Sinir oluyorum böyle kadınlara. Kim bilir içten içe kocana ilgi duyuyor olabilir. Böyle medeniyetsiz davranırlar insanın icine kuşku düşünce de sen kötü niyetli olursun.
Ciddi anlamda mı yazdınızIlgisi var
İnsanın aklına türlü türlü şey gelir elbet şu durumda kadının niyeti üzerine. Ama kafa yormaya değmez, eşiniz ile konuşun üstünden, o kadından hoş elektrik almadığınızı, size karşı, basit bir selamı bile nezaketen almayacak kadar kaba davrandığını söyleyin ve mesafesini dikkatli ayarlaması konusunda minik bir hatırlatmaya bulunun eşinize.
Bunun haricinde, size gülümsemeyen bir tipe gülümsemek zorunda değilsiniz, merhabanızı bile sallamamış, şu halde sizin için o kadın, görünmez olmuştur, bu kadar.
Eşimle aram çok güzel arada her çiftin olduğu gibi tartışma oluyor sadece büyük olaylarımız pek yoktur. eşim 1 yıldır burada çalışıyor ama kadın yeni başladı sayılır ben ilk kez gittim.Düzgün bir yorum yapabilmek için biraz daha detay gerekli.
Eşinizle aranız nasıl, evliliğiniz, eşiniz ne zamandır orada çalışıyor , ilk kez mi gittiniz vs..
Aynen merhaba diyebilirsin yani ve bakışı görmeniz lazımdı çok kötü elektrik aldımUmarım o da kardeşi gibi görüyordur eşinizi, hiç tanımadığı birine niye tavırlı davranır ki insan başka...
En iyi ihtimalle yeni tanıştığı insanlara karşı soğuktur diyeceğim ama bir merhaba demek de bu kadar yük olamaz yani.
Aklıma takıldı sonuçta eşimin iş yeri gününün çoğu orada geçiyor. henüz konuşmadım ama konuyu açacağım.canım yaşın önemi yok günümüzde
şu ana dek anlattıklarından kadının sana bir antipatisi var gibi görünüyor bunun nedeni eşine olan ilgisi olabilir ama kesin değil
biraz daha gözlemle ve eşine laf arası bana bayagı somurttu falan diye bahset ama suçlar gibi değil hatta gülerek söyle
ama uzatacak bir mevzuda değil bence
Eşime daha bir şey demedim ama söyleyeceğim. ben ilk başta gülümsedim merhaba diyerek el sıkışırken sonra zaten sinir oldum halinden dolayı
Tipim ve giyinişimde bir şey yok normal bi insanım . çevrem tarafından beğenilen biriyimdir.Sizin tipinizi veya giyinişinizi beğenmemiş olabilir mi?
Yeni tanıştığı kişilere Bu şekilde davranan çok kişi gördüm maalesef
Aman ne sinir olacaksınız, o an "Hanım efendinin işitme problemi var sanırım, geçmiş olsun teyzecim." filan deseniz gülerek ne güzel olurdu.
Aman ne sinir olacaksınız, o an "Hanım efendinin işitme problemi var sanırım, geçmiş olsun." filan deseniz gülerek ne güzel olurdu.
Hahaha ay bu cevap harika olurdu gerçekten:)))Aman ne sinir olacaksınız, o an "Hanım efendinin işitme problemi var sanırım, geçmiş olsun teyzecim." filan deseniz gülerek ne güzel olurdu.
Aklıma takıldı sonuçta eşimin iş yeri gününün çoğu orada geçiyor. henüz konuşmadım ama konuyu açacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?