Eşimin ..... izlemesi beni çok üzüyor.

Yazdıklarınızı okudum, ben daha ..... izlemeyi sevmeyen erkek görmedim. Babanız, dayınız emin olun kim denk getirse izler. Biz onlar gibi düşünmüyoruz, sadece tatmin olmak için izliyorlar. Siz yetmiyorsunuz anlamında değil. Eski erkek arkadaşım izlerdi, çok yaralanırdım. Annemle konuştum, her erkeğin izlediğini söyledi. Evliyim şimdi, eşim de çok seviyor. Yapacak birşey yok, bazen beraber izliyoruz.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu an için yapmıyor ve yapacağını da zannetmiyorum ama tabi ki sonuçta zaafları olan bir insan. Olur da yaparsa kendi bileceği bir şey ama hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Ama dediğiniz doğru. Yapacak bir şey yok gibi.

Bende evliliğimin ilk 4-5 ayında yaşadım bunu çok zor bir durum defalarca söyledim üzüldüğümü hoşuma gitmediğini ama bi şekilde yine oldu kendi istemesede bence her erkek bu sorunu yaşıyor yılların alışkanlığı şimdi vazgeçti bundan çünkü ona benim için onun ki kadar önemli olmadığını anlattım izlemesini istememe nedenimin gelecekte cinsel hayatımızın zayıflayacağını birbirimizden soğuyacağımızı eş gibi değilde ev arkadaşı gibi olacağımızı daha mutsuz bir evlilik yaşayabileceğimizi söyledim bu şekilde ikna oldu sende bu tarz bir yaklaşımda bulunursan belki durum değişir çünkü ağlamakla üzülmekle rahatsız oluyorum demekle olmuyor yine devam ediyorlar anlamıyorsun ama ediyor bir şekilde

Paylaştığın için çok teşekkür ederim. Bunu da dile getireceğim. Umarîm bir daha bunu yaşatmaz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…