- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi cancangunes
-
bak mesela bana da kaynının babasının yanında rakı içmesi tuhaf geldi, bizim ailede böyle bişey olmaz mesela, hoş karşılanmaz. senin kaynın da bu kızla aynı kafada bence. tencere kapak misali...Söyle oldu kız rakı isteyince, eşimin kardeşide istedi. Masada 10 kişiydik 3 dışında kimse içmedi. Şarap falan istese anlıcam rakı nedir ? Bilmiyorum belki ben tuaf düşünüyorum. Ben aile içinde davranışlarımı biraz fazla kontrol ediyorum sanırım. 3. kişileri yanında aşırı sarılma öpme , yüzüne dokunma gibi şeyler bana itici gelir kendim yapmam. Sanırım ondan tuafıma gidiyor.
Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
Ben böyle bir ailede büyümedim. Otobüste falanda böyle sarılan çiftler tuaf gelmiştir. Yani herşeyin yeri var. 3. kişilerle sevdiğinle arandaki özel ilişkini , öpüşünü yada dokunuşunu paylaşmaya ne gerek var diye düşünmüşümdür hep. Bana mantıklı gelmiyor arkadaşlar. Ben yapmadım yapmamda. Yapılmasındaki amaç nedir onu da anlamam.Rahatsız olacak birisi varsa oda kaynınız veya onun ailesi. Yani eşiniz kayınvalideniz veya kayınpederiniz uyarıda bulunabilir ama sizin bu duruma dahil olmanız hoş olmaz. Onlar anlaşıyorsa size laf düşmez uyarmak isteseler zaten uyarırlardı demekki ailede sizden başka rahatsız olan yok. Veya oğullarının tercihine saygılılar her şartta. Şuan bu konuyu açmanız yersiz olmuş. Ben bir an eşinizle samimi oldugunu ve bundan rahatsızlık duydugunuzu sandım. Öyle bir durumda yok.Siz görümceliğinizi kardeşinize saklayın, evlendiğinde onun eşine yaparsınız. Eltinizin tavırlarını eleştirmek size düşmez. İster doğru olsun ister yanlış olsun, bunun kararını verecek olan siz değilsiniz
Sanane diye atarlanilcak bir durum yok.
Kendi kardeşim gibi görüyor diyor ve rahatsız olabilir bende kendi kardeşim için bu şekilde bir kızı istemem. Konu sahibi su anda sen hic konusma mesafeli ol yeter. Ne söylersen söyle burdaki üyelerin yaptığı gibi kıskanç elti olursun ve kötü olan sen olursun. Hic gerek yok boşver takma.
Ben böyle bir ailede büyümedim. Otobüste falanda böyle sarılan çiftler tuaf gelmiştir. Yani herşeyin yeri var. 3. kişilerle sevdiğinle arandaki özel ilişkini , öpüşünü yada dokunuşunu paylaşmaya ne gerek var diye düşünmüşümdür hep. Bana mantıklı gelmiyor arkadaşlar. Ben yapmadım yapmamda. Yapılmasındaki amaç nedir onu da anlamam.
Keşke beni tanıma imkanınız olsaydı .. O zaman kıskanma gibi bir ihtimali aklınızdan geçirmezdinizSiz sanki gelini aileden kıskandınız mı biraz?
Ben böyle bir ailede büyümedim. Otobüste falanda böyle sarılan çiftler tuaf gelmiştir. Yani herşeyin yeri var. 3. kişilerle sevdiğinle arandaki özel ilişkini , öpüşünü yada dokunuşunu paylaşmaya ne gerek var diye düşünmüşümdür hep. Bana mantıklı gelmiyor arkadaşlar. Ben yapmadım yapmamda. Yapılmasındaki amaç nedir onu da anlamam.
Keşke beni tanıma imkanınız olsaydı .. O zaman kıskanma gibi bir ihtimali aklınızdan geçirmezdiniz
Eşimin kardeşinin 3 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu bir kız arkadaşı var. Kız oldukça samimi bir kız. Fazla rahat. Sürekli kayınvalidemlerin evinde. Hep berber yani kayınvelidemin ve kayınpederimin bulunduğu ortamda eşimin kardeşiyle oldukça rahat. Sarılmalar kucağına doğru uzanmalar,öpmeler . Aşırı yılışık , şımarık hareketler.Bilmiyorum doğru anlatabiliyor muyum ? İlk aile yemeğimizde kız gayet rahat bi şekilde rakısını içti. Biz tutucu yada muhafazakar bir aile değiliz. Ama yaşı itibariyle biraz daha hareketlerine dikkat etmesini isterim. Mecburen bu kız ile özel günlerde vakit geçirmek durumunda kalıyorum. En çok tuafıma giden durum eşimin ailesinin bu duruma hiç ses çıkarmaması. Kızdan açıkçası rahatsız oluyorum. Sizce nasıl davranmalıyım? Bu arada kız 21 yaşında .
Ben durumun doğrulugu veya yanlışlığı hakkında birşey söylemedim ki. Bana göre de doğru değil bu şekilde samimi davranışlar. Herşeyden önce saygısızlık gibi geliyor bana. Ama yinede böyle bi durumda rahatsızlıgını dile getirmesi gereken insanlar bellidir. Kayınvalide kayınpeder birşey demezken eltinin eleştiride bulunmasını mantıklı bulmuyorum. Herkesin hayatı kendine, biz inandıgımız saygı değerleri çerçevesinde davranırız öyleyaşarız. Başkalarının değer yargıları farklıdır buna karışamayız. O kızı da öyle kabullenmek lazım zaten yaşı da küçükmüş demekki çok şımartmış ailesi. Zamanla düzelir, olgunlaşır diye düşünüyorumBen böyle bir ailede büyümedim. Otobüste falanda böyle sarılan çiftler tuaf gelmiştir. Yani herşeyin yeri var. 3. kişilerle sevdiğinle arandaki özel ilişkini , öpüşünü yada dokunuşunu paylaşmaya ne gerek var diye düşünmüşümdür hep. Bana mantıklı gelmiyor arkadaşlar. Ben yapmadım yapmamda. Yapılmasındaki amaç nedir onu da anlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?