- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi annemsenayder
-
eşinle bu konuyu hiç konuşmadın mı öncesinde?Selaam kızlar. 6 ay oldu kapanalı eşim alışamadı bir türlü çok sorun yaşıyorum evliliğimde dayanamıyorum bazen. Martta boşanmaya karar verdik ben babamın evine gittim 4 ay geçti özürler çiçekler çikolatalar yüzükler işte ben affettim ama babamın evindeyim tabi daha evime gitmedim tam o sırada amcamın oğlu şehit olunca ben tepetaklak oldum tabi kapanmaya niyetim vardı ama hani derler ya bir şeyin vesile olmasını bekliyorum bende de öyle oldu.. Vesile oldu kapandım tabi bu durumda eşime sorma gibi bi durumum olmadı ama sonuçta kendi kararım yakıştığınıda düşünüyorum eşim hariç herkes maşallah diyor ama bir tek eşim zıt. 6 aydır gezmiyor benimle açıl ondan sonra gezelim diyor. İhtiyacım var kapandığım için her şeyim açık saçık adam akıllı gömleğim yok tuniğim yok. Maddi açıdan durumumuz çok çok iyi şuan ama inat ya almıyor parada vermiyor ben alırım diye.. Sana bir şey almıyorum elbet açılacaksın diyor duruyor bana bakıyor ya bir şey söyleyeyim mi hiç yakışmıyor yok işte çok çirkin oluyorsun diyor, saçlarım uzun renkli gözlüyüm açıkken çok güzelim buda onu istiyor saçını açsın makyaj yapsın.. Makyajda yapıyorum ama yok illa o saç açılacak. Yeter artık bazen böyle üstü kapalı o kadar laf sokuyor ki kadınlığımı sarsıyor. Kaynanama dedim böyle böyle diye açıl o zaman napacaksın kocan öyle istiyorsa diyor.. Her şey kocanın istemesi değil ki kabullensin artık, bizimle vakit geçirsin, gülelim eskisi gibi eğlenelim istiyorum.. Buraya yazmamın bana artısı ne onu bile bilmiyorum belki bi fikir bi cümle bana iyi hissettirebilir.. Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Bilmiyorsanız şayet, kapanmak düşünce değişikliğini ve muhafazakarlığı da getirmektedir. Başörtüsü sadece görünüm olsun diye takılmaz, çoğu insanımızın düşündüğünün aksine. Bu sadece şekilcilik değil, zihniyettirBen böyle şekil nedeniyel eslerinden uzaklasanlari anlamıyorum. Sevmek nerde kaldı, sen açık oldugunda herkesin vay be fıstık gibi karısı var denilsin diye mi evlendi bu adam? Kusura bakmayin ama bu tarz sekilci görüşlerle eslerine eziyet edenlerin bezelye kadar beyni yok bence.
Düşünüyorum da sevgilimin ruhuna karakterine aşık oldum ben. Ne yaparsa yapsın bu tavırda olmazdm. Tabi elbette hayat görüşü degistiginde durum degisir. Ama bir basortusuyle de hayat görüşü degismez bana göre. Beyninin icine etkili degil sonucta o kumaş..
Peki esiniz mutaasıp görüşe sahip degil mi? Yani bu din inanc islerine mesafeli midir
Ben böyle şekil nedeniyel eslerinden uzaklasanlari anlamıyorum. Sevmek nerde kaldı, sen açık oldugunda herkesin vay be fıstık gibi karısı var denilsin diye mi evlendi bu adam? Kusura bakmayin ama bu tarz sekilci görüşlerle eslerine eziyet edenlerin bezelye kadar beyni yok bence.
Düşünüyorum da sevgilimin ruhuna karakterine aşık oldum ben. Ne yaparsa yapsın bu tavırda olmazdm. Tabi elbette hayat görüşü degistiginde durum degisir. Ama bir basortusuyle de hayat görüşü degismez bana göre. Beyninin icine etkili degil sonucta o kumaş..
Peki esiniz mutaasıp görüşe sahip degil mi? Yani bu din inanc islerine mesafeli midir
Açık bir kadın ile kapalı bir kadının giyimi arasında fark çok yalnız.Sadece baş kapatmakla bitmiyor.
Ayrıca size göre dış görünüş önemsiz,bir başkasına göre önemli.Bu onu beyinsiz yapmıyor ki,herkesin sevgiden anladığı farklıdır.
Ben böyle şekil nedeniyel eslerinden uzaklasanlari anlamıyorum. Sevmek nerde kaldı, sen açık oldugunda herkesin vay be fıstık gibi karısı var denilsin diye mi evlendi bu adam? Kusura bakmayin ama bu tarz sekilci görüşlerle eslerine eziyet edenlerin bezelye kadar beyni yok bence.
İyi de arkadaşım şalvarla cüppe aynı mı?Iyi de bu mini etek giyenle pantolon giyen kadın neden farklı olsun. Zaten dedigim gibi konu sahibi sadece kıyafet olarak bir degisime girdiyse bence esi gercekten sevmiyor onu. Çünkü hisleri duygulari düşünceleri konulardaki fikirleri aynı kalmıstır. Ama konu sahibinin sadece dış görünüşü degil fikirleri siyasi görüşü durumlara karşı tutumu degistiyse zaten esi sikayet etmekte haklı.
Benim sevgilim salvar da giyse deri ceket de giyse düşünce olarak degismediyse benim icin yine biriciktir o. Kafa yapısı önemli olan.
Zaten bezelye beyinli derken kendi fikrimi söyledim, bence yani :)
Bence sizin evliliğiniz bitmiş gibi görünüyor babanızın evine döndüğünüzde açıkmışsınız ilk çatırtılar o zaman göstermiş 4 ay kalmışsınız baba evinde,siz açık da olsanız kapalıda olsanız evliliğinizin sonu boşanma gibi duruyor.Selaam kızlar. 6 ay oldu kapanalı eşim alışamadı bir türlü çok sorun yaşıyorum evliliğimde dayanamıyorum bazen. Martta boşanmaya karar verdik ben babamın evine gittim 4 ay geçti özürler çiçekler çikolatalar yüzükler işte ben affettim ama babamın evindeyim tabi daha evime gitmedim tam o sırada amcamın oğlu şehit olunca ben tepetaklak oldum tabi kapanmaya niyetim vardı ama hani derler ya bir şeyin vesile olmasını bekliyorum bende de öyle oldu.. Vesile oldu kapandım tabi bu durumda eşime sorma gibi bi durumum olmadı ama sonuçta kendi kararım yakıştığınıda düşünüyorum eşim hariç herkes maşallah diyor ama bir tek eşim zıt. 6 aydır gezmiyor benimle açıl ondan sonra gezelim diyor. İhtiyacım var kapandığım için her şeyim açık saçık adam akıllı gömleğim yok tuniğim yok. Maddi açıdan durumumuz çok çok iyi şuan ama inat ya almıyor parada vermiyor ben alırım diye.. Sana bir şey almıyorum elbet açılacaksın diyor duruyor bana bakıyor ya bir şey söyleyeyim mi hiç yakışmıyor yok işte çok çirkin oluyorsun diyor, saçlarım uzun renkli gözlüyüm açıkken çok güzelim buda onu istiyor saçını açsın makyaj yapsın.. Makyajda yapıyorum ama yok illa o saç açılacak. Yeter artık bazen böyle üstü kapalı o kadar laf sokuyor ki kadınlığımı sarsıyor. Kaynanama dedim böyle böyle diye açıl o zaman napacaksın kocan öyle istiyorsa diyor.. Her şey kocanın istemesi değil ki kabullensin artık, bizimle vakit geçirsin, gülelim eskisi gibi eğlenelim istiyorum.. Buraya yazmamın bana artısı ne onu bile bilmiyorum belki bi fikir bi cümle bana iyi hissettirebilir.. Şimdiden çok teşekkür ediyorum
Evet öyledir dua bilmez mesela en ufak örneği. Eleştirmiyorum onu kapanmamı istemeyebilir ama orta yolda bulmuyor. Herkes yorum yazarken hiç ölmeyecekmiş gibi konuşuyor. Ben inançlarım doğrultusunda Rabbimin verdiği emri uyguladım hepsi bu. Eşime açık bana haram olanlara tesettürlüyüm. Kabullenmezse bitiririm beni böyle kabul etmeyen bir insani bende kabul etmem. Şeytan arada dürtüyor bizimkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?