Valla ben olsam önce güzel kadınmış falan derim, ne cevap vereceğini merak ederim. Tepkimi de vereceği cevaba göre koyarım. Bi yerde okumuştum bunu erkeklerin öyle baktıkları kadınlara, kız arkadaşı bu şekilde güzel şeyler söyleyince, azarlamaktan daha etkili oluyormuş. Dene bence ikincisini yaşarsan... sempatiksalakcinni
biz eşimle beraber bakıyoruz valla. onun da bu durum çok hoşuna gidiyor benden hiçbişey saklamıyor. biribirimize sonsuz güveniyoruz, akşam eve gelince aşkım bugün böle bi kadın gördüm nasıl giyinmişti felan diye bana anlatır sanki erkek arkadaşı gibi. bende ona eşlik ederim gülüşürüz. evlilikte karı koca olmaktan ziyade dost olmak, biribirini anlamak, aynı dili konuşabilmek çok önemlidir. biz biribirimizden hiçbişey saklamıyoruz çünkü kendimize güvenimiz tam. erkektir bakar kızlar, bakmıyorum diyen yalan söyler hem baksın da zaten. baktığıyla kalsın bence bunda ne kötülük var ki??
Valla arkadaşlar sanıyor musunuz ki siz kızıyorsunuz diye bakmıyorlar?
Ya da bakmayan erkek vardır?
Ya da sanıyor musunuz ki ceza vererek, küserek, kavga çıkartarak bakmasını engelleyebilirsiniz?
Ancak sizin yanınızda bakmazlar o kadar.
Bu yüzden boşuna kasmayın, boş yere tatlı canınızı da sıkmayın.
Zira bakmayan erkek yoktur, bakarken yakalanmayan erkek vardır.
benimde basimdan buna benzer bir olay gecti hatta onayladim valla iyi biliyosun güzele bakmayi güzel kadin demi demistim...o an bana sarilarak sen ondan gü+zelsin askim demisti he canim hee demistim...severim güzele bakmayi dedim erkek olsun kadin olsun dedim o an o kafayi yedi ne yani dedi güzel yakisikli erkek görsen bakacan öylemi dedi eee heralde yani dedim,...o an o soke oldu :)) olsun banane bilsin benim manyak veya bilgisiz olmadigimi bende bilirim güzeli ...
benimde basimdan buna benzer bir olay gecti hatta onayladim valla iyi biliyosun güzele bakmayi güzel kadin demi demistim...o an bana sarilarak sen ondan gü+zelsin askim demisti he canim hee demistim...severim güzele bakmayi dedim erkek olsun kadin olsun dedim o an o kafayi yedi ne yani dedi güzel yakisikli erkek görsen bakacan öylemi dedi eee heralde yani dedim,...o an o soke oldu :)) olsun banane bilsin benim manyak veya bilgisiz olmadigimi bende bilirim güzeli ...
Nası gösteriyon kız Allah iyiliğini versin emi sempatiksalakcinni
Biz adamlar birine baktığı zaman elimize alırız hemen intikam tüfeğini,bu da nerdeyse ödüllendirecek adamı sempatiksalakcinni
valla gösteriyom, yakışmış mı, sence nasıl olmuş?
bacakları da güzelmiş haaa diyorum..kaydirigubbakcemile3
o ise amaaan aşkım kötü kadın bunlar, boş ver diyorsempatiksalakcinni
Niye gosterme geregi duyuyorsunuz bende bunu anlamam ne yani aslinda o bakmicaktirda siz gosterincemi bakmis oluyor? yada onu cok sasirtmismi oluyosunuz? hepsi hikaye siz gosterene kadar o coktan gormustur zaten dikkatini cektiyse. Bu arada mini etekliler kotu kadinmi oluyomus? Bazi erkekler kadinlari nasil susturacaklarini gercekten iyi biliyor şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?