Bunu hiçkimse anlayamıyor maalesef çoğu erkek böyle akılları bir tek uçkurlarına çalışıyor üzme canını me yaparsan yap yine izleyecek . Bende de bar bitane ne ondan nefret ediyorum burda arkadaşlarla da paylaştım belki okurmussundur bana cok kötü seyler yaşattı kandıl günü Allah onu bildiği gibi yapsın . toparlanmaya çalışıyorum.böyle erkekler için gözümüzün bir yaşı bile fazla değer verme canını sıkma .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet hepsini okudum maalesef. Senin derdin benden de büyükmüş. Ne umutlarla evleniliyor fakat sonradan şu yaşanılanlara bakın. Bugün konuştuk açık açık. Ben sana yetmiyor muyum dedim. Olur mu öyle şey çok mutluyum ben dedi. O kadınları mı arzuluyorsun dedim. Kesinlikle böyle bir şey yok dedi. Tamamen kendini tatmin amaçlı bakmış. Ben de erkeklerin bu tarz şeylere ihtiyacı yok tatmin olmak için, düşünmeniz bile yetiyor dedim. Ben seni çok seviyorum diyor sürekli. Ben de bak dedim. Bir bardak düşün yere düşürdün ve kırıldı. Özür dilesen ve tekrar su içmek istesen içebilir misin dedim. Tabi ki içemem dedi. İnsan kalbi de aynı dedim. Bir sonrakinde hiçbir şey eskisi gibi olmayak dedim. Bir de bu insan Allah korkusu olan bir insan. Sen dedim domuz eti yiyor musun? Hayır. Peki neden diyorum, çünkü haram diyor. E peki alkol içiyor musun? Hayır diyor. Peki neden diyorum, tabi ki haram ondan diyor. O zaman dedim sen bu tarz görüntülere bakmanın haram olduğunu bilmiyor musun dedim. Hele ki evli bir insanın böyle şeyler yapması, hele hele inancı olan bir insanın bunlara bakması, benim mantığıma sığmıyor. İhmal edilmiyorsun, geri de çevrilmiyorsun, e daha ne istiyorsun? Şu an için konuşuyorum ama kırgınım ve bunu hissediyor. Sanırım biraz zaman alacak bunu atlatmam. Senin derdinin yanında benimki de önemli değilmiş ya neyse. Umarım her şey düzelir ve mutlu günlerin olur önünde.
Bak canim ayni dert bizdede var anlatsam roman olurrr....
Simdi esimle aramiz iyi mutlu bir yuvamiz 9 aylik bir kizim var tek buyuk derdimi bu ..... meselesibaslarda yani hamileligim baslarda cok zor gecti , yaklasik 3 ay kadar hastanelerde kaldim buda sanirim o arada basladi izlemeye cunki onceden kontrol ederdim yoktu birsey.. Ne zamanki ogrendim kiyamet koptu tabii , kendimi o kadar asagilanmis hissettimki anlatamam kadinligimi sorguladim, kendimi ordakilerle kiyasladim daha neler nelerr pisikolojim alt ust oldu resmen kendimi aldatilmis gibi hissettik sonucta gozlede olsa zina degilmi? Heleki bana neden bakiyorsun diye sordugumdaki cevaplar offf offf .. Tekrar tekrar bakti hep verdigi sozlere dair.. Sonunda yine siddetli bir kavga bu sefer ayrilalim bile dedi bana, bende mademki beni o or.. Tercih ediyorsun hadi ayrilalim dedim o derece bindik arabaya oda inatci bende guyya avukata gidiyoruz bulduk netten bi tane dustuk yola.. Avukat kapisina geldik bna ozur dileme yerine hala senin yuzunden bu noktoya geldik diyo mutlumusuj felan, beni tabiki daha cok ciledwn cikariyo actim agzimi yumdum gozumu yine neyse sonunda ozur diledi kararligimi gordu bu konuda tabiki... Dedimki ina ben baska erkekleri izleyerek kendimi tatmin etsem hosuna gidermj kendini nasil hissedersin? Oyle birsey olamaz yapamassin dedi neyse baristik.. 1 ay bakmadi sonra yine aynisini yapti ama ben artik hep kontrol ettim dedim belki hamileyim diye cekiniyodur benden vs vs ama yinede iliskiye giriyorsuk yani hic yok degildi.. Ama o cinsellige duskun oldugu icin yetmiyordur dedim kendi kendime ama tabiki icten ice hep kendimi yedim bu surede... Neyse dogum oldu lohusalik bitti ... Ona dedim artik hersey eskiye dondu o seyler izlemeyi birak artik dedim yoksa sonumu olcak bu yok hayir hala devammm etti... Sonra tabiki artik yine bi kavga koptu bu sefer kizimin ustune yemin etti... Bende sus o pis agzina kizimi bulastirma dedim sonra yine uckuruna sahip olamicaksin olan kizima olur dedim oda yok artik bakmicam vs vs vs.... Ama tabiki yine bakti biliyorum kendini akilli saniyor ama bilmiyorli ben daha akilliyim... bana diyor senle mutluyum seviyorum yetip artiyorsun bile vs vsss... Neyse baktim sonu yok laftan anlamiyo actim telefonumdan guy larin video sunu soylemesi ayiptir biraktik twlefonu ortada :)) sonra aldi eline bir gun extra o sayfayi
Kapatmamistim olurda bir gun alirsa gorsun diye BU NE LANN dedi suratini gormen lazimdedim neymiski goster bakiyim? Haaa omu dedim aman merak ettim
Oyle bi bakmistim dedim oda oyle demisti zamaninda cunki bana... Sinirlendi yukari gitti yatmaya pesinden gittim konusmuyor tavir yapiyor .. Ya dedim nasil bir duyguymus benimde acip izlemem ins azda olsa anlamissindir beni... Oda dedi evet anladim felan.. Sabah oldu dedim gel sakince bi konusalim , dedigin gibi haram oldugunu anlattim haram yemeyi sevmiyor kendisi.. Dedim ona boyle seyler bakiyorsun kendini tatmin ediyorsun sonra dusta almadan calismaya gidip haram para kazaniyorsun, kizima ve bana haram yediyirsun dedim yapma boyle... İZliyorsun en azindan banyonu yap.. Sonra actim netten bir iki hocanin boyle seylerin gunah haram oldugunu anlatan videosunu goz zinasini vs duYgulandi bu acidan bakmamistim dedi , kendisi zaten aileden uzak dinden uzak buyumus burda yurtdisinda pek dini bilgiye sahip degil tamam artik bakmicam dedi... Haklisin vs .. O gunden bu yana baya zaman gecti.. Henuz yakalamadim baktigini, ya oda artik uyandi baksa bile ardinda iz birakmiyor yada gercekten izlemiyor ki ins oyledir... Gerci o gunden sonra 1-2 kere ..... dwgilde dans eden guzel kiz gibi netten video izlemis.. allahima dua ediyorum onu islah et diye boyle birsey yaparsada vicdanini sizlat aklina beni getir diye.. Yaparsada ins yakalarimmm insss
Kusura bakma uZun oldu cok doluyum bu konuda :))
Birde kendimi soyle teselli ettim bana bagli kizina bagli sevgisini her daim belli eder tek derdi bu olsun beterin beteri var dedim.. Sonucta bagimli degil her gun yada saatlerce bakmiyor dedim kendi kendime en fazla 5 dakka isi bitene kadar.. Her ne kadar zoruma gitse bile alismaya calisiyorum, bazen bos ver diyorum bazen kafama takiyorum isteama su bir gercekki nerde yari ciplak bi kadin sevisme sahnesi vs gorsem hemen aklima geliyor sinirlerim hopluyor... Ona bisi belli edemiyorum ama icten ice yiyorum kendimi
Ne kusura bakması. Sanırım hemen hemen bütün erkeklerde var bir sorun. Yaratılışımız farklı sonuç olarak. Ne kadar anlamaya çalışsam da anlayamıyorum. Ama şu bir gerçek ki bana günahsa ona da günah. Keşke bunu idrak edebilseler. Ben de senin gibi dedim. Ben izlesem ne hissedersin dedim. İzleyebilirsin diyor bana. Senin gibi değilim dedim bende. O da bunu bildiği için bu kadar rahat izleyebilirsin diyor ya zaten. Asıl beni endişelendiren konu daha büyük. Bunu yapabilen insan yarın öbür gün eline bir fırsat geçse beni aldatmaz mı diye düşünüyorum sürekli... Hamile olsam o zaman neler yapacak diye düşünmeye başladım. Belki abartıyorum ama hissettiklerim bunlar. Şu an bu konuyla ilgili hiçbir şey söylemiyorum. Unutmuş gibi davranıyorum ama içimden gitmiyor. Senin dediğin gibi film izlerken bile aklıma geliyor. Sevişme sahnesi olsun ya da dekolteli bir kadın olsun acaba ne düşünüyor diyorum. Dikkat ediyorum ilgili mi bakıyor diye. Ama ben böyle düşünmeye başladıysam hata benim mi? Sonuçta durduk yere böyle düşünmüyorum.
Seni bu konuda bendenmiyi kimse anlayamaz canim... Bende kendimi cogu erkekte var diye teselli ediyorum ama icim icimi yiyor. Suc bizim degil bizi bu hale getirenlerde ben ne bakiyosun diye cikistigimda bi kere bana verdigi cevapsa dahada vahim gidipte yatmadimya baktim sadece diyo...boyle gelmis boyle gidicek sanirim bunu ayrilma sebebide gormuyorum her ne kadar kabullenenesemde cunki bana karsi iyi ha oyle olmasa iste o zaman ciddi ciddi dusunurdum.. Ama dedigim gibi gerek sokakta gerek tv de bisey izlemek gelmiyo icimden onla ya bide tatile gidicez ya o zaman ? Offf cogu doktorlara sordum asiriya kacmiyor size uzak kalmiyorsa takinti yapmayin dedi ama nasil yapmiyayaim aklimda tilkiler dönüp duruyor (
Evet seni çok iyi anlıyorum. Boşanmak gibi bir düşüncem benim de yok ama bir daha yaparsan beni kaybedersin dedim üstüne basa basa. Buna rağmen yaparsa o zaman işler değişir diye düşünüyorum. Allah korusun tabi, umarım bir daha yapmaz. Ben böyle bir şeye ihtiyaç duymadığım için onun duyuyor oluşu bana ters geliyor. Umarım senin eşin de dersini alır, hatasını anlar da bir daha yapmaz. İnsanı gerçekten üzen bir durum.
Canim inan boyle demende ise yaramiyor hepsini denedim valizimi kizimi aldim yollara bile dustum pesimden geldi yalvar yakar ohoo daha neler neler.. İcinde varsa engel olamiyorlar buna her neyle tehdit edersen et ha birde hakkaten ne kadar cok ustelersen o kadar cok ilgilerini cekiyorlar... Bu nu onayladim resmen artik... Artik saldim cayira mevla gayira o derece yani allahindan bulsun bakarsada napayim
Arkadaslar bu bir aliskanlik malesef......ergenlikten kalan yada merak yada ...,.,,.,birsuru yada var
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
yapmayanı alnından öpmek lazım okudukça yapmayan yok gibi geliyo bana
bizimde karsı komsunun kocası izliyor ya oturma odaları bize bakıyor perdeyi kapatmayı unutmuşlar tülden bariz gözüküyordu vede tvden izliyor o kanallar mevcut adamda yaniikarısıda balkonda çamasır asıyordu kendine biliyo demekki ve de fıstık gibi karısı var yahu amaç ne izlemesinin cidden hastalık bagımlılık bu başka bişey olamaz herhalde :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?