Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .

Size düsen bi vazife yok bence bu durumda..sevgilisi ve ailesi sıkıntı etmiyorken,sadece özel günlerde karsilacaginiz birisi icin bu kadar dertlenmek niye ki??

Rakı icmesinde birsey yok, masada varsa o da içebilir, ayrıca bana bi 70lik açın demedi dimi, diğer hareketlerine gelirsek,evet bence de cüretkar ama sevgilisi, müstakbel kv ve kpi birsey demiyosa yapacak birsey yok, ha sana karşı olan hareketlerinden rahatsız isen hoşlanmıyorum dersin

Herkes bizim gorgu kurallarimizla, efendilik kavramimizla, ayni aile terbiyesiyle buyumuyor.
Ayni evdeki kardeslerimizle dahi farkliyiz.
O sebepten gormemeye calismalisiniz.

Mumkunse fazlaca da bir araya gelmemeye calisin.
Cunku yapilacak bir sey yok.
Cunku size ne bize ne yani.
Herkes dunya gorusu olcusunde yasiyor iste.

Size ne? Siz kendiniz gerim geriliyorsunuz diye,kız da öyle olmak zorunda değil.Olduğu gibi davranıyorsa, eşinizin kardeşi ve ailesi bunu dert olarak görmüyorsa sizi ilgilendirmez.Elti kıskançlığına yakalanmışsınız.Acilen başka meşgale bulun .

Esinizin ailesinde bu rahatlık doğal karsilaniyosa demek onlarda öyle rahatlar.yani olabilir kimi aileler çok tutucu kimi aileler çok rahattır.

Sanirim siz esinizin ailesiyle farklı goguslere sahip olduğunuz için kızın rahat davranması sizi rahatsız etmiş.

Evet kız fazlaca rahat ama eşinin ailesi bisey demiyosa siz hiç demeyin.

Herkesin huyu farklı.
Uyuşmadığını kişilerle mesafeli olun yeterli

Size uygun değilse mesafeli olun
Onun dışında alan razı satan razı bişey demek size düşmez siz kötü olursunuz
Kızın ailesinin yanında da bu kadar rahatlar mı onu merak ettim

Herkes farklı farklı, eşimin ailesinin bu duruma ses çıkarmaması tuhafıma gidiyor demişsin ama belki de hoşlarına bile gidiyodur,bizi benimsedi diye düşünüyorlardır belki,bilemezsin

Seni baglayan hicbir sey yok bu anlattiklarinda.sen hoslanmiyorsun belki ama belli ki diger herkese gore bir problem degil demek ki bu.ayrica masada raki iciyor olmasinin ne gibi bir sakincasini gordun anlayamadim.

kızı fazla rahat buluyorsanız kızla olan ilişkinizi ona göre şekillendirirsiniz..
gerisi sizi ilgilendirmez..

bu durum seni zerre kadar ilgilendirmiyor. hafif kıskançlık sezdim.
İnan ki kıskançlık yok içimde zerre kadar . Ama ben eşimin kardeşimi kendi kardeşimden ayırmıyorum. Kendi kardeşimin böyle bir sevgili olsaydı onu ciidi şekilde uyarırdım. Çünkü davranışları çok saygısızca. Yani anlatamıyorum tam olarak görmeniz lazım. Kız sanki 21 yaşında değilde 45 inde feleğin çemberinden geçmiş tarzda biri. Genç kız gibi değil. Doğru söylüyorsunuz benlik bir konu yok ama sürekli onunla aynı ortamda bulunmak rahatsız ediyor beni.

Elti kıskançlığı şimdiden başlamış görünüşe göre. Herkes halinden memnunsa rahatsız olmanız sizin sorununuz . Sarılmalar, kucağa doğru uzanmak, masada birlikte rakı içmek öyle ahlaksız hareketler değil. Siz onun bu aile içinde şimdiden bu kadar rahat ve kabul görmüş olmasını çekemiyorsunuz galiba. Bence kendi işinize bakın. Kendi hareketlerinizle ilgilenin. Ben kızın davranışlarında etrafı rahatsız edebilecek bir şey göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…