Selam kızlar,
Çok özür dileyerek açıyorum konumu. Bir önceki konumda bahsettiğim gibi eşim bu huyundan vazgeçmeyecek sanırım.
Bugun yani daha doğrusu az önce yaşandı olay;
Eşim adı gibi biliyor nelere sinirlendiğimi ve bile bile aynı hatayı yapıyor. Ben nasıl eşimi herşeyden haberdar ediyorsam oda aynı şekilde bana haber etsin istiyorum BU babasıgile gitse bile dahiiiii!!!! Herkesin kötü bir huyu vardır buda benimki olsun. Ama ben nasıl babamlara gidiyorum diye mesaj atıyorsam oda aynı inceliği yapsın dimi ama hadi öncelerden kavgamız olmasa tamam! Ama kavga bile ettik bu sebepten dolayı ailelere kadar yansıdı e sen o zaman bunu bile bile yapıyorsan beni önemsemiyorsun demektir.
Eve dönüşte babasıgilden birşey almış gördüm dedim ki neden haber vermedin?
Kendisi; ya ben sana herşeyi haber vermek zorundamıyım gittiysem gittim nedir bu falan filan..
Bağırdı çağırdı arabada sustum eve geldik sessizliğimi korudum önden gittim bu arkamdan anahtarın varmı diye bağırdı cevap dahi vermedim. 2 dk sonra zile bastı oydu eminim! Eve girip girmediğimi kontrol etti açtım aşağadan kapıyı yukarıya kadar geldi baktı gitti. Kapıyı aralamıştım.. Ama girmedi.!
Arabasıyla çekti gitti. Ben duramadım tabi msj yazdım bile bile neden damarıma basıyorsun karşımdaki hayvan olsa anlar bir sene olmuş kavga etmişiz bu sebepten dolayı diye atarlı bi mesaj çektim. O bana ne yazdı beğenirsiniz? Herşey kabul, hadi iyi geceler .....
Gelde çıldırma.
Gelmiyorsan annemlere gidiyorum ben dedim
Gidebilirsin git dedi.
Şuan sinirden arabayı yiyebilirim yaaa! Hayır tabii ki annemlere çıkmadım ama önce arabayla kontrol ettim babasıgile mi gitmiş diye arabası yoktu bende annemlere çıkmadım ama uzakta bi park alandayım. Bu neden böyle oldu ya neden!
Hayır nereye gidiyorsun geliyorum şimdi diyebilir.
Şuan cidden kavganın sebebinden değilde benden bu kadar kolay vazgeçebilmesinden asabım bozuldu.
Bu adamla napcam ben ya
Bir kaç saat sonra eşimin bana yazdığı mesaj:
dayanamadım baktım;
Ben sana bu yuzuk konusu icin kac kere soyledim, sana soylemekden sikildim, rahatsiz ediyorsa bu yuzuk seni birdshada takma olsun bitsin, sana yalvarmicam bundan emin ol, istersen hic gelme oda ilgilendirmiyor beni, bana artislik yapma, cikardin mi yuzugunu.? Cikardin.! Tmm ozaman. Bende bu saate. Sonra cikardim haberin olsun, madem bitirmek amacin bitsin ozaman.
vallahada billaha bitsin, bitsin artik ya, bu tur afra tacraya gelemiyorum artik, yuzugu cikarmalar falan ne bu ya, evden cekil gitmeler, annem gilde diyorsun annen gilde degilsin ne yalan soyluyorsun.! Ganz ehrlich bitsin, istemiyorjm artik. Yalanla dolanla ben bi evligi surduruemem. Bitti bundan sonra