- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
Size ne? Siz kendiniz gerim geriliyorsunuz diye,kız da öyle olmak zorunda değil.Olduğu gibi davranıyorsa, eşinizin kardeşi ve ailesi bunu dert olarak görmüyorsa sizi ilgilendirmez.Elti kıskançlığına yakalanmışsınız.Acilen başka meşgale bulun .Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
İnan ki kıskançlık yok içimde zerre kadar . Ama ben eşimin kardeşimi kendi kardeşimden ayırmıyorum. Kendi kardeşimin böyle bir sevgili olsaydı onu ciidi şekilde uyarırdım. Çünkü davranışları çok saygısızca. Yani anlatamıyorum tam olarak görmeniz lazım. Kız sanki 21 yaşında değilde 45 inde feleğin çemberinden geçmiş tarzda biri. Genç kız gibi değil. Doğru söylüyorsunuz benlik bir konu yok ama sürekli onunla aynı ortamda bulunmak rahatsız ediyor beni.bu durum seni zerre kadar ilgilendirmiyor. hafif kıskançlık sezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?