Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

Kardeşim gibi görüyorum karışmam doğal kardeşime de böyle kız istemem diye birşey yok, nasıl biriyle evleneceğini herkes kendi seçer

Burda gelinini istemeyen kv çok değil mi,arkadaslara ne diyoruz, esin seni sevmiş seni almış diyoruz değil mi,o zaman onlara da aaa annesi istemiyorsa olmaz diyelim, o da anne, çocuğunun kendi isteyeceği biriyle evlenmesini ister, mantıklı mı bu

Ben sevgilimi annesinin yaninda sevsem, elini yuzunu oksasam kadinin hosuna gidiyor. Oglumu cok seviyosun memlekete gidince gozum arkada kalmiyor diyor. Oturup karsilikli sarapta ictik. Anne baba bisey demiyosa sana laf dusmez bence

Reactions: anu
Ben de direkt kiskanclikla itham edilmesini bekliyordum zaten.
Evet, kimsenin yasam tarzina mudahale edemeyiz, burada hemfikirim zira herkes bizim gibi dusunmek ve yasamak zorunda degil.

Ancak ben yanimda kaba tabirle gerdan kirma, flortoz davranma gibi hareketlerin olmasini istemeyebilirim.
Kimse rahatsiz olmayabilir ama ben olabilirim.
Cozumumse fazla bir arada bulunmamak olur muhtemelen.

Ama bundan hoslanilmadiginda "kiskaniyosuuan" denmesi de cok cirkin bence.
Ben yapamiyorum ama o oynasabiliyor, demiyor ki kiskanmis olsun.

Kayin ailenize gore de bir sorun yok sanirim.
Bence siz de gormezden gelin.
Herkes herkesin hareketini onaylamak ya da sevmek zorunda degil.
Dert edinmeyin.

Rahatsız olacak birisi varsa oda kaynınız veya onun ailesi. Yani eşiniz kayınvalideniz veya kayınpederiniz uyarıda bulunabilir ama sizin bu duruma dahil olmanız hoş olmaz. Onlar anlaşıyorsa size laf düşmez uyarmak isteseler zaten uyarırlardı demekki ailede sizden başka rahatsız olan yok. Veya oğullarının tercihine saygılılar her şartta. Şuan bu konuyu açmanız yersiz olmuş. Ben bir an eşinizle samimi oldugunu ve bundan rahatsızlık duydugunuzu sandım. Öyle bir durumda yok.Siz görümceliğinizi kardeşinize saklayın, evlendiğinde onun eşine yaparsınız. Eltinizin tavırlarını eleştirmek size düşmez. İster doğru olsun ister yanlış olsun, bunun kararını verecek olan siz değilsiniz

bak mesela bana da kaynının babasının yanında rakı içmesi tuhaf geldi, bizim ailede böyle bişey olmaz mesela, hoş karşılanmaz. senin kaynın da bu kızla aynı kafada bence. tencere kapak misali...
kızın herkesin içinde kaynını öpmelerine sarılmalarına gelirsek, evet ben de rahatsız olurdum ama kayın aileniz bu durumdan rahatsız değilse, bişey yapmazdım.

Hoşlanmıyorsanız araya mesafenizi koyar, resmi bir şekilde görüşürsünüz
Herkesin davranış kalıbı, aile terbiyesi aynı değildir, size anormal gelen ona normal gelir
Yaşı itibariyle hareketlerine dikkat etmesini isterim diye yazmışsınız da böyle bir hakkınız yok

Hayır yani karışıp ne yapacaksın,eşine mi şikayet edeceksin kv kp e mi, yoksa kaynına gidip ben seni kardeşim gibi görüyorum bunkiz sana layık değil mi diyeceksin,elbette karışmayacaksın,karışmak alternatif değil

Nasıl ki kv kp görümce karışması kötüyse bu da kötü olur

Ben böyle bir ailede büyümedim. Otobüste falanda böyle sarılan çiftler tuaf gelmiştir. Yani herşeyin yeri var. 3. kişilerle sevdiğinle arandaki özel ilişkini , öpüşünü yada dokunuşunu paylaşmaya ne gerek var diye düşünmüşümdür hep. Bana mantıklı gelmiyor arkadaşlar. Ben yapmadım yapmamda. Yapılmasındaki amaç nedir onu da anlamam.

Algılayamadığınız durum şu; bu kız. sevgilisi ve ailesi sizin görüşünüzde, yetişme tarzınızda, hayat tarzınızda, bakış açınızda değil. O yüzden o çok kıymetli görüşlerinizi, kardeşime böyle bi kızı istememlerinizi kendinize saklayın.

Ablasının lafına göre kız seçecek zayıflıkta bi kardeşiniz varsa o zmn konuşursunuz.

Konu sahibi kendi kasıntılıkların yüzünden kızı kıskanıp, rahat, muhabbet bi kızın arkadaşlığından olma derim.

Ben konuda sizi ilgilendiren bir taraf göremedim, sevgilisinin şikayeti olmadığı sürece kimseye laf düşmez.

Ayrıca, varsayın ki kendi kardeşiniz, ne yapacaksınız?? Kardeşiniz dahi olsa sırf sizin yaşam tarzınıza ve de bakış açınıza uygun olmadığı için istenmeyen gelin mi ilan edeceksiniz kızı??

işte sizin karakteriniz farklı onun farklı .. sizden farklı olması onu tukaka yapmaz onu demek istiyoruz.. o şekilde kabul edip saygı duymaktan başka yapıcak brşey yok..

iyi de bu sana göre normal değil peki ya ona göre normalse? yani ortada cidden senlik bir durum yok.kendi kendine rahatsız olabilir garip karşılayabilirsin ancak ne yapmam lazım diye dert edinip konu açman da bana garip geldi örneğin?

bu kız senin kardeşin değil,çocuğun değil,kuzenin değil..yani eleştirme ya da uyarma hakkın dahi yok.

örneğin rakı içmesin ama şarap içsin gibi bir cümlen var,nedir ikisinin farkı? ikisi de içki değil mi?

Keşke beni tanıma imkanınız olsaydı .. O zaman kıskanma gibi bir ihtimali aklınızdan geçirmezdiniz

Başka bişey bulamıyorum çünkü aile memnun gelin memnun..
Bir tek siz memnun değilsiniz gelinden..
Herşeyden önce size zararı yok bu kızın..
Bu kadar dert etmenizin başka nedenini olabilir bilemedim..

ailesi sorun çıkarmıyor ise sizin karışmanız yakışık almaz.
elticilik oynuyomuşsunuz gibi olur :)

Yorumlar ikiyüzlü resmen,arkadaşlar istenmeyen gelinlere eee ailesi demek ki seni şu şu nedenlerden istemiyo diyor muyuz, aramızda ben dahil istenmeyen gelinler de vardır, onlara onca laf sayıp burda kaynının es adayını kendince nedenlerle onaylamayan konu sahibine güzelleme mi yapalım

Ben durumun doğrulugu veya yanlışlığı hakkında birşey söylemedim ki. Bana göre de doğru değil bu şekilde samimi davranışlar. Herşeyden önce saygısızlık gibi geliyor bana. Ama yinede böyle bi durumda rahatsızlıgını dile getirmesi gereken insanlar bellidir. Kayınvalide kayınpeder birşey demezken eltinin eleştiride bulunmasını mantıklı bulmuyorum. Herkesin hayatı kendine, biz inandıgımız saygı değerleri çerçevesinde davranırız öyleyaşarız. Başkalarının değer yargıları farklıdır buna karışamayız. O kızı da öyle kabullenmek lazım zaten yaşı da küçükmüş demekki çok şımartmış ailesi. Zamanla düzelir, olgunlaşır diye düşünüyorum

Herkesin kendine göre doğruları yanlışları kabulleri vardır, herkes benim gibi yaşasın demek ne kadar doğru,ha ortada ensest olur pedofili okur hemfikir olur lanetleriz ama bu öyle bir durum değil, bana da eşinin anne babasına anne baba demek yanlış geliyo demeyin hiçbiriniz, olur mu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…