Selaam kızlar. 6 ay oldu kapanalı eşim alışamadı bir türlü çok sorun yaşıyorum evliliğimde dayanamıyorum bazen. Martta boşanmaya karar verdik ben babamın evine gittim 4 ay geçti özürler çiçekler çikolatalar yüzükler işte ben affettim ama babamın evindeyim tabi daha evime gitmedim tam o sırada amcamın oğlu şehit olunca ben tepetaklak oldum tabi kapanmaya niyetim vardı ama hani derler ya bir şeyin vesile olmasını bekliyorum bende de öyle oldu.. Vesile oldu kapandım tabi bu durumda eşime sorma gibi bi durumum olmadı ama sonuçta kendi kararım yakıştığınıda düşünüyorum eşim hariç herkes maşallah diyor ama bir tek eşim zıt. 6 aydır gezmiyor benimle açıl ondan sonra gezelim diyor. İhtiyacım var kapandığım için her şeyim açık saçık adam akıllı gömleğim yok tuniğim yok. Maddi açıdan durumumuz çok çok iyi şuan ama inat ya almıyor parada vermiyor ben alırım diye.. Sana bir şey almıyorum elbet açılacaksın diyor duruyor bana bakıyor ya bir şey söyleyeyim mi hiç yakışmıyor yok işte çok çirkin oluyorsun diyor, saçlarım uzun renkli gözlüyüm açıkken çok güzelim buda onu istiyor saçını açsın makyaj yapsın.. Makyajda yapıyorum ama yok illa o saç açılacak. Yeter artık bazen böyle üstü kapalı o kadar laf sokuyor ki kadınlığımı sarsıyor. Kaynanama dedim böyle böyle diye açıl o zaman napacaksın kocan öyle istiyorsa diyor.. Her şey kocanın istemesi değil ki kabullensin artık, bizimle vakit geçirsin, gülelim eskisi gibi eğlenelim istiyorum.. Buraya yazmamın bana artısı ne onu bile bilmiyorum belki bi fikir bi cümle bana iyi hissettirebilir.. Şimdiden çok teşekkür ediyorum