Ya tamam mini etekli bir kız gördüğümüz zaman biz bayanlar bile bakıyoruz ama kız geçene kadar arkamızı dönüp dönüp de bakmıyorum ben şahsen söylüyorum düşüncemi...
Bazı erkekler görüyorum yollarda alışveriş merkezlerinde kısa etekli bir bayan gördükleri zaman 10 defa dönüp bakarlar.
Bakmak var,bakmak var evet
yanımda bi hatuna içine düşecek gibi bakarsa ve bende yakalarsam ciddi ciddi ama yolun ortasında çantayı kfasına geçiririm burunundan getiririm valla...klava:
Ya tamam mini etekli bir kız gördüğümüz zaman biz bayanlar bile bakıyoruz ama kız geçene kadar arkamızı dönüp dönüp de bakmıyorum ben şahsen söylüyorum düşüncemi...
Bazı erkekler görüyorum yollarda alışveriş merkezlerinde kısa etekli bir bayan gördükleri zaman 10 defa dönüp bakarlar.
Bakmak var,bakmak var evet
bide sırf erkekler baksın diye giyinenlerde var be kadın yani bu kadar teşhirci olmana ne gerek sonra tacize uğruyolar sende az daha usturuplu giyinsen kvırta kıvırta yürümesen kimse sana bişi demez bide sallana sallana yürüyolar ya sinir oluyorum alsanaalsanasmile
Tecavüzcü coksunun yumrugnu isirarak fimlerde baktigi gibi bakmadiktan sonra baksin, cokta fi fiboshayallersmile
Zaten bakarsa işi orda biter :mymeka:
Ben bile bakıyorum wallaha güzel görünce sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?