Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Benim takıldığım nokta, eşiniz niye size anlatıyor bunu böyle şöyle diye, her kelimesine kadar.
Kadının mizacı bu şekilde olabilir, bazı insanlar siz sormadan ayrıntı verir böyle. Ben rahatsız olunabilecek bir durum görmedim açıkçası.

Kadının en büyük düşmanı yine bir kadın değil mi malesef
Bir kadın bosandiysa, yada yanlışlıkla bir erkeğe gulduyse o yolludur, aranıyordur bakışı. Boşanmış erkek olsa kimse böyle düşünmüyor nedense... Sanki biz yine bir bayandan bosaniyoeuz ve tüm suç bizde İşte bu yüzden bizim hayatlarimiz zehir oluyor. Etrafımızi daraltmaya calisiyoruz... Sonra da bir bakmışsın tek başına kalmışız, terapi falan... Yazıklar olsun bu düşünce tarzına.

Ah siz Almancilar...insanlari genellemekten nefret ediyorum aman istisnaya hic rastlamadim:) Almanyada ki kadinlara da cok genissiniz diyormusunuz, sizi barindirmazlar o toplumda bu kafayla.

Ah siz Almancilar...insanlari genellemekten nefret ediyorum aman istisnaya hic rastlamadim:) Almanyada ki kadinlara da cok genissiniz diyormusunuz, sizi barindirmazlar o toplumda bu kafayla.

bu gibi almancılar alman veya başka yabancı milletten arkadaşı, komşusu olamıyor ki. anlaşmaları mümkün değil.
yurtdışında ama sadece kendi milletleri ile yaşayan insanlar oluyorlar.

Ben abes hic birşey görmedim abartmayın ne var bunda bizde işte eşlerimizi anlatıyoruz yani erkeklerde anlatıyor kadınlarda tamamen arkadaşca neye takıldınız bu kadar anlamadim bence eşinizde biraz kötü niyetli ki dediğinden birseyler çıkarmış

Eşim de başak aynısı. Okuldaki tüm detayları anlatır. Onunla karar verip büyük alım yapacaksak en az iki sene. Her detayı analiz etmesi lazım. Dinlemek bazen çok yorucu oluyor.

İnsanları eleştirmek yerine dil bilgisine göz atarak beyninizi çalıştırın lütfen. İnanın sizin için daha faydalı olur. Bu kadar kötü bir yazım bu kadar iğrenç bir üslup bu kadar saçma bir kafa yapısı ile ister Almanya ister Türkiye olsun. Çok mide bulandırıcısınız.

Yanliz konu sahibi ortada hic yok eşinin is arkadaşına (komşusu) çay içmeye gitti galiba

17 yıllık DULum arkadaşlar
tek derdim çocuğumu en iyi şekilde yetiştirmek
inanın gözüm erkek falan görmüyor
bir de sütten ağzı yanan bratt bile olsa cık olmuyor yani
bence siz evlilerden korkun malum neler duyuyoruz

ha ama kızım seneye üniversiteye başlıyor bak o zamana söz veremem artık
her an birinin üzerine atlayabilirim evli bekar fark yapmaz

Ben kocamı fanusa koymaya gidiyorum, tehlike büyük

Tamam hemen başlıyoruz çalıştırmaya.
Kilometrelerce öteden aydinlattınız bizi. Yoksa hep cahil kalacaktık.

zaten büyük resmi bir tek siz dışardaki üstün zekalar görüyorsunuz
HER KONUDA

Haa oldu almanyada herkes mikimmil demi begenmedigin insanlarla iş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…