Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Bazı insanlar sohbet ederken gereksiz ayrıntı verebiliyor. Siz uzak durmaya bakın, madem bu kadar rahatsız etti sizi eşinizde geçiştirsin , çok kafaya takılacak bir durum da yok aslında.

Şu düşünce yapısına sahip insanın çıkıp Türkiyedeki insanlara cahil demesi o kadar komik oluyor ki daha yazmayı bile bilmez üstüne çarpık düşünceye bağnaz düşünceye sahip ol biz cahil olalım bir yerimle gülesim geldi sorry

bence daha acısı hem bu kafada olup hem de oy kullanabilmeleri burada

Geneli böyle ise buradan gitmeleri iyi olmuş diyecektim bu ayrıntı aklıma geliverdi sgjkk

valla böyle olanları da çok. yani işim gereği yurtdışından çok firma ile çalışıyoruz. içlerinde türklerde var çok sayıda. bu tip bağnaz düşüncede olanlar da çok malesef

Yazdiklarindan bir sey anladiysaniz sizi tebrik ediyorum. Ben bir sey anlamadim acikcasi.

"İş kadınıyım elitim ama türk kadınları kocamı gözüynen yiyollaaa" modunda gezmek çok cringe değil mi ?

H Hallimce eski konuda esin seni aldatıyor olabilir yazanlara çemkiyordun, şimdi ne oldu? Yorum yazanlara iyiliğimi mi istiyorlar kötülüğünü mu belli değil diyordun şimdi ne değişti? Bir de aldatma gibi bir durum yok yazmışsın. Kendini mi kandırıyorsun bizi mi? kocandan şikayet edip gün sonunda yorum yapanlara çemkiriyordun bu konunun amacı ne? bu olaydan önce kocan bir melek miydi?

Bir tek kanatları eksikti

Aldatma bence yok gibi, ama adam Hallimce 'ye resmen gözdağı vermiş, kadının her lafını hareketini mana çıkara çıkara anlatarak, yok kadın hayatını yolunda göstermeye çalışıyormuş da bilmem ne. Sanki kadın ona yazıyor imajı vermeye çalışmış. Adamın bi ailesi var, saç baş yoldurtur. Sırf onlar yüzünden boşanma fikri geliyordu konu sahibinin aklına zaten, işte adam bu yüzden karısının aklına boşanmış kadınların hayatın her alanında iflah olmayacağı fikrini alttan alttan vermeye başlamış.

Bu kadınla aralarında birşey olsa, kocama musallat olmuştu diyecek işte. Baştan önlem alıyor

Kadın iyidir kötüdür bilemem ama eşinin bunları sana ballandıra ballandıra anlatması... kıskandırmaya çalışıyor herhalde.
Kadın da bence de gereksiz birisi eşinizi uyarın bunları anlatacak samimiyeti ona nasıl verirsin diye.

İşte koca melek olunca suç kadınlarda oluyor. Düne kadar kocası yüzüne bakmiyordu suçlu yorum yazanlar oluyordu, şimdi de bir suçlu bulmuş. birazdan gelecek kalbiniz kötü sizin diyecek.
Boşanmaya gözü kesmeyen genelde karşı tarafı suçluyor. Kocamda gözleri var tribine giriyorlar

Bir tek kanatları eksikti
Hiç düşünmüyor da, eşimin ailesinden neden bu kadar nefret ediyorum. Bu adam bildiğin zeki, öyle de böyle de kadın hamile iken çocuğun düşer inşallah diye beddua eden, oğlunun parasını yiyebilmek için yuvasını yıkmaya çalışan ailesi ile yüzyüze baktırmayı başardı. Aldatmadığına mı inandırmayacak?

Birincis evliyken kocası belki sıkıyordu kimseyle konuşamıyordu. İkincisi eşinin iş arkadaşı bütğn gün yan yanalar mıhabbet etmesi normal. 3.sü git eşine de nie konuşup duruyorsun die. 4.sü nie gakıon özgüvensizmisin kocanı alacaksa kocana sahip çık o zamqn kadına laf edeceğine

Bazı yorumları şaşkınlık içinde okudum. Ne kadar sığ beyin var arkadaş. Şu bazı kadınların işi gücü yok avaralıktan kocalarına odaklanıp elaleme kulp takmasına deliriyorum. Pislik zihniyetinize tüküreyim. Ulan senin sidikli kocanı millet napsın. 2 cümle kurdu diye paranoyak oluyo millet.. Sansar gibi bok atacak insan kolluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…