Evli erkege goz koyan net o......dur aksine iddia eden de oyledir. Kadin kocana goz koymus ilk defa tanisiosun tepki vermiyor kiskanc yaratik baska erkek yok gibi evlilere saranlari sallandircan taksim meydanindaMerhaba kızlar eşimin iş yerine gittim ilk kez. eşim işyerindekilerden bahseder bana. bir de x abla diye birinden bahsediyordu çok iyi bilmem ne geçen pazara götürdüm falan. kadınla beni tanıştırdı eşim. kadına merhaba diyorum kadın bana cevap vermiyor.merhaba deyince yüzüme baktı ve gayet asıktı suratı , sadece tokalaştık hiçbir şey demedi. kadının karakteri bu dicem ama ordan eşim bir şey diyor kadın gülüyor , eşimle konuşuyor bir şeyler anlatıyor böyle oldu falan. kadın benimle tek bir kelam etmedi. tamam benimle sohbet etsin demiyorum ama insan merhaba deyince merhaba demez mi , ben gülümsüyorum kadın suratıma bakıp somurttu. eşimden 5-6 yaş büyük olabilir. sizce bu kadın bana neden böyle davrandı ki kızlar . cevap veremeyebilirim fazla eve yeni geldik yemek hazırlayacağım hemen yazmak istedim
Esin orda 1 yıldır çalışıyor,bu kadın eşinden sonra ise girmiş ve beraber pazara gidecek kadar samimiyet kurmuslar öyle mi?pazar diye başka bir yere götürmüs olmasın
Evli erkege goz koyan net o......dur aksine iddia eden de oyledir. Kadin kocana goz koymus ilk defa tanisiosun tepki vermiyor kiskanc yaratik baska erkek yok gibi evlilere saranlari sallandircan taksim meydaninda
O an başka bir işle uğraşıyordur ,canı sıkkındır,sinirlidir vs vs ..yada sadece yeni tanıdığı insanlara karşı soguktur .hemen ya kıskanmıştır ya gözü vardır vs şeklindeki yorumları yapıştırmaya hazır bekliyor herkes .
Öncelikle bir sakin oldun isterseniz ,bu kadar agresif olmanıza gerek yok:)herkes düşüncelerini yazıyor ve evet ben böyle düşünüyorum .bir kere biriyle yüzyüze gelmeyle o kadar herşey anlaşılmaz ,sonucta iş ortamı ve neler olduğunu bilemezsiniz .ayrıca eşiyle gülüp eğleniyorsa da eşine de burada birşeyleri sormak lazım ,tek bir insanı suçlamak olmaz .zaten herkes de herkesin kocasına çok meraklı .Ne ilgisi var hanfendi neyin pesindesiniz. Konu sahibi acikca yazmis bana karsi tavirli esimle gulup egleniyodu tarzinda. Buna gore yorum yapiyor herkes.
Art niyet ararım
Aynısı geçen hafta başıma geldi.aksam vakti eşim ve çocuklarla geziyoruz.pat diye bir araba durdu önümüzde.aaaa x beyyyy, nasılsınız,ayyy kaç yıl oldu diye yilisik bir kız atladı önümüze.bu arada bana selam vs yok.sonra eşim dedi ki hatırladın mı x hanım,hayır hatırlayamadım merhaba bu arada dedim.kiz bana da merhaba dedi ama sohbet vs benle hiç yok.ben çocuğun peşine yürüyünce eşim de geldi pesime. Yol boyu o sinirle eşime yuklendim neden muhabbeti uzatiyorsun diye .neyse eve geldik eşimin ins. İnceledim hanım benim olduğum fotolar hariç hepsini beğenmiş.esime bı şey deyip aklına karpuz kabuğu düşürmek istemiyorum ama takipteyim.
Canım sana basıma gelen bır olayı anlatayım esımle sevgılıydık ozaman ve nısanlanmak uzereydık ben yabancıyım azerbaycanlıyım ve ozmn unıversıtemız yenı bıtmısve esım isını kurmaya turkıyeye donmusdu neyse ıs yerınde hep bır abladan bahsedıyordu bırgun esımle konusurken skypeda baktım kadın cıkmıyor odadan 3cu sahısları çıkart odandan dedım bı baktım kadın dıger tarafdan cıkmıyorum dıyor ben agzımı açtığımda esım sesımı kıstıgını hıssetdım oZmn benımkıde 23-24 yaşlarında kadın baya büyük 35-40 ama esımın ole bı nıyetı olmadığını çok ıyı bılıyordum abla çık fln dedıyını duydum.esıme onu ısten cıkartmasını şart koydum sonra bana anlatıyorkı ben kovdum ısten bır tanıdıgın ofısıne ıse gırmıs bu ,,abla"ve patronla ılıskı yaşamış yanı canım böle ablalara fazla guvenılmez.Merhaba kızlar eşimin iş yerine gittim ilk kez. eşim işyerindekilerden bahseder bana. bir de x abla diye birinden bahsediyordu çok iyi bilmem ne geçen pazara götürdüm falan. kadınla beni tanıştırdı eşim. kadına merhaba diyorum kadın bana cevap vermiyor.merhaba deyince yüzüme baktı ve gayet asıktı suratı , sadece tokalaştık hiçbir şey demedi. kadının karakteri bu dicem ama ordan eşim bir şey diyor kadın gülüyor , eşimle konuşuyor bir şeyler anlatıyor böyle oldu falan. kadın benimle tek bir kelam etmedi. tamam benimle sohbet etsin demiyorum ama insan merhaba deyince merhaba demez mi , ben gülümsüyorum kadın suratıma bakıp somurttu. eşimden 5-6 yaş büyük olabilir. sizce bu kadın bana neden böyle davrandı ki kızlar . cevap veremeyebilirim fazla eve yeni geldik yemek hazırlayacağım hemen yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?