Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

“ Napıyorsun - spora gidiyorum ya - benim eski eşim de hem akşam hem gündüz spora giderdi ben de ona yemekler hazırlardım “ djfmmdldödld
Oradaki iletişimin böyle olduğunu sanmıyorum ya. Kaldı ki olsa bile kadın diyecek bir şey bulamadı o an aklına o geldi belki. Geçen bir yere giderken arkadaşımın sevgilisiyle karşılaştım ayak üstü konuştuk. Konu nereden açıldı hatırlamıyorum ama yaş mevzusuna geldi. Gereksiz bir detay verdim çünkü o an diyecek bir şey bulamadım ağzımdan o çıktı. Arkadaşıma gidip uzun uzun anlatıp bunun analizini yapsa akıl sağlığından şüphe ederim.

Aynen ya bazen alakasiz konulara bende giriyorum sonra da ne alaka şimdi nie soyledim diye kendime kiziyorum

Kadının anlattığı şeyler de burun estetiği, eski eşinin de spora gidiyor oluşu falan. Sanki lazer epilasyon anılarından bahsetmiş gibi şoka girmişler.
Burun yani, göğüs, bacak, labioplasti falan da değil. Burun estetiğini yaptırmayan mı var be? Bademcik ameliyatı gibi bişey oldu artık. Allah Allah, değişik cidden.

Kadının anlattığı şeyler de burun estetiği, eski eşinin de spora gidiyor oluşu falan. Sanki lazer epilasyon anılarından bahsetmiş gibi şoka girmişler.
Ben kocasinin her ince ayrintisini karisina anlatmasina sasirdim valla sanki ozellikle 1 e 1000 katip anlatiyor karisi kiskansin diye

Hee eşin sadece mrb diyor ama kadın bunları anlatıyor öyle mi? Ya muhabbet var işte karşılıklı...Hiçbi asılma da göremedim kadında bence sorun yok...Sorun senin hem muhabbet edip hepsini anlatması sonra da kadını sorunlu görmesi..Hayatı yolunda göstermeye çalışıyormuş...Geri kafalı bi erkek daha...Boşanan kadının hayatı berbat yani eşine göre...Siz boşanırsanız bi gün , eşin de seni böyle görecek işte....Ben tencere kapaksınız...Boşanmış olduğuna ne çok vurgu yapmışsın kadının..Kınadığın başına gelmeden ölmezsin

Ayrica bekar arkadaşlar bizle gorusmuyor cocuklar ve saatler onlara uymuyor

bir sürü çocuklu arkadaşım var, bekarım ama uydurabiliyoruz saatleri. evet çocuğum olmadığı için bazı şeyleri anlamıyorum ama bence saatler uymuyor bahane oluyor bu gibi durumlarda.

Bazı insanlar böyledir hayatındaki her detayı anlatır ilk kez karşılaştığı insana bile. Eşinizin hepsini dikkatle dinleyip size anlatması hiçbi detayı atlamaması daha saçma, yani kadın boş boş konuyosa hehe desin çok samimi olmasın yeter. Siz de daha şimdiden hazetmiyorsanız hiç görüşme işlerine girmeyin

bir sürü çocuklu arkadaşım var, bekarım ama uydurabiliyoruz saatleri. evet çocuğum olmadığı için bazı şeyleri anlamıyorum ama bence saatler uymuyor bahane oluyor bu gibi durumlarda.
Yok ya gercekten cocuklar okuldayken ben iste oluyom hafta sonu zaten immmkani yok .

2 bekar arkadasim var birisinin cocugu var onla oluyor ama digeri hep kizkiza takilalim izinli günlerde takiliyoruz sadece cokta iyi geliyor aslinda

Yok ya gercekten cocuklar okuldayken ben iste oluyom hafta sonu zaten immmkani yok .

2 bekar arkadasim var birisinin cocugu var onla oluyor ama digeri hep kizkiza takilalim izinli günlerde takiliyoruz sadece cokta iyi geliyor aslinda

ya evet ayrıca kız kıza da oluyor ama çocuklarla da gayet denk geliyor bizim.
akşam buluşursak çocuk olduğumuz yerde uyuyor mesela.
yada benim arkadaşlarım çok rahat olduklarından kasmıyorlar eve yetişicez falan diye.

Cok guzel ve anlayislilarmis ozaman bizimki baya çocuk sevmeyen bir tip onla oturup sigara çay kahve muhabbeti olacak telefon kapanacak başka türlü olmuyor

Cok guzel ve anlayislilarmis ozaman bizimki baya çocuk sevmeyen bir tip onla oturup sigara çay kahve muhabbeti olacak telefon kapanacak başka türlü olmuyor

dediğim gibi çocuğum olmadığı için bazı şeyleri anlayamıyorum ama arkadaşım her haliyle benim için kıymetlidir :)

Ben bu tavırları anlamıyorum benimde başıma geldi ordan biliyorum. Bi arkadaş grubu vardı çoğunluğu evli bende boşanmış insan olarak tek. :) hepside liseden arkadaşlar bitane lise arkadaşım karısının korkusuna ortam içinde benimle diyolağa girmemeye başladı ve ortam içine girince selam dahi vermedi o geldi aklıma.. Hayır insanlar ne zannediyo anlamıyorum ki boşanınca milletin üstüne mi atlıyoruz neyin kafası bu? Ki kadından önce tanıdığım insan.. Ayrıca o kadın durduk yere öyle anlatmaz muhabbet etmişler işte ne var bunda anlamadım. Böyle kafalar beni yoruyor yazmadan geçemedim kusura bakma.

Kendi kocalarına güvenmiyorlar. Ama boşanmayacaklar da, e bu durumda o adamın koynunda nasıl yatacaklar rahat rahat? Tabi sana mok atarak.

Is saatlerinde çocuk olsun olmasın hepimiz işte oluyoruz eğer çalışıyorsak

Bazı yazılanlar gerçekten utanç verici. Bazı insanlar 2 çift lafın belini kırmayı seviyor bknz ben , komşu kadın da ayaküstü çene çalayım demiş türlü türlü şey yakıştırdılar burda Ben anlayamıyorum vıyy kocanı ham yaptı yapacak yazanları hiç mi hayatlarında sosyal ortam görmemişler, hiç mi arkadaşları yok hiç mi sohbetleri yok

Bence şuan için sorun yok ama insan neyi çağırırsa o gelir başına artık buna inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…