Eşimin işyerinde ki kadın

Aynen merhaba diyebilirsin yani ve bakışı görmeniz lazımdı çok kötü elektrik aldım

Eşiniz de farketmiş midir acaba?
Ben olsam başaramazdım sanırım ama eşinize konuyu çok önemsemiyormuş gibi açsanız daha iyi sanki...

Bence ya eşini beğeniyor, ya da seni kendinden yüksek gördü bozuldu. Normal iş arkadaşı böyle yapmaz çünkü. Bizlerinde başına geliyor aksine daha çok güler yüz gösteriyoruz, halhatır soruyoruz, misafirdir sonuçta. Ne olursa olsun iş arkadaşımızın bir misafiri (bu eş olur, anne-baba, kardeş olur)bu şekilde davranılmaz.

Sıkıntım varsa, çözmem gereken şeyler varsa ben de böyle yapıyorum. Tanıdığa ayıp olmasın diye kendimi çok zorluyorum lafa karışıp cevap veriyorum falan. Geri kalana surat sallıyorum aslında herkes için düşündüğüm keşke gitseler uğraşamayacağım oluyor. Bugün yine oldu bi iyi bi kötü davranmaktan nevrim döndü. Kmseyi istemedim o an, büyük bir kavga ettim önemli bir konu hakkında. Sonra gelsin dengesizlikler. Çıktım gittim bürodan kaçtım sonunda. Belki böyle bir şey olabilir.

o sırada eşinize dönüp 'selam bile vermiyor..ne konuşalım bu kişiyle deyip'.orda bozacaktın kadını eşinin yanında..sonra da duymamazlıktan gelirdin... kısmet; bir başka zaman gittiğinizde uygulayın...

Eşinize anlatın ,ara sıra eşinizi işyerinde ziyarete gidin, aynı şekilde davraniyorsa kadının hareketlerini gözlemleyin.Ne yapmaya çalıştığını daha iyi anlarsınız.

Eşiniz onu pazara götürdüyse yeni tanıştığı kişilerden bir selamı esirgeyecek kadar mesafeli biri değildir, iki ihtimal var; ya eşinize ilgisi var ya da o an sizi kendisinden daha hoş, güzel, vb. buldu ve kıskandı. Öyle soğuk, mesafeli biri olsa eşinizle iletişim kurmazdı ve eşiniz de onun hakkında iyi birisi filan demezdi, mesafeli biri diye anlatırdı onu.

Eşinize bi hissiyatı varsa sizide kıskanıyordur muhtemelen ve size böyle davranmış olabilir. Dikkat edin o kadına bence

Bir davranisla anlasilmaz ki.bir defa daha gidin. bakin bakalim yine ayni tavri mi sergileyecek.

kocanla is arkadasi. senle degil. sana yakin davranmak zorunda degil. herkesn herkesle ilk tanistigi an sicak kanli olma zorunlulugu yok.

Iyide belkide ilk tanıştığı kişiye karşı böyledir. Hemen yargılamak çok yanlış.

Ayrıca eşinize sakın söz etmeyin. Gereksiz olur.

Illa çok aklınıza takıldıysa bir süre sonra yeniden gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…