Aynen merhaba diyebilirsin yani ve bakışı görmeniz lazımdı çok kötü elektrik aldım
bence dışarıya karşı huyu budur. neden size özellikle asık suratlı olsun ki?
Yok konu sahibi genelde doktordan bakkala herkesin kıskandığı, beğendiği birisi
Kadınlar da kıskanmaya başlamıştır
Eşiniz onu pazara götürdüyse yeni tanıştığı kişilerden bir selamı esirgeyecek kadar mesafeli biri değildir, iki ihtimal var; ya eşinize ilgisi var ya da o an sizi kendisinden daha hoş, güzel, vb. buldu ve kıskandı. Öyle soğuk, mesafeli biri olsa eşinizle iletişim kurmazdı ve eşiniz de onun hakkında iyi birisi filan demezdi, mesafeli biri diye anlatırdı onu.Merhaba kızlar eşimin iş yerine gittim ilk kez. eşim işyerindekilerden bahseder bana. bir de x abla diye birinden bahsediyordu çok iyi bilmem ne geçen pazara götürdüm falan. kadınla beni tanıştırdı eşim. kadına merhaba diyorum kadın bana cevap vermiyor.merhaba deyince yüzüme baktı ve gayet asıktı suratı , sadece tokalaştık hiçbir şey demedi. kadının karakteri bu dicem ama ordan eşim bir şey diyor kadın gülüyor , eşimle konuşuyor bir şeyler anlatıyor böyle oldu falan. kadın benimle tek bir kelam etmedi. tamam benimle sohbet etsin demiyorum ama insan merhaba deyince merhaba demez mi , ben gülümsüyorum kadın suratıma bakıp somurttu. eşimden 5-6 yaş büyük olabilir. sizce bu kadın bana neden böyle davrandı ki kızlar . cevap veremeyebilirim fazla eve yeni geldik yemek hazırlayacağım hemen yazmak istedim
Eşinize bi hissiyatı varsa sizide kıskanıyordur muhtemelen ve size böyle davranmış olabilir. Dikkat edin o kadına benceMerhaba kızlar eşimin iş yerine gittim ilk kez. eşim işyerindekilerden bahseder bana. bir de x abla diye birinden bahsediyordu çok iyi bilmem ne geçen pazara götürdüm falan. kadınla beni tanıştırdı eşim. kadına merhaba diyorum kadın bana cevap vermiyor.merhaba deyince yüzüme baktı ve gayet asıktı suratı , sadece tokalaştık hiçbir şey demedi. kadının karakteri bu dicem ama ordan eşim bir şey diyor kadın gülüyor , eşimle konuşuyor bir şeyler anlatıyor böyle oldu falan. kadın benimle tek bir kelam etmedi. tamam benimle sohbet etsin demiyorum ama insan merhaba deyince merhaba demez mi , ben gülümsüyorum kadın suratıma bakıp somurttu. eşimden 5-6 yaş büyük olabilir. sizce bu kadın bana neden böyle davrandı ki kızlar . cevap veremeyebilirim fazla eve yeni geldik yemek hazırlayacağım hemen yazmak istedim
Herkeste kocasina asılıyoYok konu sahibi genelde doktordan bakkala herkesin kıskandığı, beğendiği birisi
Kadınlar da kıskanmaya başlamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?