Eşimin kaybetme korkusu "yokmuş"

Adamin senden ayrilmak istemesini normal buluyorum. Olmuyosa olmuyodur yani abes olan ne?

Pardon yanlış anlamışım. O zaman ben fark etmemişim, evet. Özgürlüğüne düşkünde bende düşkünüm ama kocam sonuçta nerde ne yaptığını bilmek istiyorum o pek takmaz ama eşim sinir oluyor bari huyuna gidiyim demezmi hiç bi insan? Bende sırf onun için katlandığım olaylar oluyor o bunu bana çok görmemesi lazım

Erkek arkadasmla aramda bu sorun var evli deglz ama o baslatti bu her yere gidince haber verme meselesini o da yazmadignda ben cildiriyorum ona karsimdaki hayvan olsa anlar desem ceker gider sanirim .. Tabi siz evlisiniz daha farkli

Sakin ol biraz ve bundan sonra sende kocana haber vermeden gezmeye git Annenlere git dönüşte eve bişeyler getir bi nerden çıktı diyince annemdeydim o verdi falan belli bi süre sonra bana neden demiyorsun derse bundan sonra böyle sen ne yaparsan karşılığını göreceksin de şimdi de git evine soru sorarsa neden geldin hani annene gidecektin derse gece gece herkese tattismamizi belli etmek istemedim zaten sinirliyim kimseyle uğraşamam dersin

bir çok erkek gittiği yeri haber vermeyi "izin almak" sanır.. çünkü erkek çocuklarının çoğu büyütülürken de olay böyledir, küçükken anne baba "gittiğin yeri söyle bilelim" der büyüdüğünde ise hiç sormazlar "neredeydin, ne yaptın, niye haber vermedin" diye..

sizin eşiniz de bu isteğinizi "izin almak" olarak algıladığından kompleks yada gurur yapıp "söylemiyorum ne olmuş, çocukmuyum, senden mi izin alıcam" gibi düşüncelerle böyle davranıyor

yapmanız gereken ona bunu anlatmak, bunun bir "izin almak" durumu olmadığını sadece kendinizin meraktan, sevgiden ve birbirimize olan saygıdan dolayı bu şekilde olmasını istediğinizi anlatın, "gittiğin yere karışacak değilim, derdim bu değil sadece böyle olalım istiyorum, illa gitmeden önce söyle değil, gittikten sonra da söyleyebilirsin, canım ben şuradayım, haberin olsun merak etme, şu zaman gelicem bekleme" gibi şeyler olduğunu anlat..

eşiniz anahtarınız olduğundan emin olmayıp arkanızdan eve kadar çıkmışsa sizi seviyor demektir..

bu küçük derdinizi büyütüp zıtlaşmayıp ortada bir yerde buluşun..

sevgiler..

[Qyahbeyaz2012, post: 38483289, member: 414285"]Neden butun kadınların KADINI suclaması lazım bu sıtede!???!!!![/QUOTE]

Suclama değil bu bakış açısı ve doğru açı erkek suçlu olsaydı bunu da yazmaktan cekinmezdik kadın da olsa burada adamın hataları olabilir tamam amao hayvan llafını kocası soyleseydi ve konu sahibi her yere giderken eşime rapor vermekten biktım deseydi adama yüklenirdik ...tam tersi olmuş kadın hayvan demekle zaten bastan hatalı.

senden vazgeçtiğinden değil sinirle hareket etmişsiniz ikinizde özetle, kimse alttan almayınca olaylar büyümüş

Cok abartiyorsun.
Esin her hareketini detayli olarak sana rapor etmek zorunda deyil.
Hatalisin bence.
Adam hakli, onun yerinde olsam aynisini ben de yapardim eve gelmezdim, esim de gidicem dese bye bye derdim.
Bunun kaybetme korkusuyla alakasi yok,
ivir zivir bir seyden kavga cikarmandan bikmis olmakla ilgisi var bence.

Esine güvenmiyorsun..
Güvenini kiracak veya seni süpheye düsürecek bir olay mi gecti aranizdan?

Çok güzel izah etmişsiniz, öncelikle teşekkür ederim. Dediğinizi boşanmassak uygulayacağım.
Kendime yediremedim ama ya adım gibi eminim arkadaşlarıyla nargile cafeye gitti bende onu evde kös kös beklemek istemedim. Amaan nasılsa evde demesini istemedim. O yüzden geliyorsan gel yoksa annemlere gideceğim diye yazdım. Şuan sizce o beni arayıp sormadığı sürece yazmamalı mıyım? Yoksa napsam bilemedim

incir çekirdeğini doldurmayacak bişeyden birbirinizi kırmışsınız işte, öfkeyle kalkan zararla oturura tam örnek olmuş

Aynen maalesef öyle. Ya diyebilirdi hata ettim biliyorum bu konularda pek hassassın. Amenna susardım uzatmazdım. Olan oldu.

umursamayın sakinliğinizi koruyun siz de. sinir sadece sizi yıpratır şu an .bırakın geri gelir o siz daha fazla kırıcı msj atmayın adam haksız elbet ama siz taktıkça kendinizi yiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…