmm anammmm ölüyomya totomun üzerine oturamıyorum demiş nasıl dövmüşse adam tövbe bidaha içmemiş tam 8 yıldır annenin kızı olabilirmi benim kardeşim acaba teknik aynıııkonu sahibi ya merak ediyor yada arkadaşlarının ısrarı yinede engel koy canım bugün merak ısrar için gider yarın hoşuna gider bidaha çıkmaz bilmez allah korusun oralardan sonrada camda kapıda koca yolu gözleyen kadına dönersinyüz verme tepkini koy daha hiç gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…