Esimin kan grubu

Babası farklı biri olabilir, evlâtlık olabilir, hastanede karışmış olabilir. Bunlar hep ihtimal dahilinde. Ama bence büyük olasılıkla içlerinden birinin kan grubu yanlış ölçüldü. Aynısı bir tanıdığımın başına geldi. Anne ve babası tekrar ölçtürdüler ve annesininkinin yıllar önce yanlış ölçüldüğü anlaşıldı.

Anne babanın ve senin kan grubun neki
Aynı olacak diye birşey yok elbette ama çaprazlamaya uyması lazım
Yoksa benımkıde farklı anne babamınkide
Annemin ab babamın 0 benimki b grubu
Annemin A pozitif babamın B pozitif sanırım hatırladığım kadarıyla
Benimkisi ise B Negatif

Acaba annesine mi sorsam. Bu çocuk kimden diye

Yok artık. Kayınvalidenize eşinizi kasdederek bu kimden mi diyeceksiniz? Ben mi yanlış anladım. Doğru anladıysam, size gelininiz gelip bu çocuk kimden dese ne hissedersiniz?

En kötü ihtimal gerçek bile olsa, Ahmet Bey vardı, ona gönlüm kaydıydı mı diyecek size? Test hatası olduysa ne yaparsınız?

Annemin A pozitif babamın B pozitif sanırım hatırladığım kadarıyla
Benimkisi ise B Negatif
Ben yanlış hatırlamışım olabiliyormuş canım tehlikeyi atlattık

Yok artık. Kayınvalidenize eşinizi kasdederek bu kimden mi diyeceksiniz? Size gelininiz gelip bu çocuk kimden dese ne hissedersiniz?
öyle bişey diyecegimden değil tabiki şaka yapmıştım ama bunun olamayacağını izah etmeye çalışabilirim.

Acaba annesine mi sorsam. Bu çocuk kimden diye
Yok artık
Denir mi kız öyle
Sağlık muayanesi falan diye anne babaya tekrar kan testi yaptırın eşinde yaptırsın bir hata yoksa eşin konuşur

Herkes kendinden suphelenmis ama bu çok başka bişey baya yazı okudum internette Hani araştırmasını yapıp eşime bile öyle söyledim baskın cekinik Vs Vs mümkün değil denilince Belki aramızda vardır bu durumu yaşayan diye paylaştım.

Ben yanlış hatırlamışım olabiliyormuş canım tehlikeyi atlattık
Hahahah
Yani bi değişiklik vardı ama bilemicem yaa sanmıyorum yüzüm her şeyim annemlere benziyor hani evlatlık olma ihtimalim sıfır
Annemin demesi evlatlık alcak olsam seni mi alırdım be yavrum

Yok artık. Kayınvalidenize eşinizi kasdederek bu kimden mi diyeceksiniz? Size gelininiz gelip bu çocuk kimden dese ne hissedersiniz?
öyle bişey diyecegimden değil tabiki şaka yapmıştım ama bunun olamayacağını izah etmeye çalışabilirim.

"Bu tıbben imkansızmış. Üçünüzden birinin kan grubu yanlış ölçülmüş. Test hatası olabiliyormuş. Hanginizinki yanlış ölçüldüyse doğrusunu öğrenelim de Allah korusun acil bir durumda yanlış kan verilmesin, komplikasyon olmasın" diyebilirsiniz belki.

benim kardesim 25 sene kan grubunu yanlis bildi..
arkadasim 29 yasinda dogum yapti ve o zamana kadar 0 rh - bildigi kan grubunun pozitif oldugunu ogrendi..
yanlis biliyordur birisi kan grubunu..
sakin kvye bu cocuk kimden gibi sorular sormayin,cok ayip

Hahahah
Yani bi değişiklik vardı ama bilemicem yaa sanmıyorum yüzüm her şeyim annemlere benziyor hani evlatlık olma ihtimalim sıfır
Annemin demesi evlatlık alcak olsam seni mi alırdım be yavrum
Benzerlikten girersek ben kesin evlatlığım ya altı kardeşim var ne onlara benziyorum ne anneme babama
Kan grubum tesadüfmü acaba
Bütün kardeşlerim sarışın yeşil gözlü annede öyle
Babamda sarışın gözleri ela gibi
Ben melez gibiyim

değişik olmasını kastetmiyor.mesela 2 orh dan arh brh çıkmaması lazım

1500 tl civar sanırım dna istemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…