Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

seni ilgilendirmez ki. boşver. selamün aleyküm - aleyküm selam

Seni baglayan hicbir sey yok bu anlattiklarinda.sen hoslanmiyorsun belki ama belli ki diger herkese gore bir problem degil demek ki bu.ayrica masada raki iciyor olmasinin ne gibi bir sakincasini gordun anlayamadim.
İlk tanışma ve aile yemeği saat erken bir saat ve masada sadece kayınpederim rakı içiyor. Gençler bir ortama gidip rakı balık tarzı bişey yapmıyoruz . Bana o tuaf geldi.

Sürekli değil ki özel günler dedin

Ozguven deniyor ona...kizin adina sevindim....

ilk aile yemeğinde rakısını içti derken ?
sonuçta evinden getirdiği rakıyı çıkarmadı değilmi çantasından, masada olduğuna göre içmesinde mahsur yok diye düşünmüştür.
onun dışındaki rahatlığı samimiyeti de kendi aldığı terbiyeyi gösterir sadece kendisini ilgilendirir.

peki bundan sana ne? kız memnun,sevgilisi memnun,aile memnun sen niye bu kadar odaklandın bu fazla rahat kıza?

bana müstakbel elticiğini kıskanıyormuşsun gibi geldi.

İlk tanışma ve aile yemeği saat erken bir saat ve masada sadece kayınpederim rakı içiyor. Gençler bir ortama gidip rakı balık tarzı bişey yapmıyoruz . Bana o tuaf geldi.

Demek ki kizin yetiştirilme tarzi ve alistigi sosyal cevre buna musaitti.ben de sofrada babasıyla karsilikli icki icerek buyumus bir kizim.eger kpederinizle kimyalari uyduysa, aralarindaki diyalog buna musaitse neden icemesin ki??onunla ayni ortamds bulunmak hosuna gtmiyosa mumkun olduginca az bir araya gelmeye çalışırsin.ama kalkip da laf soylersen uyarmaya fln kalkarsan sevimsiz ve kıskanç elti konumuna dusersin.bunlar subjektif durumlardir, takilmamaya calis...

Kızla kp mi içti yani,diğer herkes baktı mı
Söyle oldu kız rakı isteyince, eşimin kardeşide istedi. Masada 10 kişiydik 3 dışında kimse içmedi. Şarap falan istese anlıcam rakı nedir ? Bilmiyorum belki ben tuaf düşünüyorum. Ben aile içinde davranışlarımı biraz fazla kontrol ediyorum sanırım. 3. kişileri yanında aşırı sarılma öpme , yüzüne dokunma gibi şeyler bana itici gelir kendim yapmam. Sanırım ondan tuafıma gidiyor.

aile rahatsız olmuyorsa sizin yapacağınız bir şey yok.
öyle kabul edilecek demek ki.

Sanirim eltiniz sıcak kanlı dogal ve cıvıl cıvıl biri.
Esinizin aileside onu çok sevdi bu yüzden.
Biraz kiskanmis gibisiniz.
Hiç kiskanmadan vaz geç çünkü kıskanmaya devam edersen bu hırs içinde daha da buyur.
Ve zararlı olan tek kişi sen olursun

Şarapla rakının farkı ne ki alkol işte, sana itici gelir yapmazsın ama herkes farklı işte, kaynın içinde heves değil demek ki 3 yıl diyosun, ben evlenene kadar 9 sene eşimin ailesi ile bir araya gelmedim ama şimdi kardeşimin sevgilisi sürekli bizde,mutfağı benden iyi bilir, gece 11e kadar bizdeler sonra kalkar 1 2 ye kadar da kızın evinde otururlar,ne yapabilirim,kötü biri mi, değil,bu önemli

Sanane diye atarlanilcak bir durum yok.
Kendi kardeşim gibi görüyor diyor ve rahatsız olabilir bende kendi kardeşim için bu şekilde bir kızı istemem. Konu sahibi su anda sen hic konusma mesafeli ol yeter. Ne söylersen söyle burdaki üyelerin yaptığı gibi kıskanç elti olursun ve kötü olan sen olursun. Hic gerek yok boşver takma.

Şarapla rakının farkı ne ki? İkiside alkol sonuçta. Bende sofrada görsem muhakkak içerim. Bence siz tuhaf düşünüyorsunuz. Kız ailenin yanında ezik büzük değilde özgüvenle oturmuş. Buna mı taktınız yani.

size ters bir davranısı varmı esinize fazla samimi davranıyormu eger yok sa bence sizinde kafanıza takmanıza gereken bir durum yok

Evet aynen dediğiniz gibi. Kıza hiç bir şey demedim. En küçük kötü bir davranışta bile bulunmadım. Ama kızın hareketleri aşırı inan ki en son düğ
Sağol Superisi bir tek sen anlamışsın beni bu yazıdan. Ama bu yazılanlar benim için çok iyi oldu. Demekki bu kız hakkında en küçük yanlış bişey söylesem diğer arkadaşların anladığı tarzda kıskan olarak algılanacağım. Hiç karışmamak en iyisi ... Tamamdır anladım olayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…