Bunu sizin sormanız hiç doğru olmazAcaba annesine mi sorsam. Bu çocuk kimden diye
Selam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
Annemin A pozitif babamın B pozitif sanırım hatırladığım kadarıylaAnne babanın ve senin kan grubun neki
Aynı olacak diye birşey yok elbette ama çaprazlamaya uyması lazım
Yoksa benımkıde farklı anne babamınkide
Annemin ab babamın 0 benimki b grubu
Acaba annesine mi sorsam. Bu çocuk kimden diye
Ben yanlış hatırlamışım olabiliyormuş canım tehlikeyi atlattıkAnnemin A pozitif babamın B pozitif sanırım hatırladığım kadarıyla
Benimkisi ise B Negatif
öyle bişey diyecegimden değil tabiki şaka yapmıştım ama bunun olamayacağını izah etmeye çalışabilirim.Yok artık. Kayınvalidenize eşinizi kasdederek bu kimden mi diyeceksiniz? Size gelininiz gelip bu çocuk kimden dese ne hissedersiniz?
Acaba annesine mi sorsam. Bu çocuk kimden diye
Yok artıkAcaba annesine mi sorsam. Bu çocuk kimden diye
HahahahBen yanlış hatırlamışım olabiliyormuş canım tehlikeyi atlattık
Yok artık. Kayınvalidenize eşinizi kasdederek bu kimden mi diyeceksiniz? Size gelininiz gelip bu çocuk kimden dese ne hissedersiniz?
öyle bişey diyecegimden değil tabiki şaka yapmıştım ama bunun olamayacağını izah etmeye çalışabilirim.
Kvnin gizlice saç telini al kpnin de al dna testi yaptırın.Acaba annesine mi sorsam. Bu çocuk kimden diye
Benzerlikten girersek ben kesin evlatlığım ya altı kardeşim var ne onlara benziyorum ne anneme babamaHahahah
Yani bi değişiklik vardı ama bilemicem yaa sanmıyorum yüzüm her şeyim annemlere benziyor hani evlatlık olma ihtimalim sıfır
Annemin demesi evlatlık alcak olsam seni mi alırdım be yavrum
Saç teli alın eşiniz gidip yaptırabilir sanırımIzin olmadan DNA yapiliyormu ki
değişik olmasını kastetmiyor.mesela 2 orh dan arh brh çıkmaması lazımYa kan grubuyla bilebileceğiniz bir şey değil ki. Ne annemin ne babamın ne kardeşlerimin kan grubu benimkiyle aynı. Hatta anneme şaka yollu takılmıştım anne ben evlatlıkmıyım diye
Oda senin evlatlık olma ihtimalin sıfır çünkü seni evde doğurdum ve hemen kucağıma aldım dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?