Eşimin kaybetme korkusu "yokmuş"

TamamSakinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
69
20
13
Selam kızlar,

Çok özür dileyerek açıyorum konumu. Bir önceki konumda bahsettiğim gibi eşim bu huyundan vazgeçmeyecek sanırım.

Bugun yani daha doğrusu az önce yaşandı olay;
Eşim adı gibi biliyor nelere sinirlendiğimi ve bile bile aynı hatayı yapıyor. Ben nasıl eşimi herşeyden haberdar ediyorsam oda aynı şekilde bana haber etsin istiyorum BU babasıgile gitse bile dahiiiii!!!! Herkesin kötü bir huyu vardır buda benimki olsun. Ama ben nasıl babamlara gidiyorum diye mesaj atıyorsam oda aynı inceliği yapsın dimi ama hadi öncelerden kavgamız olmasa tamam! Ama kavga bile ettik bu sebepten dolayı ailelere kadar yansıdı e sen o zaman bunu bile bile yapıyorsan beni önemsemiyorsun demektir.

Eve dönüşte babasıgilden birşey almış gördüm dedim ki neden haber vermedin?
Kendisi; ya ben sana herşeyi haber vermek zorundamıyım gittiysem gittim nedir bu falan filan..
Bağırdı çağırdı arabada sustum eve geldik sessizliğimi korudum önden gittim bu arkamdan anahtarın varmı diye bağırdı cevap dahi vermedim. 2 dk sonra zile bastı oydu eminim! Eve girip girmediğimi kontrol etti açtım aşağadan kapıyı yukarıya kadar geldi baktı gitti. Kapıyı aralamıştım.. Ama girmedi.!

Arabasıyla çekti gitti. Ben duramadım tabi msj yazdım bile bile neden damarıma basıyorsun karşımdaki hayvan olsa anlar bir sene olmuş kavga etmişiz bu sebepten dolayı diye atarlı bi mesaj çektim. O bana ne yazdı beğenirsiniz? Herşey kabul, hadi iyi geceler .....

Gelde çıldırma.

Gelmiyorsan annemlere gidiyorum ben dedim

Gidebilirsin git dedi.

Şuan sinirden arabayı yiyebilirim yaaa! Hayır tabii ki annemlere çıkmadım ama önce arabayla kontrol ettim babasıgile mi gitmiş diye arabası yoktu bende annemlere çıkmadım ama uzakta bi park alandayım. Bu neden böyle oldu ya neden!
Hayır nereye gidiyorsun geliyorum şimdi diyebilir.

Şuan cidden kavganın sebebinden değilde benden bu kadar kolay vazgeçebilmesinden asabım bozuldu.

Bu adamla napcam ben ya

Bir kaç saat sonra eşimin bana yazdığı mesaj:

dayanamadım baktım;

Ben sana bu yuzuk konusu icin kac kere soyledim, sana soylemekden sikildim, rahatsiz ediyorsa bu yuzuk seni birdshada takma olsun bitsin, sana yalvarmicam bundan emin ol, istersen hic gelme oda ilgilendirmiyor beni, bana artislik yapma, cikardin mi yuzugunu.? Cikardin.! Tmm ozaman. Bende bu saate. Sonra cikardim haberin olsun, madem bitirmek amacin bitsin ozaman.

vallahada billaha bitsin, bitsin artik ya, bu tur afra tacraya gelemiyorum artik, yuzugu cikarmalar falan ne bu ya, evden cekil gitmeler, annem gilde diyorsun annen gilde degilsin ne yalan soyluyorsun.! Ganz ehrlich bitsin, istemiyorjm artik. Yalanla dolanla ben bi evligi surduruemem. Bitti bundan sonra

Son düzenleme:
Ne pişkin adam, hadi iyi gecelermiş.
Yol verir gibi hadi ile başlayan cümleleri yok mu bu erkeklerin. Hepsinin köküne kibrit suyu. Sakin olun birkaç saat arayıp sormayın derim.

Off ama gına geldi. Sadece son kavgada değil en masum en ufak tefek konularda bile ben ayrılalım demeden o ayrılalım demeside mi normal? Tamam tepki verin beni yerden yerlere vurun ama iki taraflı bakın olaya.

Ayrıca konumda belirttiğim gibi kavganın sebebi değil benden kolay vazgeçebilmesi sinirime gitti sonuçta bu adam böyle değildi.!

Ne pişkin adam, hadi iyi gecelermiş.
Yol verir gibi hadi ile başlayan cümleleri yok mu bu erkeklerin. Hepsinin köküne kibrit suyu. Sakin olun birkaç saat arayıp sormayın derim.

Aynen canım ya şuan arabada öyle kk'da sizinle yazışıyorum zaten. Annemlere çıkıp huzurlarını kaçırasım yok

Hayir sonradan oldu.
Çok mu sorguluyorsun ne yaptığını? Yani bu "haber verme" durumunu sen önemsiyor olabilirsin ama o da özgürlüğüne düşkün ve hesap vermeyi sevmiyor olabilir. Sonradan olmamıştır gamsızlık karakterdir, ben yeni mi farkettin demek istemiştim ki sanırım öyle

Siz de haber vermeyin bundan sonra.
Ben atilan her adimin haber verilmesini hiç anlamiyorum kölelik gibi geliyor.
Bir de hayvan olsa lafi çok ağir olmuş bana söylense bende eşiniz gibi davranirdim.

Hayvan demedim hayvan olsa anlar dedim tamam onuda demezdim ama sinirle dedim..

Bence bıraz abartmışsınız üstüne bide eşinize hayvan demişsiniz adam yine bişey dememiş o bile suç olmuş.

kaybetme korkusu nedir yaa,neden korku yaşansın ki evlisiniz siz.biraz rahat olun rahat bırakın eşinizi de.işi varmış ki uğramış ne olacak.ayrıca kelimeleriniz hiç hoş değil.

gideceğim der yerinizde oturursaniz. haber vermeyene ben de haber vermem arasın sorsun bulsun demezseniz böyle olması çok normal.

Siz ego problemine çevirmişsiniz haber verme işini
Oysa orada olduğu süre içinde siz onu arayıp, neredesin hayatım deseydiniz tatlılıkla öğrenirdiniz nerede olduğunu
Keza bu sürekli haber vermeye mecbursun kuralı hiç hoş değil
O da durumu inada bindirmiş
Bu kadar şey böyle bir kavgaya yol açabiliyorsa, insan gayet tabi gözden çıkarır karşısındakini, bunalmıştır çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…