Eşimin kapalı olmamı istememesi..

Icinden gelmis kapanmissin tabi kimse bisi diyemez ama esin sonucta kapali biriyle evlenmek isteseydi kapali biriyle evlenirdi veya sana az cok citlatirdi sonucta hayat arkadasin onada danisman gerekirdi diye dusunuyorum
Zor bi durum hayirlisi olsun insallah allah bi cikar yol buldurur sanada kocanada

Evet müdahele edersiniz de bu kadar baskı uygular mısınız, psikolojik siddete götürür müsünüz? Kaldı ki konu sahibi icin dini bir emir bu, kendi icin cok önemli yani. Hem bosanmayayim hem de hayati zehir edeyim der misiniz

Malesef ki bugün kü aklım o zaman olsaydı o zaman kapanırdım, istemiyor diye de her gün psikolojik şiddet uygulaması gerekmez dimi? Kadın her gün barlarda gezip hayatı delidolu yaşayınca ve eşi bunu kabullenmeyince kadına hak verip kadın hakkını savunan insanlar mesele baş örtüsüne gelince karşı tarafı haklı görürler.. düşündürücü arkadaşım..

Yanlış oldu heralde?

Ne alaka benim yazdığımla, para getirdi getirmedi falan bu konuyla ilgisi yok

Sizin için dokunulmaz olan emir olanlar bazı insanlar için emir değildir.
Ben de eşim de inanmıyoruz mesela bu durumda benim için kıyafetime karışılmasi veya alkol almama karışılmasi en az sizin dimi emirlere karşı duyduğunuz hassasiyet kadar önemli oluyor.
Dolayısıyla durduk yere muhafazakarlarla birini istememek çok doğal. Ve aynı durum

Sen Allah icin kapandın onun için değilki . Atrica seni begenen her halinle begenir guzel olan insan her haliyke guzeldir. Seni gercekten sevse boylede sever yani ne garip . Hem senin saçlarının guzelligini bi tek o gorucek erkek olarak daha ne istiyor anlamadim yani . Ben cok garipsiyorum söyle dış gorunuse göre deger bicenlere yani. Dua et bol bol Allah akıl fikir versin kocana.

Bu meselenin orta yolu nedir sizce? 4 sokak yururken 2sinde kapali olmak,2sinde acik olmak mi?

Eşinize sormalıydınız kesinlikle sonuçta o sizi bu şekilde tanımamış. Belki de adam tesettürlü kadinlara ifrit oluyodur sevmedigi birseyi basucunda gormesi garip gelmistir haliyle. Benimde esim simdi gelse sakal biraksa,cübbeyle dolaşsa etrafımda bende boşarım evet saygı duyarim saygi duya duya boşarım. bir de lutfen yanlış anlamayın bunu genel olarak ilgimi cektigi icin yazıyorum bayadir dellendigim bir konu çünkü. Bir kadin neden tesetturu secer ilgi cekmemek için ama oyle bir din anlayisi olustu ki insanlar yakıştı diye takıyor ve makyaj yaparim demissiniz. Ilgi çekmemek icin takilan bir ortudur o guzel görünmek icin yapilan makyaj kadar celiskili sacma bir durum daha yoktur sanırım.

Hayır öyle bir dünya olamaz, gidip kendi bosanmalı zaten. boşanma konusunu acmis sanırım böyle giderse de bosanır.

He eger kabul edecek gibi bir tavri varsa o da yanlış, olur mu canım öyle şey. Ne Farkı kalır koca beyden.

Direk bosanirdim ben.
Muhafazakar bir hayat yaşamak asla düşünmediğim bir durum. Eşim bir gün bundan sonra ben dini bir hayat yaşayacağım dese ertesi gün avukata giderim o kadar kırmızı çizgim benim.
Kocası da böyle olabilir iste

O kadına da boşanması gerektiğini söylerdim size de aynı şeyi söylüyorum. Neresi düşündürücü?
Hayat görüşünüz değişmiş olabilir, bunun yansıması olarak yaşam tarzınız da değişmiş olabilir. Bu sizin en doğal hakkınız. Ama eşinizi bu konuda zorlayamazsınız. Onun sizi zorlamaması gerektiği gibi.

Keşke eşinizi güzelce ikna ederek,alıştirarak kapansaydiniz. Zıt gitmeyin çok kolay değil çünkü.

Bazı arkadaşlar adam şalvar giyse sakal bıraksa hoşuna gidermi demiş bu söylenenler farz değil ama diğeri farz.yanlış anlaşılmasin sakin sadece ikisi aynı kefeye konamaz diye söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…