- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi cancangunes
-
Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
İlk tanışma ve aile yemeği saat erken bir saat ve masada sadece kayınpederim rakı içiyor. Gençler bir ortama gidip rakı balık tarzı bişey yapmıyoruz . Bana o tuaf geldi.Seni baglayan hicbir sey yok bu anlattiklarinda.sen hoslanmiyorsun belki ama belli ki diger herkese gore bir problem degil demek ki bu.ayrica masada raki iciyor olmasinin ne gibi bir sakincasini gordun anlayamadim.
İnan ki kıskançlık yok içimde zerre kadar . Ama ben eşimin kardeşimi kendi kardeşimden ayırmıyorum. Kendi kardeşimin böyle bir sevgili olsaydı onu ciidi şekilde uyarırdım. Çünkü davranışları çok saygısızca. Yani anlatamıyorum tam olarak görmeniz lazım. Kız sanki 21 yaşında değilde 45 inde feleğin çemberinden geçmiş tarzda biri. Genç kız gibi değil. Doğru söylüyorsunuz benlik bir konu yok ama sürekli onunla aynı ortamda bulunmak rahatsız ediyor beni.
Ozguven deniyor ona...kizin adina sevindim....İnan ki kıskançlık yok içimde zerre kadar . Ama ben eşimin kardeşimi kendi kardeşimden ayırmıyorum. Kendi kardeşimin böyle bir sevgili olsaydı onu ciidi şekilde uyarırdım. Çünkü davranışları çok saygısızca. Yani anlatamıyorum tam olarak görmeniz lazım. Kız sanki 21 yaşında değilde 45 inde feleğin çemberinden geçmiş tarzda biri. Genç kız gibi değil. Doğru söylüyorsunuz benlik bir konu yok ama sürekli onunla aynı ortamda bulunmak rahatsız ediyor beni.
İlk tanışma ve aile yemeği saat erken bir saat ve masada sadece kayınpederim rakı içiyor. Gençler bir ortama gidip rakı balık tarzı bişey yapmıyoruz . Bana o tuaf geldi.
İlk tanışma ve aile yemeği saat erken bir saat ve masada sadece kayınpederim rakı içiyor. Gençler bir ortama gidip rakı balık tarzı bişey yapmıyoruz . Bana o tuaf geldi.
Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
Söyle oldu kız rakı isteyince, eşimin kardeşide istedi. Masada 10 kişiydik 3 dışında kimse içmedi. Şarap falan istese anlıcam rakı nedir ? Bilmiyorum belki ben tuaf düşünüyorum. Ben aile içinde davranışlarımı biraz fazla kontrol ediyorum sanırım. 3. kişileri yanında aşırı sarılma öpme , yüzüne dokunma gibi şeyler bana itici gelir kendim yapmam. Sanırım ondan tuafıma gidiyor.Kızla kp mi içti yani,diğer herkes baktı mı
Söyle oldu kız rakı isteyince, eşimin kardeşide istedi. Masada 10 kişiydik 3 dışında kimse içmedi. Şarap falan istese anlıcam rakı nedir ? Bilmiyorum belki ben tuaf düşünüyorum. Ben aile içinde davranışlarımı biraz fazla kontrol ediyorum sanırım. 3. kişileri yanında aşırı sarılma öpme , yüzüne dokunma gibi şeyler bana itici gelir kendim yapmam. Sanırım ondan tuafıma gidiyor.
Şarapla rakının farkı ne ki? İkiside alkol sonuçta. Bende sofrada görsem muhakkak içerim. Bence siz tuhaf düşünüyorsunuz. Kız ailenin yanında ezik büzük değilde özgüvenle oturmuş. Buna mı taktınız yani.Söyle oldu kız rakı isteyince, eşimin kardeşide istedi. Masada 10 kişiydik 3 dışında kimse içmedi. Şarap falan istese anlıcam rakı nedir ? Bilmiyorum belki ben tuaf düşünüyorum. Ben aile içinde davranışlarımı biraz fazla kontrol ediyorum sanırım. 3. kişileri yanında aşırı sarılma öpme , yüzüne dokunma gibi şeyler bana itici gelir kendim yapmam. Sanırım ondan tuafıma gidiyor.
Evet aynen dediğiniz gibi. Kıza hiç bir şey demedim. En küçük kötü bir davranışta bile bulunmadım. Ama kızın hareketleri aşırı inan ki en son düğEsinizin ailesinde bu rahatlık doğal karsilaniyosa demek onlarda öyle rahatlar.yani olabilir kimi aileler çok tutucu kimi aileler çok rahattır.
Sanirim siz esinizin ailesiyle farklı goguslere sahip olduğunuz için kızın rahat davranması sizi rahatsız etmiş.
Evet kız fazlaca rahat ama eşinin ailesi bisey demiyosa siz hiç demeyin.
Herkesin huyu farklı.
Uyuşmadığını kişilerle mesafeli olun yeterli
Sağol Superisi bir tek sen anlamışsın beni bu yazıdan. Ama bu yazılanlar benim için çok iyi oldu. Demekki bu kız hakkında en küçük yanlış bişey söylesem diğer arkadaşların anladığı tarzda kıskan olarak algılanacağım. Hiç karışmamak en iyisi ... Tamamdır anladım olayı :)Sanane diye atarlanilcak bir durum yok.
Kendi kardeşim gibi görüyor diyor ve rahatsız olabilir bende kendi kardeşim için bu şekilde bir kızı istemem. Konu sahibi su anda sen hic konusma mesafeli ol yeter. Ne söylersen söyle burdaki üyelerin yaptığı gibi kıskanç elti olursun ve kötü olan sen olursun. Hic gerek yok boşver takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?