- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Kadının en büyük düşmanı yine bir kadın değil mi malesefEeee kadın konu sahibesini de davet etmiş zaten?
Üstelik kadın eşle iş arkadaşı onunla önce muhabbet kurup sonra da konu sahibesiyle tanışmak istemesi normal değil mi? Konu sahibesini de davet etmiş, tanıyıp arkadaş olmak istemiş işte kadın.
Bu kadın evli olsa da aynı şeyi düşünecek miydiniz? Kadın belli ki arkadaş arıyor, sıcakkanlı bir insan.Bu kadar kötü bakacaklarını bilseydi zaten hiç konuşmazdı bile emin olun.
Arkadasim calisiyor da ailelerinin firininda yani istedigi zaman cikabiliyor .Is saatlerinde çocuk olsun olmasın hepimiz işte oluyoruz eğer çalışıyorsak
Ah siz Almancilar...insanlari genellemekten nefret ediyorum aman istisnaya hic rastlamadim:) Almanyada ki kadinlara da cok genissiniz diyormusunuz, sizi barindirmazlar o toplumda bu kafayla.
Ahhhh ahhh
Ahhhhh... türkiyede ne Fark ettim biliyormusunuz, Siz karilar kizlar Ideal ortayi bulamiyorsunuz harbi diyorum yaa. Ya Siz ooooo kadar „moderen“ Olmak istiyorsunuz genisliginin ayarini unutuyorsunuz salak salak hareketler yapiyorsunuz, veya okadar cahilsiniz ve kendinizi yinede hep hakli buluyorsunuz. Sadece Bir yere düsüne beceriyorsunuz Sanki valla bak, samimiyim. Duvara kadar düsünmek, duvarin arkasinda ötesi Yok Sanki
Sadece tvden vs hayaller yapmayin lütfen gercektende beyininizi calistirin.
Pardon bir istisnaya rastladim, kendisi hatta bu sitede üye:)Ah siz Almancilar...insanlari genellemekten nefret ediyorum aman istisnaya hic rastlamadim:) Almanyada ki kadinlara da cok genissiniz diyormusunuz, sizi barindirmazlar o toplumda bu kafayla.
Ah siz Almancilar...insanlari genellemekten nefret ediyorum aman istisnaya hic rastlamadim:) Almanyada ki kadinlara da cok genissiniz diyormusunuz, sizi barindirmazlar o toplumda bu kafayla.
Ben abes hic birşey görmedim abartmayın ne var bunda bizde işte eşlerimizi anlatıyoruz yani erkeklerde anlatıyor kadınlarda tamamen arkadaşca neye takıldınız bu kadar anlamadim bence eşinizde biraz kötü niyetli ki dediğinden birseyler çıkarmışMerhaba. Eşimin kadın iş arkadaşı var. Bu yıla kadar ismini duydum arada o kadar. Herhangi bir samimiyet söz konusu değildi. Bu kişi eşinden boşanmış ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı lojmana daha doğrusu. Arada karşılaşıp selamlaşıyoruz tüm samimiyet bu.
Dün eşim anlattı. Geçen gün işyerinde karşılaşmışlar. Eşim evimize yakın bir yere spor için gittiğini söylemiş açık hava daha önce de bizi giderken görmüştü yolda kısa ayaküstü konuşmuştuk. O da demiş ki eski eşim hem sabah giderdi spora hem de akşam giderdi. Ben işten gelip yemek hazırlardım o da spora giderdi demiş. Ne alaka sana niye eski eşini anlatıyor dedim ben de anlam veremedim dedi eşim.
Bir de dün eşim eve çıkarken karşılaşmışlar apartmanın önünde. Eczaneye gidiyormuş o kişi. Burnundan estetik ameliyat olacakmış ama burnu kalın deriliymiş. Üç ay ilaç kullanacakmış ameliyattan önce. Ve bugünden için de misafirleri gelecekmiş. Sabah kahvaltıya arkadaşları gelecekmiş sonra öğleden sonraya başka arkadaşları gelecekmiş. Akşam da yakınlarda bi cafede fotoğrafçılık kursu varmış oraya gidecekmiş.
Sizce bu kadar ayrıntı vermesi normal mi. Eşime dedim ki neden bu kadar ayrıntı veriyor sana. O da herhalde hayatım yolunda imajı çizmeye çalışıyor dedi.
Bir ara da üçümüz görüşelim isterseniz demiş. O eşim ben. Evde buluşacakmışız.
Bugüne kadar hiç takılmamıştım ama bilemedim biraz abartı geldi bana. Sizin güzel düşüncelerinizi merak ettim.
Edit: boşanmış olduğu ayrıntısını vermiş olmama takılınmış ama açıklık getiriyim. Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni.
Eşim de başak aynısı. Okuldaki tüm detayları anlatır. Onunla karar verip büyük alım yapacaksak en az iki sene. Her detayı analiz etmesi lazım. Dinlemek bazen çok yorucu oluyor.Aynı ben. Erkek arkadaslarımın basını sisiririm böyle. Evli erkek arkadaslarımında sisiririm. Misal geçen birini gördüm yolda esini almaya gidiyormus. Bende iskembe aldım. Nereye sen nereye derken konu açıldı.
İşkembe aldım eve gidiyorum dedim. İşkembe mi kadınlığından utan o ne öyle işkembe sevilir mi dedi. Bende basladım yapılısı lezzeti falan. Sen şimdi sarımsakta yemezsin nasıl yaşıyosun böyle ya diye sohbet devam etti en sonunda detayı ayrıntısı derken iş güç naptınlı nasılsınlı devam ettik.
Kadının marsını çok merak ettim şimdi. Mars başak veya ikizlerdir o şimdi. Genelde böyle detayın anası olup cıkıyoruz. Ben bir şey göremedim yani kadında. Samimiyet kurmaya çalışıyor demek ki tarzı bu. Siz istemezseniz uygun bir dille konuşabilirsiniz.
İnsanları eleştirmek yerine dil bilgisine göz atarak beyninizi çalıştırın lütfen. İnanın sizin için daha faydalı olur. Bu kadar kötü bir yazım bu kadar iğrenç bir üslup bu kadar saçma bir kafa yapısı ile ister Almanya ister Türkiye olsun. Çok mide bulandırıcısınız.
Ahhhh ahhh
Ahhhhh... türkiyede ne Fark ettim biliyormusunuz, Siz karilar kizlar Ideal ortayi bulamiyorsunuz harbi diyorum yaa. Ya Siz ooooo kadar „moderen“ Olmak istiyorsunuz genisliginin ayarini unutuyorsunuz salak salak hareketler yapiyorsunuz, veya okadar cahilsiniz ve kendinizi yinede hep hakli buluyorsunuz. Sadece Bir yere düsüne beceriyorsunuz Sanki valla bak, samimiyim. Duvara kadar düsünmek, duvarin arkasinda ötesi Yok Sanki
Helal olsun burçdaşıma. Başaklığın hakkını veriyor.Eşim de başak aynısı. Okuldaki tüm detayları anlatır. Onunla karar verip büyük alım yapacaksak en az iki sene. Her detayı analiz etmesi lazım. Dinlemek bazen çok yorucu oluyor.
Ben kocamı fanusa koymaya gidiyorum, tehlike büyük17 yıllık DULum arkadaşlar
tek derdim çocuğumu en iyi şekilde yetiştirmek
inanın gözüm erkek falan görmüyor
bir de sütten ağzı yanan bratt bile olsa cık olmuyor yani
bence siz evlilerden korkun malum neler duyuyoruz
ha ama kızım seneye üniversiteye başlıyor bak o zamana söz veremem artık
her an birinin üzerine atlayabilirim evli bekar fark yapmaz
brattse tabi bi düşünmek lazımBen kocamı fanusa koymaya gidiyorum, tehlike büyük
Tamam hemen başlıyoruz çalıştırmaya.
Ahhhh ahhh
zaten büyük resmi bir tek siz dışardaki üstün zekalar görüyorsunuz
Ahhhh ahhh
Akıllı ol aptali oyna diyor ama durumu çok yanlış anlamışBu ne diyor yahu!!
Haa oldu almanyada herkes mikimmil demi begenmedigin insanlarla iş yapma6 senedir Tryeye gidip geliyorum, is kadinim Ben. En Cok burdayim türkiyede.
Ve gercekten, asistan mi, komsu mu, villa yöneticisinin karisi mi, cocugumun okullarda, Kurslarda allahim Öğretmenler bile bazen bana okadar sacma düsünceleri ile gercekten hayret bisey dedirtiyor.
Kötü insanlar demiyorum asla, ama maaaaleseffff Cooooguuun kisiler , Daha cooook ekmek yemeliler. Zaman yetcekmi bilemedim tühh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?