Eşimin işyerinde ki kadın

Art niyet ararım
Aynısı geçen hafta başıma geldi.aksam vakti eşim ve çocuklarla geziyoruz.pat diye bir araba durdu önümüzde.aaaa x beyyyy, nasılsınız,ayyy kaç yıl oldu diye yilisik bir kız atladı önümüze.bu arada bana selam vs yok.sonra eşim dedi ki hatırladın mı x hanım,hayır hatırlayamadım merhaba bu arada dedim.kiz bana da merhaba dedi ama sohbet vs benle hiç yok.ben çocuğun peşine yürüyünce eşim de geldi pesime. Yol boyu o sinirle eşime yuklendim neden muhabbeti uzatiyorsun diye .neyse eve geldik eşimin ins. İnceledim hanım benim olduğum fotolar hariç hepsini beğenmiş.esime bı şey deyip aklına karpuz kabuğu düşürmek istemiyorum ama takipteyim.

Esin orda 1 yıldır çalışıyor,bu kadın eşinden sonra ise girmiş ve beraber pazara gidecek kadar samimiyet kurmuslar öyle mi?pazar diye başka bir yere götürmüs olmasın

Evli erkege goz koyan net o......dur aksine iddia eden de oyledir. Kadin kocana goz koymus ilk defa tanisiosun tepki vermiyor kiskanc yaratik baska erkek yok gibi evlilere saranlari sallandircan taksim meydaninda

Sana asık suratlı olup, merhaba dediğinde cevap vermeyip eşine gülüyorsa çok tuhaf.
Açıkçası böyle bir durumda ben olsam, kadının eşime karşı ilgisi olduğunu düşünürdüm.

Esin orda 1 yıldır çalışıyor,bu kadın eşinden sonra ise girmiş ve beraber pazara gidecek kadar samimiyet kurmuslar öyle mi?pazar diye başka bir yere götürmüs olmasın

Bu yorum oha dedirtti bana. Pazar olayini bende anlamadim, konu sahibi acarmisin?

Evli erkege goz koyan net o......dur aksine iddia eden de oyledir. Kadin kocana goz koymus ilk defa tanisiosun tepki vermiyor kiskanc yaratik baska erkek yok gibi evlilere saranlari sallandircan taksim meydaninda

Evlilere saranlara değil , evliyken haddini sınırını cizmeyene ceza kesilir.
Niye kadına sıfat varda erkeğe yok.

O an başka bir işle uğraşıyordur ,canı sıkkındır,sinirlidir vs vs ..yada sadece yeni tanıdığı insanlara karşı soguktur .hemen ya kıskanmıştır ya gözü vardır vs şeklindeki yorumları yapıştırmaya hazır bekliyor herkes .

Ne ilgisi var hanfendi neyin pesindesiniz. Konu sahibi acikca yazmis bana karsi tavirli esimle gulup egleniyodu tarzinda. Buna gore yorum yapiyor herkes.

Ne ilgisi var hanfendi neyin pesindesiniz. Konu sahibi acikca yazmis bana karsi tavirli esimle gulup egleniyodu tarzinda. Buna gore yorum yapiyor herkes.
Öncelikle bir sakin oldun isterseniz ,bu kadar agresif olmanıza gerek yok:)herkes düşüncelerini yazıyor ve evet ben böyle düşünüyorum .bir kere biriyle yüzyüze gelmeyle o kadar herşey anlaşılmaz ,sonucta iş ortamı ve neler olduğunu bilemezsiniz .ayrıca eşiyle gülüp eğleniyorsa da eşine de burada birşeyleri sormak lazım ,tek bir insanı suçlamak olmaz .zaten herkes de herkesin kocasına çok meraklı .

Eşine ilgisi var çünkü. Kesin eş kişisi "alakası yok " der

Eşiniz abla diyormuş
Gerçi bir tanıdık kadın arkadaşımın o zaman evliydi evli bi arkadaşına abi dediğini aslında ilişkilerinin olduğunu öğrenince herşey olabilir diyorum artık

Ben erkek arkadaşların sosyal medyada fotoğraflarını beğenirken özellikle eşleriyle olanları beğenirimki yanlış anlaşılmayım :))

Ayyyy sinir oldum. Geri zekalı diyesim geldi. Sinirlendim valla ben yasamisim gibi. Eşinle konuş. Hiç hoslanmadim o kadından. Uzak dur, muhabbetin olmasin istemiyorum de. Beyinsiz. Kadına dön yüzünü as kocasına dön kakara kikiri. İçine şüphe düşürmek istemem yanlış anlama ama uzaktan böyle anlaşılıyor. Sanki senden rahatsız olmuş gibi. Arada bir eşini ziyarrt et bence. Hatta dışarı cikinca habersiz git sürpriz yap. Eşinle kakarakikiri yap. Eşini de uyar mesafeli olsun . Bence daha iyi olur

Ayyyy sinir oldum. Geri zekalı diyesim geldi. Sinirlendim valla ben yasamisim gibi. Eşinle konuş. Hiç hoslanmadim o kadından. Uzak dur, muhabbetin olmasin istemiyorum de. Beyinsiz. Kadına dön yüzünü as kocasına dön kakara kikiri. İçine şüphe düşürmek istemem yanlış anlama ama uzaktan böyle anlaşılıyor. Sanki senden rahatsız olmuş gibi. Arada bir eşini ziyarrt et bence. Hatta dışarı cikinca habersiz git sürpriz yap. Eşinle kakarakikiri yap. Eşini de uyar mesafeli olsun . Bence daha iyi olur

Canım sana basıma gelen bır olayı anlatayım esımle sevgılıydık ozaman ve nısanlanmak uzereydık ben yabancıyım azerbaycanlıyım ve ozmn unıversıtemız yenı bıtmısve esım isını kurmaya turkıyeye donmusdu neyse ıs yerınde hep bır abladan bahsedıyordu bırgun esımle konusurken skypeda baktım kadın cıkmıyor odadan 3cu sahısları çıkart odandan dedım bı baktım kadın dıger tarafdan cıkmıyorum dıyor ben agzımı açtığımda esım sesımı kıstıgını hıssetdım oZmn benımkıde 23-24 yaşlarında kadın baya büyük 35-40 ama esımın ole bı nıyetı olmadığını çok ıyı bılıyordum abla çık fln dedıyını duydum.esıme onu ısten cıkartmasını şart koydum sonra bana anlatıyorkı ben kovdum ısten bır tanıdıgın ofısıne ıse gırmıs bu ,,abla"ve patronla ılıskı yaşamış yanı canım böle ablalara fazla guvenılmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğuk nevale ler oluyor boyle, sizi kiskanmis olabilir mi yasça kendisinden kucuksunuz anladigim kadariyla. Kendisi bekar mi ? Evliliginizi , diş gorunusunuzu kiskanip sizi gormezden gelmeye calismis gibi geldi bana

Valla kocanıza ilgi duyuyor sizi de kıskanmış besbelli, nefret ediyorum böyle kadınlardan! Eşinize söyleyin bir an önce araya mesafeyi koysun, erkekler saftır bu konularda kötüye çekmezler ama ileriki zamanlarda sizi çok rahatsız eder bu durum, hele ki ilk tanışmadan böyle davrandıysa

ne kadar kötü yorumalar yazılmış yok aldatıyor yok suratsız sevmem böylelerini..
belki kadın sizi sevmedi. ilk elektrik alamadı. eşinizle arkadaş diye sizinle de canciğer kuzu sarması olması mı gerek?
sen sırf eşinin arkadaşı diye herkese aynı mı yaklaşıyorsun? Elektriğini almıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…