- 3 Ekim 2007
- 3.601
- 955
- 688
valla benimkiyle o konuda rahatız,tatilden döndü daha yeni,heryerde tangalı,üstü çıplak kadınlar...bıkmış çocuk,''aşkım bakmıyım diyorum ama nereye dönsem görüyorum kusucaktım artık'' diyor
ayrıca şu da bir gerçekki ortalıkta cıbıl cıbıl kadınları gördükçe ilgisizleşiyorlar bencede.zaten türban fantezisininde burdan çıktığına inanıyorum.bilinmeyen şeyler,görülmeyen şeyler ilgi çeker.
ama bence böyle kadınlar olsun ya...daha medeni bir toplum oluruz,en azından kolunu görüpte tahrik olan kesim azalır...
işte bundan bahsetmiştimvereliniortak
ama herkesin kapasitesi bir degilki şıpp diye anlasın
benim kandırıldıgımı düşünenlere kapak olsun
illa mayolu olmasıda gerekmiyor.normal acıklara lafım yok .ama cidden bazı kadınlar öle bi giyiniyorki insanın bakası bile gelmiyor.
beyaz pantolon,arkadan cıkmış kocaman bi popo ve içinde iç çamaşırı alenen ortada.
benim bile bayan halimle midem bulanıyor itici geliyor.erkekler napsın
:))) ne güzel sağlıklı sıhhatli doğup büyüsün işallah :)))
şöyle aklı başında kimseye pabuç bırakmayacak, kendine güvenen sapasağlam bi kız yetiştir de görsün erkek milleti opuyorumnanaktan
illa mayolu olmasıda gerekmiyor.normal acıklara lafım yok .ama cidden bazı kadınlar öle bi giyiniyorki insanın bakası bile gelmiyor.
beyaz pantolon,arkadan cıkmış kocaman bi popo ve içinde iç çamaşırı alenen ortada.
...işte bundan bahsetmiştimvereliniortak
geldimmm
kadın erkek ilişkilerinin daha medeni olması erkeğin kadının bedeninde ibaret olmadığını anlaması için açılmak yani açık giyinmek değil daha insani ilişkiler kurmak gerek bence. bizler hepimiz anne olacağız ya da anneyia insan yetiştiriyoruz sorumluluğumuz çok fazla...çocuklarımızı kadın erkek değil "önce insan" diye yetiştirirsek bu sorunlar ortadan kalkar. evet insan ne kadar çok görürse gözü o kadar alışır ama içinde fesatlık olan tahrik etmek isteyen kadın bunu her halukarda başarır. erkeğin ne kadar aklı başında ne kadar bilinçli ve ne kadar insanca yetiştiğine bağlıdır kötü duygularla bakıp bakmaması. izninizle ben konunun gidişatını az biraz değişitrmek istiyorum (konu sahibinden özür dileyerek) "böyle kadınlar olmasa rahat ne iyi olur" tarzında bi düşünceyle yaklaşmış bazı arkadaşlarımız...sizce bu doğru bi yaklaşım mı??
mesela Ben adanada ipli askılı giyer daracık pantollar giyer öyle gezerim, kimse de Bakmaz "rahatsızlık verecek şekilde" ama konya ereğliye kuzenimin yanına gittiğimde değil ipli Badi giymek yarım kollu Bile giydiğimde çook rahatsız edici Bakışlar ve sözlü tacizlerle karşılaştım. Çünkü insanların gözü alışmamış. neyse yazın Bodruma gittim, millet hep cıBıl CıBıl kimse kimseye Bakmıyor Bile, neden göz artık alışmış.. Bikiniyle sahilde oturup Biramı nargilemi içtim otele giderken de Belime havlumu Bağladım, üstümde Bikini var, yolda hiç kimse Bakmadı Bile.. eee göz alışınca öyle oluyor. Valla kim ne isterse giysin, Beni Bi gram rahatsız etmez, ne münaseBet, Ben de açık giyinen Biriyim, yarın Bigün eşim mini etekli Birini gördüğünde göz ucuyla Baktı diye kavga çıkarmam, ama süzdüyse resmen proBlem vardır, ee kocacım karın da giyiyor ama o mini eteği Bende o kadar güzel durmamış mı derim.
valla öyle birisini gördüğüm zaman ben eşime gösteriyorum bak bak diyesempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?