eşimin isteği

annenin eline sagilik. bu ne ya icki panyon gazina. igrenc ötesi allaha sükür esimde hic biri yok. ickiside de yok.

Madem masum bir yer sadece eğlenecekler sizde gidin

Beter olsun...

ben şuna takıldım:
eşin zaten alkol alan bir insan ve arkadaşlarıyla içen biri.
madem normal içkili bir mekana gidiliyor neden "karısından izin alan gelir" minvalinde konuşmalar dönüyor?
bence bu cümleleri şüphe uyandırıcı.

canım yalnız bu serkan dediğimiz arkadaşın maaşı 1500-1600lerde o dediğin olayları yapabilecek düzeyde değil zaten 1 senelik falan evli yani şuan yine içimden acaba sadece şarkı söylenip içki içilen bi yer mi diye geçiyor.
bizimkide öyle saçma sapan şeylere para harcamaz mümkün değil.
bak yine aklım karıştı.

İnsanlar sonradan değişebilir, tercihleri de yaşam biçimleri de.Anlattığınız eşinizin normalde zaten asla gitmemesi gerekmiş ama bak gitmek istemiş.Bundan sonra oralar cazip gelebilir, tüm varoşluğuyla, pisliğiyle, orası burası sarkmış kadınlarıyla...

işte zaten konu açmamın sebebide bu normalde biz çocuklarla plan yaptık şu güne sende bişeyler ayarla evde canın sıkılmasın derdi.
şimdi sanki izin almak istiyor gibi bi hali vardı bende kestiirp attıım kaç yaşında adamsın kendin karar ver dye.

ay annen ne öğretmeniydi müzik
şaka şaka keyifle dinlerdik kendilerini
Müzik değil

Ama çubuklu olan 50-21 yaş arasındakilerin yarısı annemin öğrencisi nerede ise diğerleri de tanır

Zaten onun öğrencisi değilse babamın öğrencisidir

Bir etkinlikte galiba kaymakamdı herkes sizi neden tanıyor demiş

Adam haklı bir görsen annemi hayatı boyunca evden çıkmamış Tonton nine dersin

eşiniz tarzı olmamasına rağmen bu kadar ısrarla gitmek istiyorsa arkadaşları ciddi etkili şekilde anlatmıştır ve öyle ne var ki denecek eğlenmelik bir yer ise sizinle de gidebilir malum eskiden gazinolar 2 türdü birine kadınlarda gidip eğlenebilir diğerinde zaten malum kadınlarda olurdu ve emin olun malum kadınlarda vardır erkekler sap sap içmek için bir sürü para vermektense evinde içerdi yoksa

ya bir de serkanın eşi senin eşini suçlamasın, benimkinin aklını çeldi gazinolara götürdü diye.
olmaz olmaz demeyin bence :)

ya bir de serkanın eşi senin eşini suçlamasın, benimkinin aklını çeldi gazinolara götürdü diye.
olmaz olmaz demeyin bence :)

kız biliyodur heralde kocanının bekarlıga vedasını nerede yaptıgını :/
kızda hiç öyle izin verecek bi tipe benzemiyor ama :/ akşam kopacak dananın kuyrugu

Valla arkadaşı bozuksa kulüpte de eğlense şaşırtır yolunu ama bozuk değilse gazinoda da adam gibi otururlar gelirler evlerine öyle bi anlatmışsın ki kaliteli mekanlar aile babalarına göre de gazinolar değil aynı sütün laciverti. Alkol zaten pis varoş yerin varoş bardağından varoş içkisi içse de bana göre pek fark yok. Gazinoda ezik kadınlar çalışırken kaliteli mekanda daha asortik kadınlar var kadın yani sonuçta. Ben saçma buluyorum evlilik ortaklıksa bir diğerinin eğlence isteği göz ardı edilmemeli gerekirse eşler feragat etmeli hiç gitmesin yani benim fikrim.

Benim abimin bir arkadasi vardi evli. 15 yillik falan evli. Adam 10 yıldır geneleve gidiyormus. Bir kere arkadasiyla gitmis ve artik bagimli olmus zevk oldu, gitmezsem duramiuorum diyormus. Karisinin da haberi yok. Abim hemen arkadasligini bitirdi tabi.
Yok gazino bilmem ne igrenc yerler.
Alkol her kotulugun anasidir bi de...

Sukredecek o kadar sebebim oluyor ki bazen...

Bütün gazinoların varuş olduğunu sanmam, lüks semtlerde lüks gazinolar da var.

Ne diyelim, inşallah adamın çok hoşuna gitmez de gazino müdavimi olmaz.

gitsin görsün tecrübe etsin.
bunda büyütülecek bişey yok.
arkadaş daveti sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…